ADMINISTRAȚIE

Condiții de eliberare a actelor de identitate la Deva, în perioada stării de urgență

Condiții de eliberare a actelor de identitate la Deva, în perioada stării de urgență

Cărțile de identitate, cărțile de identitate provizorii și mențiunile de stabilire a reședinței expirate sunt valabile pe teritoriul României, inclusiv 90 de zile de la încetarea stării de urgență.

În cazuri excepționale, care au la bază motive medicale, pierderea, furtul sau distrugerea actelor de identitate, cetățenii din municipiul Deva, localitățile componente și comunele arondate pot solicita Serviciului Evidența Persoanelor Deva eliberarea unui nou act de identitate sau înscrierea mențiunii cu privire la stabilirea reședinței.

Programarea pentru depunerea documentelor necesare eliberării actelor de identitate se face exclusiv online, pe site-ul Primăriei Municipiului Deva (www.primariadeva.ro) – Secțiunea ”Programare online cartea de identitate” (link: https://deva-evp.admin-primarie.ro/rezervare).

Noile acte de identitate vor fi ridicate de la ghișeele Serviciului Evidența Persoanelor Deva, de luni până vineri, între orele 12:00-16:00.

Accesul în incinta Direcției Publice Locale de Evidența Persoanelor și Stare Civilă Deva este permis doar pentru trei persoane, în același timp, iar zona de așteptare se află în afara incintei instituției.

Cetățenii care se prezintă la sediul Serviciului Evidența Persoanelor Deva au obligația să respecte măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 prevăzute de ordonanțele militare – purtarea echipamentului de protecție (măști și mănuși), păstrarea distanței de siguranță și folosirea substanțelor dezinfectante puse la dispoziție. Informații suplimentare cu privire la eliberarea actelor de identitate se pot obține la numerele de telefon 0254.234.533 și 0726.700.767 sau pe adresa de e-mail: evidentapersoanelor@primariadeva.ro.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 1 =

ADMINISTRAȚIE

Mai mult in ADMINISTRAȚIE

Un angajat al Consiliului Județean Hunedoara, depistat pozitiv la testul pentru coronavirus

HunedoaraMea.ro31 iulie 2020

Municipalitatea Devei a preluat terenul poligonului din zona Archia. Primarul Florin Oancea: „Avem 1.100 de tineri care au solicitat teren gratuit pentru construirea de locuințe”

HunedoaraMea.ro10 iulie 2020

Se deschide Ștrandul Municipal din Deva

HunedoaraMea.ro9 iulie 2020

Deva va avea un nou Plan Urbanistic General, după 21 de ani

HunedoaraMea.ro24 iunie 2020

Începe distribuirea produselor de igienă în Deva, tranșa a doua

HunedoaraMea.ro17 iunie 2020

Platforma produsdehunedoara.ro, lansată oficial

HunedoaraMea.ro16 iunie 2020

Continuă lucrările de modernizare a drumului județean Hunedoara – Călan. În ce stadiu este investiția

HunedoaraMea.ro20 mai 2020

Primăria Deva continuă acțiunea de trasare a parcărilor rezidențiale din oraș

HunedoaraMea.ro19 mai 2020

Proiect de peste 11 milioane de lei din fonduri europene, în municipiul Hunedoara

HunedoaraMea.ro15 mai 2020