ACTUALITATE

Pompierii din Petroșani care au participat la acțiunile de stingere a incendiilor din Grecia, distinși cu Diplome de Excelență

Pompierii din Petroșani care au participat la acțiunile de stingere a incendiilor din Grecia, distinși cu Diplome de Excelență

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, le-a înmânat vineri dimineața Diplome de Excelență celor trei pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Petroșani care au participat la acțiunile de stingere a incendiilor de vegetație din Grecia, pentru eroismul și profesionalismul de care au dat dovadă în timpul acestei misiuni dificile.

Cei trei pompieri care au sărit în sprijinul colegilor lor greci și au contribuit activ la salvarea de vieți omenești și bunuri sunt Mircea Aurelian Cofaru (plutonier adjutant șef), Arthur Schneider (plutonier adjutant șef) și Adrian Lina (plutonier adjutant).

Pompierii au relatat că au trăit o experiență de viață, s-au bucurat pentru fiecare acțiune reușită și au legat prietenii trainice cu colegii lor din Grecia, alături de care au luptat cot la cot cu flăcările mistuitoare.

”După o misiune care a durat zece zile, timp în care au ținut piept incendiilor din apropierea Atenei, din regiunile Vilia și Megara, s-au întors acasă, iar prin acest gest simbolic am dorit să le transmit mulțumirile, recunoștința și prețuirea mea, a administrației publice locale și, deopotrivă, a întregii comunități. De asemenea, doresc să îi mulțumesc și dl-lui Cristian Baleia, comandantul Detaşamentului de Pompieri Petroşani, pentru întreaga activitate a pompierilor care activează în Petroșani, pusă în slujba comunității”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

(SURSA FOTO: Primăria Petroșani)

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + eight =

Mai mult in ACTUALITATE

Au început lucrările pe strada Mureşului din municipiul Hunedoara, proiect din fonduri europene

HunedoaraMea.ro21 septembrie 2021

Școală gimnazială din fonduri europene, la Hațeg

HunedoaraMea.ro21 septembrie 2021

Incidența cazurilor de COVID-19 în localitățile din județul Hunedoara

HunedoaraMea.ro20 septembrie 2021

Guvernul a demis toți prefecții și subprefecții USR-PLUS. Oana-Andreea Biriș: “Mă bucur că am putut fi în serviciul oamenilor, atât cât am putut”

HunedoaraMea.ro9 septembrie 2021

Experții în cercetare economică ai Academiei Române vor realiza noua strategie de dezvoltare a județului Hunedoara

HunedoaraMea.ro8 septembrie 2021

Primăria Hunedoara a cerut Sucursalei Căile Ferate Timişoara transferarea clădirii gării din oraş în administrarea municipalităţii

HunedoaraMea.ro8 septembrie 2021

Un consorțiu de firme sud coreene, interesat de cumpărarea Termocentralei Mintia

HunedoaraMea.ro6 septembrie 2021

Mircea Rednic, Florea Vaetus, Dorin Mateuț și Ioan Petcu vor primi titlul de “Cetăţean de onoare al municipiului Hunedoara”

HunedoaraMea.ro2 septembrie 2021

Peste 30 de cazuri noi de COVID-19 în județul Hunedoara

HunedoaraMea.ro2 septembrie 2021