ACTUALITATE

Laurenţiu Nistor (PSD): „La locale se schimbă datele problemei”

Laurenţiu Nistor (PSD): „La locale se schimbă datele problemei”

Preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, consideră că, în ciuda rezultatului obţinut de candidatul PNL,  la alegerile prezidenţiale, Partidul Social Democrat rămâne principala forţă politică în judeţ. Mai mult, acesta accentuează faptul că la alegerile locale de anul viitor, situaţia va fi mult diferită faţă de cea actuală.

Cu două săptămâni în urmă, Laurenţiu Nistor declara pentru Hunedoaramea.ro că îşi doreşte ca, în turul doi al alegerilor prezidenţiale, Viorica Dăncilă să fie cea care câştigă cele mai multe voturi în judeţ. Nu a fost aşa. Totuşi, Nistor are o explicaţie: „Din punctul meu de vedere rezultatul este unul foarte bun. Noi, singuri, am obţinut în judeţ 85.798 de voturi. Ei, adică opt partide aliate plus Iohannis, al nouălea, au luat doar 103.910 voturi. În momentul în care opt partide se aliază împotriva ta şi cu Iohannis, al nouălea, un scor de 45 la sută este foarte bun.

La nivel central speram să obţinem un scor cu 4 în faţă. La şedinţa CEx de mâine se vor analiza toate neajunsurile, pentru că sunt organizaţii judeţene care, de trei rânduri de alegeri, tot pierd, şi pierd cu scoruri foarte mici, de 14, 18 sau 20 la sută. Nu se poate tolera o astfel de situaţie. Nu doresc să dau nume de organizaţii pentru că, totuşi, sunt colegii noştri.

În ce priveşte alegerile locale, cred că toate partidele îşi vor stabili candidaţii până la finele lunii ianuarie, anul viitor. Avantajul pe care l-au avut cele opt partide până ieri, nu-l vor mai avea şi la alegerile locale, petru că mi se pare imposibil ca şi atunci cele opt partide să se alieze împotriva PSD. În ce-i priveşte pe liberali, hunedorenii ştiu că ei au fost 12 ani la conducerea Consiliului Judeţean şi au arătat ce pot face. Noi, doar în ultimele 5 luni la CJ Hunedoara am făcut cât făceau ei în vreo patru ani. Dar mă opresc aici, deocamdată, cu argumentele”.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − thirteen =

Mai mult in ACTUALITATE

Un bărbat a murit și două persoane au fost rănite, într-un accident pe drumul Hațeg – Petroșani

HunedoaraMea.ro3 decembrie 2019

Un bărbat a murit electrocutat în timp ce lucra pe un stâlp în gara din Orăștie

HunedoaraMea.ro2 decembrie 2019

Informare meteo. Ninsori, vreme rece, vânt puternic și polei

HunedoaraMea.ro1 decembrie 2019

FOTO / VIDEO. 1 Decembrie, la Hunedoara

HunedoaraMea.ro1 decembrie 2019

FOTO. Ziua Națională a României, la Deva

HunedoaraMea.ro1 decembrie 2019

BREAKING NEWS. Directorul general al CAS Hunedoara, Liliana Vaidner, și-a anunțat demisia: “Consider acești ani de mandat o reușită”

HunedoaraMea.ro29 noiembrie 2019

Ziua Naţională a României, marcată de poliţiştii hunedoreni prin evocări istorice şi recunoaşterea meritelor profesionale

HunedoaraMea.ro29 noiembrie 2019

Comunicat de presă

HunedoaraMea.ro29 noiembrie 2019

Accident rutier grav pe DN66, la Ciopeia.O femeie și-a pierdut viața și alte două persoane sunt rănite

HunedoaraMea.ro29 noiembrie 2019