ACTUALITATE

Filmări cu lucrările la autostrada Orăștie – Sibiu, porțiunea demolată. Lotul ar trebui redeschis circulației în septembrie

FOTO: CNADNR
Filmări cu lucrările la autostrada Orăștie – Sibiu, porțiunea demolată. Lotul ar trebui redeschis circulației în septembrie

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) a dat publicității pe contul oficial de Facebook mai multe filmări cu lucrările de remediere efectuate la porțiunea demolată de pe Lotul 3 (Cunța – Săliște) al autostrăzii Orăștie – Sibiu.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) a avizat în 9 august soluția tehnică pentru repararea porțiunii de 200 de metri din Lotul 3 al autostrăzii Orăștie – Sibiu, care a fost închisă și demolată parțial la mai puțin de un an de la inaugurare.

Potrivit CNADNR, vor fi executate șase transei drenante, la o adâncime de șapte metri, transversal amprizei autostrăzii, distanţa dintre acestea fiind variabilă, distanţele mai mici sunt în zona cu înălţimea de rambleu mai mare, aceasta distanţă crescând pe masura reducerii înălţimii rambleului.

Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, a declarat joi că Lotul 3 al autostrăzii Sibiu – Orăștie va fi redeschis traficului după jumătatea lunii septembrie.

Miza electorală a lui Victor Ponta

În 14 noiembrie 2014, premierul și ministrul Transporturilor de la acea vreme, Victor Ponta și Ioan Rus, inaugurau Lotul 3 al autostrăzii Orăștie – Sibiu, tronsonul între Cunța și Săliște.

La niciun an de la inaugurare, în septembrie 2015, Lotul 3 a fost închis circulației din cauza unor crăpături în asfalt și o porțiune din acest lot a fost demolată.

Autoritățile au deschis practic circulației, în urmă cu aproape doi ani, un tronson de autostradă deși existau încă de pe atunci informații și date că lucrările nu prezintă siguranță pentru participanții la trafic. Și totuși, autostrada a fost inaugurată deși se cunoștea problema alunecărilor de teren din zonă și în ciuda faptului că lucrările nu erau executate în totalitate. Urma turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 1 =

Mai mult in ACTUALITATE

Scenariul după care vor funcționa școlile din județul Hunedoara, începând din 8 martie. Hotărârea CJSU Hunedoara

HunedoaraMea.ro5 martie 2021

Prefectul și subprefecții județului Hunedoara au depus jurământul pentru învestirea în funcție

HunedoaraMea.ro4 martie 2021

Expoziție cu vânzare de mărțișoare handmade, la Deva

HunedoaraMea.ro25 februarie 2021

Proiectul Muzeului Civilizației Dacice din Orăștie a primit autorizație de construire

HunedoaraMea.ro11 februarie 2021

Șapte focare active de COVID-19 în județul Hunedoara

HunedoaraMea.ro11 februarie 2021

Școlile din Deva vor trece din nou în sistem online, dacă Termocentrala Mintia nu va relua furnizarea căldurii în municipiu

HunedoaraMea.ro10 februarie 2021

Primăria Hunedoara a făcut o economie de peste 50.000 de lei la energia electrică

HunedoaraMea.ro10 februarie 2021

Număr mare de turiști la Castelul Corvinilor în prima lună a anului

HunedoaraMea.ro1 februarie 2021

Încep lucrările la grădina urbană din Deva, din zona Zamfirescu

HunedoaraMea.ro1 februarie 2021