ACTUALITATE

Incendiu la un apartament din Vulcan. Un bărbat s-a intoxicat cu fum. 15 persoane, evacuate

Incendiu la un apartament din Vulcan. Un bărbat s-a intoxicat cu fum. 15 persoane, evacuate

Un incendiu a izbucnit miercuri dimineața, în jurul orei 1.00, într-un apartament de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Muncii, din municipiul Vulcan.

Incendiul ameninţa să se extindă la acoperişul din lemn al imobilului şi, de aici, la celelalte apartamente situate la acelaşi etaj. Echipele de pompieri au executat pătrunderea în apartament în vederea evacuării victimelor, au desfăşurat dispozitivele de stingere şi au decis evacuarea, din apartamentele învecinate, a 15 persoane, pentru a preveni producerea unor accidente sau intoxicaţii cu fum”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Pompierii au găsit în camera în care a izbucnit incendiul un bărbat de 55 de ani, intoxicat cu fum, aflat în stare de inconștiență. Bărbatul a fost preluat de un echipaj al Ambulanței şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Petroşani.

Flăcările au distrus mobilierul, aparatura electrocasnică şi materialele textile din camera în care a izbucnit arderea, pereţii din alte două încăperi fiind degradaţi din cauza fumului.

Incendiul a fost stins în aproximativ o oră de către pompieri și a fost provocat de un scurtcircuit la instalaţia de curent electric, care prezenta improvizaţii.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × five =

Mai mult in ACTUALITATE

Un angajat al Consiliului Județean Hunedoara, depistat pozitiv la testul pentru coronavirus

HunedoaraMea.ro31 iulie 2020

60 de pacienți infectați cu COVID-19, internați în județul Hunedoara. Câte persoane au refuzat internarea

HunedoaraMea.ro19 iulie 2020

FOTO. Accident grav la Cristur. Un camion a intrat într-un stâlp și l-a doborât peste un autoturism care staționa. Șoferul mașinii, un tânăr de 31 de ani, a murit

HunedoaraMea.ro14 iulie 2020

Municipalitatea Devei a preluat terenul poligonului din zona Archia. Primarul Florin Oancea: „Avem 1.100 de tineri care au solicitat teren gratuit pentru construirea de locuințe”

HunedoaraMea.ro10 iulie 2020

GALERIE FOTO. O femeie a murit, iar soțul și cei trei copii au fost răniți, într-un accident pe autostradă, între Deva și Ilia

HunedoaraMea.ro10 iulie 2020

GALERIE FOTO. O fată de 7 ani a dispărut în canalul de apă în care se scălda împreună cu sora ei. Operațiune de căutare a pompierilor este în desfășurare

HunedoaraMea.ro9 iulie 2020

Semnal de alarmă. 27 de persoane, depistate cu COVID-19 în județul Hunedoara într-o singură zi. Unii infectați refuză orice formă de supraveghere medicală

HunedoaraMea.ro9 iulie 2020

VIDEO. Cabana Cheile Buții din Câmpu lui Neag, distrusă de un incendiu

HunedoaraMea.ro29 iunie 2020

Deva va avea un nou Plan Urbanistic General, după 21 de ani

HunedoaraMea.ro24 iunie 2020