COMUNITATE

Demonstraţie de kickbox în Cetatea Deva

Demonstraţie de kickbox în Cetatea Deva

Pasionaţii de kickbox sunt aşteptaţi sâmbătă, 12 octombrie, la un antrenament susţinut de sportivi din cadrul Boiciuc Academy Deva.

Demonstraţia de  kickbox va avea loc în Cetatea Deva, pe Platforma Artilerie Vest, începând cu ora 13:00.

Veţi putea urmări în acţiune kickboxeri care au făcut performanţă şi  care au obţinut rezultate remarcabile la competiţiile naţionale de gen. Printre aceştia se numără:

  • Sacas Agnes – o kickboxeriţă care a demonstrat prin rezultatele obţinute că acest sport poate fi practicat nu doar de băieţi, ci şi de fete.
  • Grasu Rareş – un tânăr kickboxer în vârstă de doar 7 ani care a surprins prin rezultatele deosebite la competiţii, dar şi prin devotament şi disciplină.
  • Berei Nicky – un kickboxer care demonstrează că perseverenţa, tenacitatea şi munca pot învinge de multe ori talentul.
  • Floricel Rareş – un kickboxer adolescent care a demonstrat că, dacă iţi doreşti cu adevărat să performezi în ceea ce te pasionează, vei reuşi.

Antrenamentul din Cetatea Deva va fi condus de preşedintele Academiei de kickbox,  Flavius Boiciuc. Palmaresul său ca profesionist la kickboxing cuprinde 37 meciuri, naţionale şi  internaţionale, cu un bilanţ de 29 de victorii.

Deveanul Flavius Boiciuc antrenează atât copii, cât şi adulţi, care doresc să-şi îmbunătăţească atât condiţia fizică, cât şi stilul de viaţă. Cei care doresc să înveţe cum pot să obţină un corp de invidiat şi o condiţie fizică de luptător sunt invitaţi să se înscrie la Boiciuc Academy Deva.

Intrarea la evenimentul din Cetatea Deva este liberă.

Demonstraţia de kickbox este organizată de Boiciuc Academy Deva, în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva.

Kickboxingul este o combinație de arte marțiale cu tehnici preluate din Muay Thai, Karate și Soringi Kempo. Acest sport  a apărut în anii  ’60 la Tokio, avându-l ca părinte pe Noguchi Osamu, unul dintre cei mai mari promotori de lupte în Japonia. Este o metodă neegalată de auto-apărare și extrem de eficientă de formare profesională, de fitness total.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 5 =

COMUNITATE

Mai mult in COMUNITATE

Revelion 2020. Ce artiști și trupe vor cânta la Deva

HunedoaraMea.ro8 decembrie 2019

Viața și opera pictorului Pierre-Auguste Renoir, prezentate liceenilor din Deva. Eveniment organizat de Biblioteca Județeană

HunedoaraMea.ro7 decembrie 2019

Biblioteca Județeană oferă cărți cadou micilor cititori cu ocazia sărbătorii Crăciunului (A)

HunedoaraMea.ro6 decembrie 2019

Nicolae Furdui Iancu și cele mai importante voci ale folclorului hunedorean, într-un concert extraordinar de colinde, la Deva

HunedoaraMea.ro5 decembrie 2019

„Sară de colinde”, la Orăștioara de Jos. Cristian Fodor, Eugen Pistol, Adelina Georgescu, Călușarii din Orăștioara de Jos și alți îndrăgiți interpreți vă aduc colinde și datini din străbuni

HunedoaraMea.ro5 decembrie 2019

Eveniment pentru copii de Moș Nicolae, la patinoarul din Deva

HunedoaraMea.ro4 decembrie 2019

FOTO / VIDEO. Concursul „Citești și câștigi!” – sub semnul mișcării (A)

HunedoaraMea.ro4 decembrie 2019

Eveniment caritabil organizat de elevii de la Liceul ,,Grigore Mosil” pentru copii nevoiași din Deva

HunedoaraMea.ro4 decembrie 2019

FOTO / VIDEO. Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” a câștigat ediția din acest an a concursului de cultură “Citești și câștigi!”

HunedoaraMea.ro4 decembrie 2019