COMUNITATE

Deva Jazz Festival, la a III-a ediție

Deva Jazz Festival, la a III-a ediție

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită la a treia ediție a Festivalului de jazz în aer liber, în perioada 27 – 30 august, începând cu ora 11:00, în Parcul Cetate din Deva.

De la jazz-ul clasic la cele mai noi forme de exprimare artistică, iubitorii de jazz au ocazia să se bucure de libertatea creatoare a unor artiști desăvârșiți. Diversitatea stilurilor este asigurată și în acest an, fiecare grup propunând un program complex unde instrumentele specifice muzicii de jazz slujesc admirabil talentul și profesionalismul muzicienilor invitați.

Nume cunoscute și recunoscute la nivel mondial asigură lineup-ul ediției:

JEFF CASCARO (GER), BOTTICELLI BABY (GER) VIKTORIJA GECYTE & VIK VIBES QUARTET (LTU), EMIL GÎLCĂ SMOOTH TRUMPET (RO), GROOVE GARDEN BY SORIN ZLAT(RO), NAKED (SRB), BLAZAJ (RO), JAZZAPELLA (RO), RAZZLE DAZZLE (SRB), AMALIA GAIȚĂ (RO), STEEL JAZZ QUARTET & DE LIIA (RO), MUNTET (RO) 

Anul acesta vă puteți bucura de  momente spectaculoase, pline de dinamism și virtuozitate cu artiști ce vin din Germania, Franța, Lituania, Serbia și România.

Vor fi patru zile de jazz, momente de libertate, de creație, cu 12 grupuri din cinci țări, formate din muzicieni recunoscuți și premiați la competiții internaționale. 

Cristian Răcășan, directorul Deva Jazz Festival și  Mircea Goian, directorul artistic, afirmă că au pregătit și în acest an o mulţime de surprize şi noutăţi pentru iubitorii de jazz.

În program se mai află: workshop-uri, expoziție de fotografie, incursiuni în istoria Jazz-ului, expoziție de pictură, târg de viniluri, jazzmix, concursuri, concerte matinale de jazz etc.

Organizatorii au sprijinul unor tineri elevi de la Colegiul Național „Decebal” care sunt voluntari și în acest an, vorbitori de engleză, germană, maghiară și care sunt de un real folos la ghidajul artiștilor.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

REGULI COVID – 19 LA DEVA JAZZ FESTIVAL 2020

• Purtați mască de protecție!

• Respectați regulile de distanțare fizică!

• La intrarea în spațiul rezervat pentru public este nevoie să comunicați organizatorilor date personale (număr de telefon și nume). Informațiile nu vor fi folosite decât dacă există o urgență medicală.

• Spectatorii vor fi scanați pentru aflarea temperaturii corporale. Cei care vor avea peste 37,3 nu vor intra în spațiul special amenajat.

• Organizatorii vor pune la dispoziția participanților recipiente cu dezinfectant.

• Intrarea în spațiul special amenajat se va face în ordinea sosirii până la ocuparea scaunelor.

Accesul la Deva Jazz Festival este liber!

(FOTO: Facebook / Deva Jazz Festival)

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − 13 =

COMUNITATE

Mai mult in COMUNITATE

Expoziție de umor grafic, la Deva

HunedoaraMea.ro18 noiembrie 2022

Concursul județean de cultură generală „Citești și câștigi!”, la a IX-a ediție (A)

HunedoaraMea.ro17 noiembrie 2022

Palia și tiparnița care nu lasă uitării Cartea Cărților. Povestea oamenilor care au avut un vis pentru o comunitate și l-au oferit

Ovidiu Petrovai16 noiembrie 2022

„Târgul de iarnă” de la Deva se deschide în 1 decembrie. Concerte de colinde și cântece de Crăciun în Piața Victoriei

HunedoaraMea.ro15 noiembrie 2022

FOTO / VIDEO. Peste 200 de copii au pornit într-o procesiune a felinarelor, dedicată Sfântului Martin. 30 de ani de prietenie între România și Germania, sărbătoriți la Deva

Hannelore Petrovai13 noiembrie 2022

440 de ani de la tipărirea Paliei. Singura tiparniță de lemn funcțională de tip Gutenberg din vestul țării, prezentată la Orăștie

Hannelore Petrovai13 noiembrie 2022

Se redeschide Aqualand Deva

HunedoaraMea.ro11 noiembrie 2022

FUEGO, în concert extraordinar de Crăciun, la Deva

HunedoaraMea.ro11 noiembrie 2022

Cum citim, ce citim, de ce citim…(A)

HunedoaraMea.ro9 noiembrie 2022