COMUNITATE

Municipiul Brad a găzduit Târgul antreprenorilor locali

Municipiul Brad a găzduit Târgul antreprenorilor locali

Aproximativ 50 de antreprenori, majoritatea din municipiul Brad, şi-au prezentat joi ofertele în cadrul primei ediţii a „Târgului antreprenorilor locali”. Manifestarea face parte din proiectul „Comunitatea Brad – Acceptă sprijinul nostru” şi a fost organizată de Interlog Com, partener în proiect.

Sutele de persoane care au trecut prin „Piaţa Aurului” din Brad au avut ocazia să încerce şi chiar să cumpere din produsele aduse de proaspeţii antreprenori, ori să cunoască mai bine ofertele acestora. Gama produselor şi serviciilor prezentate a fost extrem de variată, de la rochii de seară şi de mireasă, decoraţiuni, aranjamente florale şi prăjituri, până la produse din lavandă, obiecte realizate cu imprimante 3D şi servicii foto-video ori de îngrijire corporală. „Expozanţii” din cadrul târgului sunt, într-o majoritate covârşitoare, persoane care şi-au început recent o afacere proprie prin intermediul proiectului amintit sau prin intermediul altor programe (de exemplu „Start – Up Plus”) care le-au facilitat accesul atât la finanţări nerambursabile din fonduri europene, cât şi la cursuri de pregătire în domeniul antreprenorial precum şi la consultanţă de specialitate acordată pe o perioadă de 18 luni. „Credem că o astfel de manifestare şi prezenţa tinerilor antreprenori în cadrul târgului reprezintă un model de bune practici în acest domeniu. Este o dovadă a faptului că putem foarte bine să ne dezvoltăm în plan personal, să depăşim o serie de limite impuse sau autoimpuse de preconcepţii şi să tindem spre un nivel de trai mai bun, dacă avem curajul de a începe o activitate economică «pe cont propriu». Pentru mine este o mare bucurie să-i văd aici pe antreprenorii care, prin intermediul a diferite proiecte, au reuşit să-şi depăşească acele limite de care vorbeam mai devreme şi să îşi înceapă propria afacere”, a declarat Simona Cojocărescu, directorul Interlog Brad.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × two =

Mai mult in COMUNITATE

Fără penalizări la cărțile împrumutate de la Biblioteca Județeană înaintea stării de urgență

HunedoaraMea.ro20 mai 2020

Biblioteca Județean din Deva se redeschide pentru public

HunedoaraMea.ro19 mai 2020

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva returnează banii pe bilete la spectacolele anulate

HunedoaraMea.ro15 mai 2020

Piese reprezentative din colecțiile Muzeului Civilizației Dacice și Romane: aplică cu Gorgona Medusa, descoperită la Ulpia Traiana Sarmizegetusa

HunedoaraMea.ro15 mai 2020

Cetatea Devei și parcurile din municipiu, redeschise publicului

HunedoaraMea.ro14 mai 2020

Managerul Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu”: „De ziua lor, tuturor bibliotecarilor, un cald și prietenesc La mulți ani!” (A)

HunedoaraMea.ro23 aprilie 2020

Biblioteca Județeană ”Ovid Densusianu” își actualizează colecțiile și baza de date

HunedoaraMea.ro22 aprilie 2020

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva merge mai departe (A)

HunedoaraMea.ro16 aprilie 2020

Provocare venită de la un devean plecat în Marea Britanie: “Deva, vineri seara la ora opt, își aplaudă cadrele medicale”

HunedoaraMea.ro1 aprilie 2020