ACTUALITATE

Mircia Muntean și-a anunțat candidatura la Primaria Deva: „În cinci zile, toate adormirile astea pe care le-a făcut primarul în ultimii trei ani de zile, le voi dărâma și le voi da trecutului”

Mircia Muntean și-a anunțat candidatura la Primaria Deva: „În cinci zile, toate adormirile astea pe care le-a făcut primarul în ultimii trei ani de zile, le voi dărâma și le voi da trecutului”

Mircia Muntean și-a anunțat candidatura pentru Primăria Deva la alegerile locale din 2016 sâmbătă, în cadrul Conferinței Naționale a Partidului Social Românesc (PSRO). Deși încă membru PSD, Mircia Muntean a spus că partidul din care face parte se joacă cu el „de-a șoarecele și pisica” și nu poate astepta până când și dacă PSD îi va susține candidatura la primăria Devei. Mircea Geoană, președintele PSRO a declarat că Muntean va fi candidatul partidului pe care îl reprezintă pentru primăria municipiului reședință de județ. Mircia Muntean a spus că își va da demisia din PSD miercuri, în plenul Camerei Deputaților.

Întrebat despre ce va face dacă va ajunge din nou primar al Devei, Mircia Muntean spune că, în cinci zile, vrea să ”trezească” orașul din „adormire”. „În primul rând repun statuile imediat. Pe urmă opresc toate stopurile semaforice. Desființez <<țâțele>> lu’ Udrea din toate zonele. Și pe urmă mă apuc de treabă serios. Parcul de mediu către Mureș, acolo facem piste de biciclete, nu aici unde nu merge nimeni, încă de când le-a terminat, de trei luni, pentru că, evident, oamenii nu-și dau copiii să-i lovească automobiliștii în stațiile de benzină de pe marginea drumului. Sensul giratoriu de la gară e potrivit, o să-l lărgesc și o să creez benzi de stocaj, cum făcusem eu proiectul, și nu prostia asta, în care ai blocat tot traficul și pe DN. După ce l-ai ucis cu șapte semafoare care nu bat niciunul cu celălalt, tot roșu, iară verde, iară roșu, iară verde, deci e un dezastru. Și le demonstrez la deveni că în cinci zile toate <<adormirile>> astea pe care le-a făcut primarul în ultimii trei ani de zile le voi dărâma și le voi da trecutului”, a declarat Mircia Muntean, la Deva.

Pentru Mircia Muntean, mandatul care începe în 2016 ar fi cel de-al cincilea mandat de primar al Devei, după patru ani de absență, timp în care a fost deputat. Muntean a avut, până în prezent, petru mandate de primar, în perioada 1996 – 2012.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + 4 =

Mai mult in ACTUALITATE

Expoziție cu vânzare de mărțișoare handmade, la Deva

HunedoaraMea.ro25 februarie 2021

Proiectul Muzeului Civilizației Dacice din Orăștie a primit autorizație de construire

HunedoaraMea.ro11 februarie 2021

Șapte focare active de COVID-19 în județul Hunedoara

HunedoaraMea.ro11 februarie 2021

Școlile din Deva vor trece din nou în sistem online, dacă Termocentrala Mintia nu va relua furnizarea căldurii în municipiu

HunedoaraMea.ro10 februarie 2021

Primăria Hunedoara a făcut o economie de peste 50.000 de lei la energia electrică

HunedoaraMea.ro10 februarie 2021

Număr mare de turiști la Castelul Corvinilor în prima lună a anului

HunedoaraMea.ro1 februarie 2021

Încep lucrările la grădina urbană din Deva, din zona Zamfirescu

HunedoaraMea.ro1 februarie 2021

Consiliul Local Hunedoara a aprobat primul demers oficial pentru recuperarea mărcii „FC Corvinul 1921”

HunedoaraMea.ro30 ianuarie 2021

Peste șapte milioane de euro, bani europeni, pentru școlile din Deva

HunedoaraMea.ro30 ianuarie 2021