Filmări aeriene cu lucrările la autostrada Lugoj – Deva. Vezi imagini cu tronsonul care ar putea fi deschis circulației în acest an. VIDEO

Filmări aeriene cu lucrările la autostrada Lugoj – Deva. Vezi imagini cu tronsonul care ar putea fi deschis circulației în acest an. VIDEO

A1 Lugoj Deva Lot 2

Asociația Pro Infrastructura (API) a postat pe pagina oficială de Facebook noi imagini din avion cu stadiul lucrărilor pe autostrada A1 Lugoj – Deva, Loturile 2, 3 și 4.

Filmările surprind și situația pe tronsonul de 17 kilometri din Lotul 2, tronson care are o șansă reală sa fie deschis traficului până la sfârșitul acestui an.

Cele mai mari probleme sunt pe Lotul 4 al autostrăzii. Pe jumătate din acest lot nu sunt emise încă autorizațiile și acordurile necesare, la peste trei ani de la semnarea contractului de execuție.

„Circa 17 km din lotul 2 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva rămân singurii kilometri noi de autostradă ce ar putea fi inaugurați la sfârșitul acestui an. Porțiunea de autostradă este cu siguranță importantă deoarece pe lângă continuarea autostrăzii Nădlac-Traian Vuia aflată deja în exploatare, va avea rolul de ocolitoare a orașului Făget, precum și a comunelor Dumbrava și Margina. De asemenea, trebuie urgentată procedura de contractare a tunelelor lipsă de pe acest lot, fără de care nu se va putea circula continuu pe autostradă de la Sibiu până la Nădlac”, scriu reprezentanții API pe pagina de Facebook.

Vedeți în filmul de la începutul articolului imagini aeriene de pe Lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva.

“Din păcate la mai bine de 3 ani de la semnarea contractului, lotul 4 încă nu are emise acordul de mediu și autorizația de construire pe circa 11 din cei 22 km. Practic cu fiecare zi de întârziere, scad vertiginos șansele de a deschide circulației lotul 4 la sfârșitul anului 2017, făcând imposibilă conectarea autostrăzii Lugoj-Deva cu autostrada Deva-Orăștie-Sibiu deja operațională. Lotul 3 este de asemenea în pericol de a nu fi utilizat pe întreaga lungime în cazul în care nu se va reuși realizarea unei descărcări temporare a traficului pe DN68A în dreptul localității Holdea”, potrivit API.

Vedeți AICI imagini aeriene cu stadiul lucrărilor la Loturile 3 și 4 ale autostrăzii Lugoj – Deva.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 8 =

Mai mult in ACTUALITATE

Facultatea de Inginerie din Hunedoara a sărbătorit 50 de ani de la înființare

HunedoaraMea.ro26 noiembrie 2020

Primăria Deva renunță la iluminatul festiv în acest an și alocă banii pentru aparatură la ATI

HunedoaraMea.ro25 noiembrie 2020

Studenți de la Facultatea de Medicină din Arad, voluntari în spitalele hunedorene

HunedoaraMea.ro25 noiembrie 2020

Via Transilvanica ajunge în județul Hunedoara

HunedoaraMea.ro25 noiembrie 2020

188 de cazuri noi de COVID-19, în județul Hunedoara. Lista focarelor active

HunedoaraMea.ro25 noiembrie 2020

Dan Bobouțanu, scor zdrobitor la Hunedoara. De trei ori mai multe voturi decât Viorel Arion, clasat pe locul doi. Diferență de 11.000 de voturi

HunedoaraMea.ro28 septembrie 2020

Județul Hunedoara, împărțit între PSD și PNL. PSD a luat 34 de primării, iar PNL 33. Două sunt Pro România

HunedoaraMea.ro28 septembrie 2020

PSD a câștigat majoritatea orașelor și municipiilor din județul Hunedoara. PNL are doar patru primari

HunedoaraMea.ro28 septembrie 2020

PNL are peste 40 la sută în Consiliul Local Deva (surse)

HunedoaraMea.ro28 septembrie 2020