ACTUALITATE

Crimă oribilă, urmată de sinucidere, în Italia. Un român și-a ucis iubita și fiul de doar două luni, le-a dat foc, apoi s-a spânzurat. Cei doi erau din Brad

Crimă oribilă, urmată de sinucidere, în Italia. Un român și-a ucis iubita și fiul de doar două luni, le-a dat foc, apoi s-a spânzurat. Cei doi erau din Brad

Crimă oribilă, urmată de sinucidere, în Italia. O tânără de 29 de ani, originară din Brad, a fost ucisă de bărbatul cu care trăia de mai mulți ani în Italia, în localitatea Cappacio, provincia Salerno. Femeia a fost găsită carbonizată, cu gâtul tăiat și cu o șurubelniță înfiptă în cap, iar lângă ea, pe pat, trupul copilului ei de doar două luni. „Atunci când pompierii, chemați de vecini, au stins focul în interiorul unei case de vacanță în Torre di Mare, în fața ochilor lor a avut loc o scenă îngrozitoare. Trupul semicarbonizat al Sabinei era întins pe patul din dormitor, cu fața în jos; lângă ea cadavrul fiului ei Sebastiano Alessio, un copil de doar două luni. Lângă ei, un cuțit mare de bucătărie și, în capul femeii, înfiptă o șurubelniță”, titrează Corierre Della Sera.

Potrivit ziarului italian, și pe trupul micuțului au fost găsite mai multe răni. După ce și-a ucis iubita și fiul, Constantin Barbu, de 29 de ani, tot din Brad, s-a închis în baie și s-a spânzurat, cu o funie, de duș.

Din primele cercetări, anchetatorii italieni au aflat că cei doi se certau de mult timp, cel mai probabil, din cauza problemelor financiare. În noaptea când a avut loc tragedia, cei doi s-au luptat, femeia apărându-se cu o șurubelniță, dar fără succes. Bărbatul i-a tăiat gâtul și i-a înfipt șurubelnița în ceafă. Apoi a ucis și copilul de două luni, după care a stropit trupurile celor doi cu o substanță inflamabilă și le-a dat foc și s-a sinucis.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 4 =

Mai mult in ACTUALITATE

PSD a câștigat majoritatea primăriilor din județ. Rezultate neoficiale

HunedoaraMea.ro10 iunie 2024

Lucian Rus (PSD) este noul primar al Devei

HunedoaraMea.ro10 iunie 2024

„Târgul European al Castelelor”, la Castelul Corvinilor

HunedoaraMea.ro6 iunie 2024

Demersurile pentru o secţie de Urgenţe modernă în municipiul Hunedoara intră în linie dreaptă

HunedoaraMea.ro5 iunie 2024

Castelul Nopcsa, redat comunității

HunedoaraMea.ro3 iunie 2024

Un consorțiu pentru viitor. PRESShub și Freedom House România contribuie la dezvoltarea Inteligenței Artificiale

HunedoaraMea.ro15 mai 2024

PRESSHub: Un primar colaborator al Securității candidează pentru al optulea mandat

HunedoaraMea.ro17 aprilie 2024

Proiecte importante pentru municipiul Hunedoara au intrat în faza licitaţiilor publice

HunedoaraMea.ro16 aprilie 2024

Proiect propus de municipalitatea Devei. Reduceri la impozitul pe clădiri și terenuri pentru donatorii de sânge

HunedoaraMea.ro15 aprilie 2024