COMUNITATE

FOTO / Echipa Liceului ”I. C. Brătianu” din Hațeg a câștigat finala mică a concursului ”Citești și câștigi”, organizat de Biblioteca Județeană din Deva

FOTO / Echipa Liceului ”I. C. Brătianu” din Hațeg a câștigat finala mică a concursului ”Citești și câștigi”, organizat de Biblioteca Județeană din Deva

Concursul județean de cultură generală ”Citești și câștigi! Cei mai buni dintre cei buni” și-a desemnat câștigătorii de pe locurile 3 și 4, în urma disputării finalei mici.

Echipa Liceului Teoretic ”I. C. Brătianu” din Hațeg a câștigat detașat finala mică în urma confruntării cu echipa Colegiului Naţional de Informatică ,,Carmen Sylva” din Petroşani.

Finala mare va avea loc în data de 9 iunie și va aduce față în față echipele Colegiului Național ”Decebal” din Deva și Colegiului Național ”Iancu de Hunedoara” din Hunedoara.

Concursul județean de cultură generală a ajuns la ediția a VII-a și este organizat de către Biblioteca Județeană ”Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, instituție subordonată Consiliului Județean Hunedoara.

Ediția 2020-2021 este dedicată liceelor și colegiilor din județul Hunedoara care au urcat pe podium la finalul competițiilor din anii trecuți.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =

Mai mult in COMUNITATE

În căutarea copilăriei (A)

HunedoaraMea.ro6 iunie 2024

Lansare de carte „Song. Un cântec amuțit. Trei decenii fără Oanță”. Eveniment organizat de Biblioteca Județeană

HunedoaraMea.ro5 iunie 2024

„Trofeul Micului Cititor”, ediția 2024

HunedoaraMea.ro3 iunie 2024

Perenitatea lui Avram Iancu (A)

HunedoaraMea.ro10 mai 2024

Opera Nights 2024, ediție aniversară. Programul festivalului

HunedoaraMea.ro2 mai 2024

Program de vară la Sarmizegetusa Regia

HunedoaraMea.ro1 mai 2024

La aniversarea unui prieten (A)

HunedoaraMea.ro29 aprilie 2024

Conferință internațională „Avram Iancu – 200 de ani de la naștere. Omul, contemporanii, epoca”. Eveniment organizat de Biblioteca Județeană din Deva

HunedoaraMea.ro26 aprilie 2024

Serbările Cetății 2024. Artiștii și trupele care vor cânta la Deva

HunedoaraMea.ro25 aprilie 2024