ACTUALITATE

Fostul primar al Devei, Petru Mărginean, exclus din PNL

Fostul primar al Devei, Petru Mărginean, exclus din PNL

Petru Mărginean a fost exclus din PNL Hunedoara. Decizia a fost luată la sfârșitul săptămânii trecute de către liderii organizației județene a partidului.

Liberalii îi reproșează lui Mărginean că a făcut „un joc dublu” – a atacat PNL și a susținut PSD. „Ideea e că toţi colegii noştri vor trebui să înţeleagă următorul lucru: nu poţi să faci joc dublu. Nu poţi. Nu poţi să fi în Partidul Naţional Liberal, dar prin televiziunea care se leagă de familie să ai o singură ţină şi anume Partidul Naţional Liberal şi membri partidului. Urmăresc şi postul respectiv de televiziune şi pagina de facebook a domniei sale: niciun cuvânt rău despre PSD. O să-i oferim domnului Mărginean posibilitatea de a discuta la vedere cu prietenii din Partidul Social Democrat şi separăm foarte clar apele. Şi aşa se va întâmpla cu toţi colegii care cred că sunt şmecheri, jucând la mai multe capete”, a declarat preşedintele interimar PNL Hunedoara, Florin Roman, într-o conferință de presă susținută vineri, potrivit zhd.ro.

În replică, Petru Mărginean a postat sâmbătă, pe contul său de Facebook, un mesaj în care susține că a intrat în PNL într-un moment în care partidul trecea printr-o perioadă grea și în care mulți primari din țară migrau spre PSD. Fostul primar al Devei mai spune că PNL Hunedoara era atunci fără lideri, ceea ce a dus la bătălii interne care nu au încetat nici astăzi. „Asa cum va spuneam si in iunie, mi-am asumat pierderea alegerilor la Deva. Asa mi s-a părut cinstit. Am fost convins ca se vor găsi multi liberali extraordinari in Deva care sa preia conducerea după demisia mea. Recunosc. Am fost dezamăgit. Bogdan Tampau a fost înlocuit cu un interimar de la Alba iar la Deva a fost numit un băiat de la Soimus. Este adevărat. Mi s-au părut absurde numirile precum si noile politici ale noului interimar. Am fost si voi rămâne un om cu principii. Nu vor putea nici zece președinți sa-mi pună pumnul in gura, cu atât mai putin un președinte care alege mirosul condamnatilor”, a scris Mărginean pe Facebook.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

4 × 3 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

ACTUALITATE

Mai mult in ACTUALITATE

autostrada 2

Lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva, între Șoimuș și Ilia, deschis circulației. VIDEO

HunedoaraMea.ro14 august 2019
smurd isu

Accident mortal la Petroșani. Un tânăr a fost lovit de o mașină pe șoseaua de centură

HunedoaraMea.ro12 iulie 2019
mina petrila

CJ Hunedoara ar putea prelua patrimoniul fostei mine Petrila

HunedoaraMea.ro10 iulie 2019
accident fornadie 01

Un tractor s-a răsturnat peste doi oameni, la Fornădie. FOTO

HunedoaraMea.ro3 iulie 2019
Casa Sanatate

Casa de Sănătate Hunedoara: Noutăți în aplicarea Contractului-cadru în semestrul II al anului 2019

HunedoaraMea.ro2 iulie 2019
medicina legala

Tragedie la Orăștie. Un tânăr a murit, înecat într-o baltă de la marginea orașului

HunedoaraMea.ro13 iunie 2019
accident bretea strei 2

TRAGEDIE pe DN 66, la Bretea Streiului. Doi morți și un rănit grav, într-un cumplit accident. FOTO

HunedoaraMea.ro12 iunie 2019
accident ilia

Patru muncitori la autostradă, răniți după ce microbuzul care îi transporta pe șantier a intrat într-un copac

HunedoaraMea.ro10 iunie 2019
accident lesnic dn 7

Accident cu trei răniți, pe DN 7, la Leșnic. Se circulă alternativ

HunedoaraMea.ro8 iunie 2019