POLITICĂ

UDMR Hunedoara îl susține pe Kelemen Hunor pentru un nou mandat la conducerea Uniunii

UDMR Hunedoara îl susține pe Kelemen Hunor pentru un nou mandat la conducerea Uniunii

Liderul UDMR Hunedoara, deputatul european Iuliu Winkler, a declarat, luni, la Deva, că organizația județeană pe care o conduce sprijină candidatura liderului Kelemen Hunor pentru un nou mandat în fruntea Uniunii, la congresului de alegeri care va avea loc în luna aprilie, la Cluj.

"Sâmbătă, în cadrul prezidiului județean, am decis să-l sprijinim pe președintele Kelemen Hunor pentru un nou mandat la șefia UDMR. El și-a anunțat, la începutul lunii ianuarie, intenția de a candida pentru un nou mandat. Kelemen Hunor a sprijinit în permanență inițiativele UDMR Hunedoara și cunoaște foarte bine realitățile comunității noastre. El are o prezență constantă în viața comunității maghiare din Hunedoara. Ca atare, la fel ca și acum patru ani, Kelemen Hunor este opțiunea noastră", a declarat Iuliu Winkler.

Organizația județeană UDMR Hunedoara a împlinit zilele trecute 25 de ani de la înființare, moment marcat de conducerea și de membrii din județ ai Uniunii printr-un spectacolul festiv care s-a desfășurat duminică, la Teatrul de Artă din Deva. Iuliu Winkler consideră că cea mai mare realizare a UDMR Hunedoara în cei 25 de ani de activitate o reprezintă Liceul "Téglás Gábor", la care învață în prezent în jur de 600 de elevi.

"În urmă cu 25 de ani, în 21 ianuarie, s-a constituit Organizația UDMR a județului Hunedoara. Ieri (duminică – n. red.), în cadrul spectacolului i-am onorat pe cei care au fost fondatori, dar și pe cei care s-au alăturat pe parcurs organizației noastre. Am decernat, cu acest prilej, 350 de diplome de onoare. (…) Din păcate, unii dintre colegi nu se mai află alături de noi. (…) Așa cum am spus și ieri, am avut colegi care și-au zidit propria viață în temelia UDMR și au contribuit astfel la ceea este astăzi Uniunea. (…) Am fost întrebat care este cea mai mare realizare a noastră în acești 25 de ani, iar răspunsul meu a fost clar: Liceul "Téglás Gábor", unde, numai în acest an școlar, învață aproape 600 de elevi, de la grădiniță la bacalaureat, și care a ajuns la cel de-al 10-lea an de activitate. "Téglás Gábor" nu este doar un liceu, ci este și un adevărat centru cultural pentru întreaga noastră comunitate", a spus liderul UDMR Hunedoara.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

thirteen − 1 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

POLITICĂ

Mai mult in POLITICĂ

florin oancea

Florin Oancea este primarul în funcție al Devei. Câștigătorul alegerilor a depus jurământul în fața Consiliul Local

HunedoaraMea.ro29 noiembrie 2017
florin oancea (2)

Florin Oancea a câștigat detașat alegerile la Deva, cu 42% din voturi. Petru Mărginean a fost votat pe primul loc în doar o secție

HunedoaraMea.ro6 noiembrie 2017
Florin Oancea

Primul discurs al lui Florin Oancea în calitate de învingător la Primăria Deva. VIDEO

HunedoaraMea.ro5 noiembrie 2017
florin oancea primar

Bucurie la PNL Deva. Florin Oancea a câștigat detașat Primăria Deva. VIDEO

HunedoaraMea.ro5 noiembrie 2017
florin oancea

BREAKING NEWS. Florin Oancea (PNL), noul primar al Devei. Rezultate exit-poll PNL

HunedoaraMea.ro5 noiembrie 2017
alegeri

Devenii își aleg primarul. 36 %, prezența la vot la ora 20.00

HunedoaraMea.ro5 noiembrie 2017
alegeri deva 03

Devenii își aleg primarul. 31,6 %, prezența la vot la ora 18.00

HunedoaraMea.ro5 noiembrie 2017
alegeri deva 02

Deva, cea mai scăzută prezență la vot din țară la alegerile locale parțiale, la ora 14.00

HunedoaraMea.ro5 noiembrie 2017
alegeri deva 01

Devenii își aleg primarul. Prezența la vot la ora 12.00

HunedoaraMea.ro5 noiembrie 2017

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 Hunedoaramea.ro - Toate drepturile rezervate