ACTUALITATE

Lucrările la refacerea porțiunii demolate din autostrada Orăștie – Sibiu, verificate de șeful Companiei Naționale de Drumuri

FOTO: cnadnr.ro
Lucrările la refacerea porțiunii demolate din autostrada Orăștie – Sibiu, verificate de șeful Companiei Naționale de Drumuri

Directorul general al CNADNR SA, Cătălin Homor, a verificat în teren, în perioada 17 – 18 august, lucrările pe Lotul 3 al autostrăzii Orăștie – Sibiu, tronson închis în septembrie anul trecut, la niciun an de la inaugurarea lui.

Vizita a avut drept scop urmărirea ritmului lucrărilor atât pe timp de noapte cât și pe zi, organizarea șantierului, mobilizarea generală și calitatea lucrărilor.

„Am vrut să constat la fața locului care este ritmul lucrărilor. Vizitele pe șantiere vor fi din ce în ce mai dese pentru că prefer să discut cu cei responsabili la fața locului. Ritmul și monitorizarea proiectelor rămân principalele direcții. Odată cu refacerea corpului autostrăzii le-am cerut constructorilor să demareze lucrările și la celelalte puncte cu deficiențe astfel încât atunci când vom da în folosință lotul 3 să o putem face în condiții de maximă siguranță a traficului. Voi monitoriza în continuare cu mare atenție întreaga activitate pe șantier astfel încât să reușim să respectăm graficul de lucrări”, a declarat Cătălin Homor.

Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, a declarat săptămâna trecută că Lotul 3 al autostrăzii Sibiu – Orăștie va fi redeschis traficului după jumătatea lunii septembrie.

CNADNR a avizat în 9 august soluția tehnică pentru repararea porțiunii de 200 de metri din Lotul 3 al autostrăzii Orăștie – Sibiu, care a fost închisă și demolată parțial la mai puțin de un an de la inaugurare.

Potrivit CNADNR, vor fi executate șase transei drenante, la o adâncime de șapte metri, transversal amprizei autostrăzii, distanţa dintre acestea fiind variabilă, distanţele mai mici sunt în zona cu înălţimea de rambleu mai mare, aceasta distanţă crescând pe masura reducerii înălţimii rambleului.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × one =

Mai mult in ACTUALITATE

Scenariul după care vor funcționa școlile din județul Hunedoara, începând din 8 martie. Hotărârea CJSU Hunedoara

HunedoaraMea.ro5 martie 2021

Prefectul și subprefecții județului Hunedoara au depus jurământul pentru învestirea în funcție

HunedoaraMea.ro4 martie 2021

Expoziție cu vânzare de mărțișoare handmade, la Deva

HunedoaraMea.ro25 februarie 2021

Proiectul Muzeului Civilizației Dacice din Orăștie a primit autorizație de construire

HunedoaraMea.ro11 februarie 2021

Șapte focare active de COVID-19 în județul Hunedoara

HunedoaraMea.ro11 februarie 2021

Școlile din Deva vor trece din nou în sistem online, dacă Termocentrala Mintia nu va relua furnizarea căldurii în municipiu

HunedoaraMea.ro10 februarie 2021

Primăria Hunedoara a făcut o economie de peste 50.000 de lei la energia electrică

HunedoaraMea.ro10 februarie 2021

Număr mare de turiști la Castelul Corvinilor în prima lună a anului

HunedoaraMea.ro1 februarie 2021

Încep lucrările la grădina urbană din Deva, din zona Zamfirescu

HunedoaraMea.ro1 februarie 2021