COMUNITATE

Cursuri gratuite, la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva

Cursuri gratuite, la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva își adaptează activitățile în funcție de necesitățile unor categorii tot mai largi de utilizatori și, din acest considerent, organizează o serie de evenimente și oferă cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara servicii într-o gamă diversificată, orientate în principal către tinerii utilizatori, care sunt invitați să ia parte la acestea.

Pe lângă serviciile cu care și-a obișnuit utilizatorii (împrumut de cărți pentru copii și adulți în limba română și în limbi străine; împrumut de CD-uri cu muzică și DVD-uri cu desene animate, filme artistice și documentare; accesul la presa locală și națională; consultarea legislației la zi; bibliografii la cerere și acces la internet), în perioada care urmează Biblioteca Județeană va organiza gratuit următoarele cursuri destinate utilizatorilor:

• Curs Formator – COR 242401, curs de specializare pentru studii superioare (o grupă de 14 locuri), care se va desfășura începând cu data de 23.08.2021, cu o durată de 180 de ore (teorie și practică), între orele 14.00 și 20.00, la Centrul de Formare Profesională al Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva. Înscrierile se fac la Secretariatul instituției în perioada 19.07.2021 – 13.08.2021, de luni până joi, între orele 8.30 și 16.00 și vineri între orele 8.30 și 13.30. Actele necesare pentru înscriere sunt: permis de intrare la bibliotecă, diplomă de licență, carte de identitate, certificat de naștere, certificat de căsătorie (cópii). Cursul este autorizat de către Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională, iar absolvenții vor primi certificat de absolvire.

Cursul este recomandat celor care doresc să înceapă o carieră în domeniul formării profesionale a adulților, a trainingurilor și workshopurilor de specialitate, precum și celor care prestează deja această ocupație și vor să obțină certificare.

• Curs de pictură pentru adulți – Cursul se va desfășura în cadrul Clubului de arte plastice pentru adulți „Curcubeu” și va fi orientat spre însușirea unor tehnici de pictură specifice artelor decorative. Cursanții vor învăța să transforme obiectele banale în veritabile lucrări de artă, să dea viață nouă unor lucruri vechi.

Cursul va dura 20 de ore repartizate pe durata a 5 zile, astfel:

1. Pictură pe materiale textile (pânză, mătase, bumbac, blug etc.) prin realizarea unor imagini figurative sau abstracte, folosind combinații de culori și linii;

2. Pictură pe piele (genți, haine, încălțăminte) cu ajutorul culorilor, realizând decorațiuni originale, personalizate;

3. Pictură și realizarea de imagini prin tehnica decupajului pe diverse alte obiecte din sticlă, lemn, piatră, metal etc.

Înscrierile se fac la Secretariatul instituției, în perioada 19.07.2021 – 13.08.2021, pe baza cărții de identitate și a permisului de intrare la bibliotecă, de luni până joi, între orele 8.30 și 16.00, vineri între orele 8.30 și 13.30.

Cursul începe în data de 02.09.2021.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 12 =

Mai mult in COMUNITATE

Concert TAXI, la Noaptea Bibliotecilor, ediția a X-a. Programul complet al evenimentului

HunedoaraMea.ro22 septembrie 2021

Turneul „Duelul Viorilor – Stradivarius versus Guarneri” revine la Deva

HunedoaraMea.ro22 septembrie 2021

Ediția din acest an a „Zilelor Artei Bizantine” se va desfășura în cinci orașe: Cluj-Napoca, Sibiu, Mediaș, Alba Iulia și Deva

HunedoaraMea.ro22 septembrie 2021

„Centenarul criticilor”. Eveniment cultural organizat de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu”

HunedoaraMea.ro22 septembrie 2021

Pasionații de știință “îmbracă” halatul de cercetător în 24 și 25 septembrie, la Noaptea Cercetătorilor Europeni 2021

HunedoaraMea.ro21 septembrie 2021

Teste rapide pentru COVID-19, la stadion, pentru meciul CS Hunedoara – FCSB

HunedoaraMea.ro20 septembrie 2021

Concert cameral ,,Trio Petre”, la Deva

HunedoaraMea.ro20 septembrie 2021

Concert susținut de Teodora Enache-Brody, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva

HunedoaraMea.ro19 septembrie 2021

“Zilele maghiare ale județului Hunedoara”, ediția a 12-a. Programul evenimentului

HunedoaraMea.ro17 septembrie 2021