OPINIE

E oficial! Prefectul județului a emis ordinul de încetare a mandatului lui Mircea Moloț la șefia Consiliului Județean Hunedoara

E oficial! Prefectul județului a emis ordinul de încetare a mandatului lui Mircea Moloț la șefia Consiliului Județean Hunedoara

Prefectului județului, Sorin Vasilescu, a semnat, miercuri, ordinul prin care încetează de drept, înainte de termen, mandatul lui Mircea Moloț de președinte al Consiliului Județean Hunnedoara.

Acest ordin vine în urma deciziei definitive a instanței privind starea de incompatibilitate a fostului președinte al CJ.

Începând cu această zi, postul de președinte al Consiliului Județean Hunedoara este liber, iar instituția va fi condusă de vicepreședintele Dorin Gligor. Potrivit legii, autoritățile sunt obligate să organizeze alegeri parțiale la 90 de zile de la eliberarea funcției.

Redăm, în continuare, parțial, ordinul prefectului județului Hunedoara.

                                                        O R D I N

Art.1.Se constată încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, exercitat de domnul Moloț Ioan Mircea, ca urmare a încălcării regimului juridic al incompatibilităților, constatat de Agenția Națională de Integritate prin Raportul de evaluare nr.27000/G/II/21.05.2012, rămas definitiv ca urmare a Deciziei nr. 133 din 21.01.2015 pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție București.

Art.2. Prezentul ordin poate fi contestat de dl. Moloț Ioan Mircea în termen de 10 zile de la comunicare la instanţa de contencios administrativ.

Art.3Compartimentul Informare Relaţii Publice şi Registratură va asigura comunicarea prezentului ordin, domnului Moloț Ioan Mircea, la domiciliul său din Deva, (…), județul Hunedoara, Consiliului Județean Hunedoara și Agenției Naţionale de Integritate.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

nine + 10 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

OPINIE

Mai mult in OPINIE

Hannelore Acarnulesei

Despre “Decebal”, “Dumnezeii” lui și “Danke Frau!”

HunedoaraMea.ro22 martie 2018
voting

Timp de creier disponibil

HunedoaraMea.ro8 decembrie 2016
campanie

Campanie electorală sau luptă corp la corp?

HunedoaraMea.ro6 decembrie 2016
cji-3

Roboții vorbesc

HunedoaraMea.ro29 noiembrie 2016
sigla-tvr-radio-jpg

Mai bine cu taxă decât fără

HunedoaraMea.ro21 noiembrie 2016
cna-romania

Garantul intereselor noastre

HunedoaraMea.ro15 noiembrie 2016
oana-stancu_obiectiv-online

Asociațiile profesionale ale jurnaliștilor condamnă modul în care Oana Stancu, de la Antena 3, a ales să se războiască cu un jurnalist: prin copilul lui

HunedoaraMea.ro24 februarie 2016
presa

COM condamnă atitudinea jignitoare a unui membru al CSM la adresa jurnalistei Ondine Gherguț

HunedoaraMea.ro26 noiembrie 2015
Conventia organizatiilor de Media

Cum a agravat o parte a presei drama din Clubul Colectiv. Derapaje pe care o parte a breslei jurnalistice le dezaprobă

HunedoaraMea.ro23 noiembrie 2015