ACTUALITATE

Mircia Muntean și-a anunțat candidatura la Primaria Deva: „În cinci zile, toate adormirile astea pe care le-a făcut primarul în ultimii trei ani de zile, le voi dărâma și le voi da trecutului”

Mircia Muntean și-a anunțat candidatura la Primaria Deva: „În cinci zile, toate adormirile astea pe care le-a făcut primarul în ultimii trei ani de zile, le voi dărâma și le voi da trecutului”

Mircia Muntean și-a anunțat candidatura pentru Primăria Deva la alegerile locale din 2016 sâmbătă, în cadrul Conferinței Naționale a Partidului Social Românesc (PSRO). Deși încă membru PSD, Mircia Muntean a spus că partidul din care face parte se joacă cu el „de-a șoarecele și pisica” și nu poate astepta până când și dacă PSD îi va susține candidatura la primăria Devei. Mircea Geoană, președintele PSRO a declarat că Muntean va fi candidatul partidului pe care îl reprezintă pentru primăria municipiului reședință de județ. Mircia Muntean a spus că își va da demisia din PSD miercuri, în plenul Camerei Deputaților.

Întrebat despre ce va face dacă va ajunge din nou primar al Devei, Mircia Muntean spune că, în cinci zile, vrea să ”trezească” orașul din „adormire”. „În primul rând repun statuile imediat. Pe urmă opresc toate stopurile semaforice. Desființez <<țâțele>> lu’ Udrea din toate zonele. Și pe urmă mă apuc de treabă serios. Parcul de mediu către Mureș, acolo facem piste de biciclete, nu aici unde nu merge nimeni, încă de când le-a terminat, de trei luni, pentru că, evident, oamenii nu-și dau copiii să-i lovească automobiliștii în stațiile de benzină de pe marginea drumului. Sensul giratoriu de la gară e potrivit, o să-l lărgesc și o să creez benzi de stocaj, cum făcusem eu proiectul, și nu prostia asta, în care ai blocat tot traficul și pe DN. După ce l-ai ucis cu șapte semafoare care nu bat niciunul cu celălalt, tot roșu, iară verde, iară roșu, iară verde, deci e un dezastru. Și le demonstrez la deveni că în cinci zile toate <<adormirile>> astea pe care le-a făcut primarul în ultimii trei ani de zile le voi dărâma și le voi da trecutului”, a declarat Mircia Muntean, la Deva.

Pentru Mircia Muntean, mandatul care începe în 2016 ar fi cel de-al cincilea mandat de primar al Devei, după patru ani de absență, timp în care a fost deputat. Muntean a avut, până în prezent, petru mandate de primar, în perioada 1996 – 2012.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − six =

Mai mult in ACTUALITATE

Lucrările la noua bază sportivă din Petroșani, aproape de finalizare

HunedoaraMea.ro24 noiembrie 2021

Acţiune de actualizare a situaţiei terenurilor din municipiul Hunedoara

HunedoaraMea.ro23 noiembrie 2021

10 cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore. Rata de infectare în fiecare localitate din județ

HunedoaraMea.ro22 noiembrie 2021

Siegfried Mureșan, europarlamentar: „O renegociere a PNRR nu se poate face pe motive politice” (A)

HunedoaraMea.ro17 noiembrie 2021

FOTO / 139 de ani de la nașterea lui Aurel Vlaicu. Obiecte care au aparținut marelui aviator, aflate în patrimoniul Muzeului Civilizației Dacice și Romane Deva

HunedoaraMea.ro16 noiembrie 2021

Municipiul Hunedoara are cele mai multe proiecte la nivel național depuse în cadrul Programului „Anghel Saligny”

HunedoaraMea.ro16 noiembrie 2021

Procentul de vaccinare în localitățile din județul Hunedoara. Deva, pe primul loc

HunedoaraMea.ro15 noiembrie 2021

VIDEO / Audiențe online, cu primarul Hunedoarei

HunedoaraMea.ro10 noiembrie 2021

Primăria Hunedoara depune peste 70 de proiecte pentru străzi, prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”

HunedoaraMea.ro4 noiembrie 2021