ACTUALITATE

Filmări cu lucrările la autostrada Orăștie – Sibiu, porțiunea demolată. Lotul ar trebui redeschis circulației în septembrie

FOTO: CNADNR
Filmări cu lucrările la autostrada Orăștie – Sibiu, porțiunea demolată. Lotul ar trebui redeschis circulației în septembrie

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) a dat publicității pe contul oficial de Facebook mai multe filmări cu lucrările de remediere efectuate la porțiunea demolată de pe Lotul 3 (Cunța – Săliște) al autostrăzii Orăștie – Sibiu.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) a avizat în 9 august soluția tehnică pentru repararea porțiunii de 200 de metri din Lotul 3 al autostrăzii Orăștie – Sibiu, care a fost închisă și demolată parțial la mai puțin de un an de la inaugurare.

Potrivit CNADNR, vor fi executate șase transei drenante, la o adâncime de șapte metri, transversal amprizei autostrăzii, distanţa dintre acestea fiind variabilă, distanţele mai mici sunt în zona cu înălţimea de rambleu mai mare, aceasta distanţă crescând pe masura reducerii înălţimii rambleului.

Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, a declarat joi că Lotul 3 al autostrăzii Sibiu – Orăștie va fi redeschis traficului după jumătatea lunii septembrie.

Miza electorală a lui Victor Ponta

În 14 noiembrie 2014, premierul și ministrul Transporturilor de la acea vreme, Victor Ponta și Ioan Rus, inaugurau Lotul 3 al autostrăzii Orăștie – Sibiu, tronsonul între Cunța și Săliște.

La niciun an de la inaugurare, în septembrie 2015, Lotul 3 a fost închis circulației din cauza unor crăpături în asfalt și o porțiune din acest lot a fost demolată.

Autoritățile au deschis practic circulației, în urmă cu aproape doi ani, un tronson de autostradă deși existau încă de pe atunci informații și date că lucrările nu prezintă siguranță pentru participanții la trafic. Și totuși, autostrada a fost inaugurată deși se cunoștea problema alunecărilor de teren din zonă și în ciuda faptului că lucrările nu erau executate în totalitate. Urma turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − ten =

Mai mult in ACTUALITATE

RC Europe va construi un parc comercial în municipiul Orăștie, lângă Kaufland

HunedoaraMea.ro24 ianuarie 2022

Lucrări din fonduri europene la Ambulatoriul Spitalului Municipal Hunedoara

HunedoaraMea.ro19 ianuarie 2022

Continuă lucrările de restaurare și conservare a Castelului Corvinilor. Ce zone nu sunt deschise pentru turiști

HunedoaraMea.ro17 ianuarie 2022

Bugetul Primăriei Hunedoara, în dezbatere publică

HunedoaraMea.ro13 ianuarie 2022

CJ Hunedoara va cumpăra clădirile Ansamblului Istoric Mina Petrila

HunedoaraMea.ro12 ianuarie 2022

Numărul vizitatorilor Castelului Corvinilor a crescut cu 37% în al doilea an de pandemie

HunedoaraMea.ro4 ianuarie 2022

Primăria Hunedoara, singura din județ care a obținut un punctaj maxim la evaluarea standardelor de afişare a informaţiilor de interes public

HunedoaraMea.ro30 decembrie 2021

Obiectivele turistice din municipiul Hunedoara, la un cod QR distanță

HunedoaraMea.ro30 decembrie 2021

Finanțare de 1,2 milioane de lei de la Primăria Deva pentru Spitalul Județean de Urgență

HunedoaraMea.ro21 decembrie 2021