Polițiștii bănuiesc că Iosif Olteanu a făcut infarct la volan înaintea accidentului. GALERIE FOTO

Accident grav în Deva

Patronul Ergoform și-a pierdut viața

Foto: Alexandru Daniel Dee

Polițiștii rutieri consideră că omului de afaceri Iosif Olteanu a avut o problemă medicală în timp ce era la volan și din acest motiv a pierdut controlul volanului și a provocat accidentul.

Această ipoteză este susținută de faptul că la locul accidentului nu au fost descoperite urme de frânare. Martorii spun că mașina lui Olteanu a intrat cu viteză în zid.

Iosif Olteanu, patronul firmei Ergoform, în vârstă de 65 de ani, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier care a avut loc marți, în jurul orei 14.00, la intrarea în Deva dinspre Simeria. O femeie de 33 de ani, din Simeria, care se afla în dreapta șoferului, a murit și ea în urma impactului.

Mașina condusă de Iosif Olteanu s-a izbit de zidul de susţinere al pasarelei pe care se desfăşoară traficul spre ieşirea din Deva. Pentru scoaterea victimelor din autoturism a fost nevoia de intervenția echipajului de descarcerare. Reprezentanții ISU Hunedoara au declarat că a fost una dintre cele mai dificile intervenții la care au participat.