ACTUALITATE

Materiale stomatologice de peste 9.000 de lei pentru cabinetele școlare de medicină dentară din Deva

Materiale stomatologice de peste 9.000 de lei pentru cabinetele școlare de medicină dentară din Deva

Direcția de Asistență Socială Deva a semnat miercuri contractul pentru furnizarea de materiale stomatologice necesare bunei desfășurări a activității în cabinetele școlare de medicină dentară din municipiul Deva, aflate în subordinea instituției.

Potrivit Primăriei Deva, contractul prevede furnizarea a 55 de tipuri de materiale stomatologice pentru cabinetele de medicină dentară din școli, potrivit solicitărilor medicilor și în conformitate cu Baremul de dotare a cabinetelor medicale și de medicină dentară din unitățile de învățământ școlar și preșcolar, prevăzut de legislația în vigoare.

Informații cu privire la denumirea produselor, precum și cantitățile achiziționate pot fi consultate pe www.primariadeva.ro, Secțiunea Informații publice – Achiziții publice – Anunțuri de participare achiziții publice – 2022 – Direcția de Asistență Socială Deva.

Valoarea contractului este 9.574,27 lei – cu TVA. Prețul contractului este suportat de la bugetul local și nu va suferi modificări sau ajustări. Durata contractului – de la data semnării până la data de 15 decembrie 2022.

Materialele stomatologice sunt furnizate de S.C. „Dentotal Protect” S.R.L. București și vor ajunge în cabinetele școlare de medicină dentară în cursul săptămânii viitoare.

Aceasta este a treia tranșă de produse destinate cabinetelor școlare de medicină dentară, după ce, în perioada septembrie – octombrie, DAS Deva a distribuit medicilor stomatologi medicamente și materiale sanitare în valoare totală de aproape 9.000 de lei.

În municipiul Deva, funcționează două cabinete școlare de medicină dentară – la Colegiul Național „Decebal” (Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 22) și Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” (Strada Gh. Barițiu, nr. 2).

Fiecărui cabinet îi sunt arondate mai multe școli și grădinițe, astfel încât toți preșcolarii și elevii din municipiu să aibă acces la consultații și tratamente stomatologice gratuite.

Lista unităților de învățământ arondate cabinetelor stomatologice școlare este aprobată de Consiliul Local Deva, prin Hotărârea nr. 206/2019, care poate fi consultată pe www.primariadeva.ro, Secțiunea Consiliul Local.

(Sursa foto: Pixabay.com)

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 7 =

Mai mult in ACTUALITATE

Insule ecologice digitalizate, la Deva, din fonduri europene

HunedoaraMea.ro9 martie 2023

PRESShub: Țările occidentale NU și-au retras ambasadele din Turcia, cu o zi înainte de cutremur

HunedoaraMea.ro14 februarie 2023

Peste 70.000 de consultații gratuite, în cabinetele medicale școlare din Deva

HunedoaraMea.ro14 februarie 2023

Al 10-lea proiect prin PNRR pentru municipiul Hunedoara. 3 milioane de lei pentru soluţii inteligente destinate transportului urban

HunedoaraMea.ro13 februarie 2023

Investițiile în domeniul cultural și evenimentele culturale din 2023, susținute de Consiliul Județean Hunedoara

HunedoaraMea.ro7 februarie 2023

A fost votat bugetul general al Devei pe acest an

HunedoaraMea.ro1 februarie 2023

Primele microbuze electrice circulă pe străzile Devei, în curse de probă

HunedoaraMea.ro31 ianuarie 2023

Bugetul municipiului Hunedoara, dedicat în principal investiţiilor în dezvoltarea oraşului

HunedoaraMea.ro30 ianuarie 2023

Lucrări finalizate pe lotul 3 al Culoarului Trafic Mureș Nord

HunedoaraMea.ro26 ianuarie 2023