ADMINISTRAȚIE

Platforma produsdehunedoara.ro, lansată oficial

Platforma produsdehunedoara.ro, lansată oficial

Site-ul www.produsdehunedoara.ro, o inițiativă a Consiliului Județean Hunedoara și Agenției de Dezvoltare Economico-Socială a Județului Hunedoara (ADEH), a fost lansat oficial luni.

Prin intermediul acestei platforme on-line, la care echipa ADEH a lucrat mai bine de două luni de zile, micii și marii producători locali, artizanii și meșterii populari din județul nostru vor fi prezentați și promovați, astfel încât consumatorii care doresc să cumpere produse autohtone să aibă la dispoziție un instrument modern și facil de informare.

Site-ul este structurat în patru mari categorii: Produse Agricole, Meșteri Populari, Artizanat și Produse de Artizanat, Magazine și Mari Producători, iar cei care vizitează platforma au posibilitatea de a filtra rezultatele căutării în funcție de zona etnografică de proveniență a produselor, dar și în funcție de tipul acestora: produse apicole, dulcețuri, siropuri, lactate și brânzeturi, fructe și legume, uleiuri, produse de panificație și așa mai departe.

O abordare distinctă s-a încercat în cazul meșterilor populari și artizanilor locali, în cazul acestora fiind create ecusoane prin care aceștia se prezintă și spun povestea meșteșugului sau a îndeletnicirii lor. Și această secțiune este structurată pe categorii distincte, astfel încât cei interesați pot găsi manufacturieri de obiecte din piele, lemn, confecții tradiționale, ceramică, icoane sau alte asemenea produse.

În site, rezultatele căutărilor nu vor returna doar informații și imagini de prezentare, ci și date de contact ale producătorilor, denumirea și adresa magazinelor sau a piețelor din care aceste produse pot fi cumpărate sau comandate.

Întrucât www.produsdehunedoara.ro reprezintă un proiect amplu și în continuă dezvoltare, sunt invitați să se înscrie pe această platformă cât mai mulți asemenea producători locali, această facilitate de promovare online fiind oferită în mod gratuit. Înscrierea poate fi solicitată prin e-mail, la adresa: adeh_hd@yahoo.com.

În paralel cu site-ul www.produsdehunedoara.ro, funcționează în continuare pagina de Facebook și grupul cu aceeași denumire, create deja pe această platformă de socializare.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × four =

Mai mult in ADMINISTRAȚIE

Devenii vor avea o nouă parcare în centrul orașului, în zona Palatului Administrativ

HunedoaraMea.ro27 august 2020

Un angajat al Consiliului Județean Hunedoara, depistat pozitiv la testul pentru coronavirus

HunedoaraMea.ro31 iulie 2020

Municipalitatea Devei a preluat terenul poligonului din zona Archia. Primarul Florin Oancea: „Avem 1.100 de tineri care au solicitat teren gratuit pentru construirea de locuințe”

HunedoaraMea.ro10 iulie 2020

Se deschide Ștrandul Municipal din Deva

HunedoaraMea.ro9 iulie 2020

Deva va avea un nou Plan Urbanistic General, după 21 de ani

HunedoaraMea.ro24 iunie 2020

Începe distribuirea produselor de igienă în Deva, tranșa a doua

HunedoaraMea.ro17 iunie 2020

Continuă lucrările de modernizare a drumului județean Hunedoara – Călan. În ce stadiu este investiția

HunedoaraMea.ro20 mai 2020

Primăria Deva continuă acțiunea de trasare a parcărilor rezidențiale din oraș

HunedoaraMea.ro19 mai 2020

Proiect de peste 11 milioane de lei din fonduri europene, în municipiul Hunedoara

HunedoaraMea.ro15 mai 2020