ACTUALITATE

(P) De sărbători, Previ oferă reduceri tentante la saltele

(P) De sărbători, Previ oferă reduceri tentante la saltele

Saltele Previ, companie producătoare de saltele cu o experiență vastă pe piața din România, aduce în luna cadourilor reduceri considerabile la mai multe modele de saltele. Dacă încă nu v-ați hotărât la cadoul de Crăciun și simțiți că somnul nu este atât de bun, o saltea nouă ar fi ideală pentru sănătatea voastră. Producătorii de la Previ folosesc materiale de calitate și o tehnologie italiană. În funcție de dorințele și necesitățile clienților, Previ realizează saltele pe dimensiunea dorită. Firma produce saltele impregnate cu microcapsule Aloe Vera, mușețel, lavandă, ioni de argint etc.

Aflați despre trei dintre modelele de saltele Previ!

Saltea SuperOrtopedică Medical Memory Aquagel Air-Fresh

saltea-superortopedica-medical-memory-aquagel-air-fresh-142-cadou_2_166

Aveți destule probleme cu spatele și cu poziția din timpul somnului? Atunci este cazul să căutați saltele superortopedice. Salteaua SuperOrtopedică Medical Memory Aquagel Air-Fresh are o reducere de 65% și vine la pachet cu o protecție de saltea la anumite dimensiuni comandate. În ceea ce privește proprietățile acestui produs, nu trebuie să vă îngrijorați. Dispune de o mulțime de avantaje pentru ca voi să vă bucurați de un somn liniștiti și odihnitor.

Stratul superior de memory aquagel air-fresh are grosimea de 2 centimetri, iar stratul inferior conține spumă poliuretanică de 14 centimetri. Suprafața este realizată din material de tip AloeVera Fresh ce are rolul de a menține salteaua proaspătă. Totul se întâmplă datorită materialelor moderne pentru învelișul de protecție împotriva acarienilor, ciupercilor și a prafului.

Pentru că este o saltea superortopedică, printre beneficiile acesteia se numără îmbunătățirea fluxului de trafic, dar și posibilitatea coloanei vertebrale și a articulațiilor să se odihnească într-un mod natural, fără stres și tensiune musculară.

Avantajele nu se opresc aici. Puteți afla mai multe despre această saltea pe site!

Saltea Porto Vitamin Memory Foam

saltea-porto-vitamin-memory-foam_1_114

Nici salteaua Porto Vitamin Memory Foam nu se lasă mai prejos. Aceasta vine cu o proprietate care aduce un mare beneficiu celor ce o achiziționează. Suprafața sa este realizată din material Magnerest care ajută la creșterea hormonului de melatonină, la ameliorarea durerii articulare și musculare și promovează calitatea somnului.

Salteaua este confecționată din 6 straturi poliuretan indeformabil și un strat de memory Vitamin C (microcapsule portocală) fiind astfel elastică, antialergică și având un efect fresh. Oferă un somn de calitate pe toată perioada nopții.

Ce scop are stratul de memory? Reacționează la căldura și greutatea corpului, oferind suport pe toată perioada somnului.

Cu toate acest beneficii, somnul va fi cu siguranță mai bun și mai sănătos!

Saltea American Latex Clima 1600

saltea-american-latex-clima-1600_4_182

Cu o reducere de 30%, salteaua American Latex Clima 1600 are suprafața realizată din material tip Organic, care îndepărtează riscul alergiilor apariției alergenilor , iar voi vă veți bucura de o saltea sigură și fresh tot timpul.

Latexul natural cu 7 zone de portanță reacționează în funcție de zonele importante ale corpurilor voastre. De asemenea, spuma memory se adaptează formei corpului în timp ce stați întinși pe ea, ajutând la reducerea tensiunii articulațiilor.

Veți avea parte de o suprafață unică, extrem de confortabilă pentru dormit.

Așadar, dacă una dintre aceste saltele sau chiar alt model de pe site vi se pare că ar fi cadoul perfect de Crăciun, de care vă veți folosi mult timp de acum înainte, nu ezitați. Reducerile de la Previ vă așteaptă!

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

one × 4 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

ACTUALITATE

Mai mult in ACTUALITATE

fantana

Fântâna muzicală din centrul Devei va fi repusă în funcțiune săptămâna viitoare

HunedoaraMea.ro22 martie 2019
curatare strazi

Campania de curățare și întreținere a străzilor din Deva continuă cu Bulevardul 22 Decembrie

HunedoaraMea.ro22 martie 2019
sarmizegetusa regia

Drumul spre Sarmizegetusa Regia s-a surpat din nou și a fost închis circulației. Situl arheologic poate fi vizitat de cei dispuși să meargă pe jos câțiva kilometri

HunedoaraMea.ro21 martie 2019
drum sarmizegetusa 01

Arborii căzuți în albia pârâului de pe Valea Albă pun în pericol drumul spre Sarmizegetusa Regia. Ce măsuri iau autoritățile

HunedoaraMea.ro19 martie 2019
ambasador franta

Ambasadorul Republicii Franceze în România, în vizită de lucru la Deva

HunedoaraMea.ro18 martie 2019
ziua politiei

25 martie – ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE

HunedoaraMea.ro18 martie 2019
avram iancu ultramaraton

Hunedoreanul Avram Iancu, locul al 3-lea la ultramaratonul „6633 Arctic Ultra” de la Polul Nord

HunedoaraMea.ro17 martie 2019
Foto Campanie curatare strazi

DEVA. Campanie de curăţare şi întreţinere pe bulevardele 1 Decembrie 1918 și 22 Decembrie și pe strada Avram Iancu

HunedoaraMea.ro15 martie 2019
sarmizegetusa

Măsuri urgente pentru siguranța turiștilor care vizitează Sarmizegetusa Regia

HunedoaraMea.ro14 martie 2019