ACTUALITATE

Mircia Muntean și-a anunțat candidatura la Primaria Deva: „În cinci zile, toate adormirile astea pe care le-a făcut primarul în ultimii trei ani de zile, le voi dărâma și le voi da trecutului”

Mircia Muntean și-a anunțat candidatura la Primaria Deva: „În cinci zile, toate adormirile astea pe care le-a făcut primarul în ultimii trei ani de zile, le voi dărâma și le voi da trecutului”

Mircia Muntean și-a anunțat candidatura pentru Primăria Deva la alegerile locale din 2016 sâmbătă, în cadrul Conferinței Naționale a Partidului Social Românesc (PSRO). Deși încă membru PSD, Mircia Muntean a spus că partidul din care face parte se joacă cu el „de-a șoarecele și pisica” și nu poate astepta până când și dacă PSD îi va susține candidatura la primăria Devei. Mircea Geoană, președintele PSRO a declarat că Muntean va fi candidatul partidului pe care îl reprezintă pentru primăria municipiului reședință de județ. Mircia Muntean a spus că își va da demisia din PSD miercuri, în plenul Camerei Deputaților.

Întrebat despre ce va face dacă va ajunge din nou primar al Devei, Mircia Muntean spune că, în cinci zile, vrea să ”trezească” orașul din „adormire”. „În primul rând repun statuile imediat. Pe urmă opresc toate stopurile semaforice. Desființez <<țâțele>> lu’ Udrea din toate zonele. Și pe urmă mă apuc de treabă serios. Parcul de mediu către Mureș, acolo facem piste de biciclete, nu aici unde nu merge nimeni, încă de când le-a terminat, de trei luni, pentru că, evident, oamenii nu-și dau copiii să-i lovească automobiliștii în stațiile de benzină de pe marginea drumului. Sensul giratoriu de la gară e potrivit, o să-l lărgesc și o să creez benzi de stocaj, cum făcusem eu proiectul, și nu prostia asta, în care ai blocat tot traficul și pe DN. După ce l-ai ucis cu șapte semafoare care nu bat niciunul cu celălalt, tot roșu, iară verde, iară roșu, iară verde, deci e un dezastru. Și le demonstrez la deveni că în cinci zile toate <<adormirile>> astea pe care le-a făcut primarul în ultimii trei ani de zile le voi dărâma și le voi da trecutului”, a declarat Mircia Muntean, la Deva.

Pentru Mircia Muntean, mandatul care începe în 2016 ar fi cel de-al cincilea mandat de primar al Devei, după patru ani de absență, timp în care a fost deputat. Muntean a avut, până în prezent, petru mandate de primar, în perioada 1996 – 2012.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + eighteen =

Mai mult in ACTUALITATE

Un consorțiu pentru viitor. PRESShub și Freedom House România contribuie la dezvoltarea Inteligenței Artificiale

HunedoaraMea.ro15 mai 2024

PRESSHub: Un primar colaborator al Securității candidează pentru al optulea mandat

HunedoaraMea.ro17 aprilie 2024

Proiecte importante pentru municipiul Hunedoara au intrat în faza licitaţiilor publice

HunedoaraMea.ro16 aprilie 2024

Proiect propus de municipalitatea Devei. Reduceri la impozitul pe clădiri și terenuri pentru donatorii de sânge

HunedoaraMea.ro15 aprilie 2024

Finanţare de 20 de milioane de euro câştigată de Primăria Hunedoara pentru înfiinţarea unui consorţiu de învăţământ dual

HunedoaraMea.ro11 aprilie 2024

CJ Hunedoara vrea să modernizeze „Drumul Regelui” şi drumul spre cetatea dacică Sarmizegetusa Regia

HunedoaraMea.ro25 martie 2024

Reabilitarea Incintei I a Cetății Deva, aproape de final

HunedoaraMea.ro21 martie 2024

S-au depus ofertele pentru proiectarea şi execuţia noului stadion „Michael Klein” din Hunedoara

HunedoaraMea.ro5 martie 2024

CNAS lansează a doua ediție a „Ghidului asiguratului”

HunedoaraMea.ro4 martie 2024