ACTUALITATE

Laurenţiu Nistor (PSD): „La locale se schimbă datele problemei”

Laurenţiu Nistor (PSD): „La locale se schimbă datele problemei”

Preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, consideră că, în ciuda rezultatului obţinut de candidatul PNL,  la alegerile prezidenţiale, Partidul Social Democrat rămâne principala forţă politică în judeţ. Mai mult, acesta accentuează faptul că la alegerile locale de anul viitor, situaţia va fi mult diferită faţă de cea actuală.

Cu două săptămâni în urmă, Laurenţiu Nistor declara pentru Hunedoaramea.ro că îşi doreşte ca, în turul doi al alegerilor prezidenţiale, Viorica Dăncilă să fie cea care câştigă cele mai multe voturi în judeţ. Nu a fost aşa. Totuşi, Nistor are o explicaţie: „Din punctul meu de vedere rezultatul este unul foarte bun. Noi, singuri, am obţinut în judeţ 85.798 de voturi. Ei, adică opt partide aliate plus Iohannis, al nouălea, au luat doar 103.910 voturi. În momentul în care opt partide se aliază împotriva ta şi cu Iohannis, al nouălea, un scor de 45 la sută este foarte bun.

La nivel central speram să obţinem un scor cu 4 în faţă. La şedinţa CEx de mâine se vor analiza toate neajunsurile, pentru că sunt organizaţii judeţene care, de trei rânduri de alegeri, tot pierd, şi pierd cu scoruri foarte mici, de 14, 18 sau 20 la sută. Nu se poate tolera o astfel de situaţie. Nu doresc să dau nume de organizaţii pentru că, totuşi, sunt colegii noştri.

În ce priveşte alegerile locale, cred că toate partidele îşi vor stabili candidaţii până la finele lunii ianuarie, anul viitor. Avantajul pe care l-au avut cele opt partide până ieri, nu-l vor mai avea şi la alegerile locale, petru că mi se pare imposibil ca şi atunci cele opt partide să se alieze împotriva PSD. În ce-i priveşte pe liberali, hunedorenii ştiu că ei au fost 12 ani la conducerea Consiliului Judeţean şi au arătat ce pot face. Noi, doar în ultimele 5 luni la CJ Hunedoara am făcut cât făceau ei în vreo patru ani. Dar mă opresc aici, deocamdată, cu argumentele”.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen + eleven =

Mai mult in ACTUALITATE

12 noi cazuri de infectare cu COVID-19, în județul Hunedoara

HunedoaraMea.ro20 mai 2020

Continuă lucrările de modernizare a drumului județean Hunedoara – Călan. În ce stadiu este investiția

HunedoaraMea.ro20 mai 2020

Primăria Deva continuă acțiunea de trasare a parcărilor rezidențiale din oraș

HunedoaraMea.ro19 mai 2020

Proiect de peste 11 milioane de lei din fonduri europene, în municipiul Hunedoara

HunedoaraMea.ro15 mai 2020

Aproape 600 de cazuri de COVID-19, în județul Hunedoara. 65 de decese

HunedoaraMea.ro15 mai 2020

Liliana Vaidner a renunțat la funcția de manager interimar al Spitalului din Deva. Președintele CJ Hunedoara l-a numit la conducere pe medicul Emil Stoica Mariș

HunedoaraMea.ro14 mai 2020

Prefectura Hunedoara reia parțial activitatea cu publicul

HunedoaraMea.ro14 mai 2020

Liliana Vaidner va fi noul manager la Spitalul din Deva

HunedoaraMea.ro5 mai 2020

Ministrul Sănătății, la Deva: „Suntem spre vârful pantei epidemiei. Depinde de noi dacă o vom atinge mai devreme sau mai târziu”

HunedoaraMea.ro23 aprilie 2020