ACTUALITATE

Premierul Dacian Cioloș, în vizită în județul Hunedoara

FOTO: gov.ro
Premierul Dacian Cioloș, în vizită în județul Hunedoara

Premierul României, Dacian Cioloș, va fi prezent vineri, la Petroșani, unde le va prezenta autorităților județene și locale un program de sprijin pentru îmbunătățirea situației sociale și economice a locuitorilor din Valea Jiului.

Programul vizitei cuprinde discuții cu rectorul și membrii Senatului Universității din Petroșani, o întâlnire cu prefectul Județului Hunedoara, președintele Consiliului Județean Hunedoara, autoritățile locale din Valea Jiului, senatori și deputați – reprezentanți ai județului Hunedoara și reprezentanți în județul Hunedoara ai Autorităților de Management pentru Programele Operaționale.

“Vizita Prim-Ministrului României în județul Hunedoara are ca scop principal prezentarea mecanismului de sprijin pentru dezvoltarea integrată a zonelor pilot de intervenție ca urmare a aprobării Memorandumului privind „Dezvoltarea unor programe integrate din fonduri europene și bugetul național pentru îmbunătățirea situației sociale și economice a locuitorilor din zonele pilot de intervenție Valea Jiului, zona Roșia Montană – Munții Apuseni și comunitățile marginalizate din Moldova”, aprobat de Guvernul României. Prin acest Memorandum s-a aprobat înființarea biroului local al Unității Guvernamentale de Asistență Tehnică pentru Valea Jiului (UGAT – Valea Jiului) cu sediul în Petroșani. Acest birou va avea rol de “punct unic de contact” pentru programele de finanțare disponibile în zona Valea Jiului și de sprijin în implementarea proiectelor de regenerare locală.” a declarat prefectul județului Hunedoara, Valer Ungur.

În programul vizitei sunt incluse și declarații de presă susținute de premierul Dacian Cioloș, viceprim-ministrul Vasile Dîncu și consilierul de stat Ionel Dancă, coordonatorul UGAT.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

2 × 1 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mai mult in ACTUALITATE

telecabina deva

Telecabina de la Cetatea Devei, oprită până vineri

HunedoaraMea.ro10 octombrie 2018
lucrari autostrada

Circulația rutieră pe autostrada A1, între Șoimuș și Simeria, închisă până la jumătatea lunii noiembrie

HunedoaraMea.ro9 octombrie 2018
vot 02

Prezența la referendum nu a trecut pragul de validare. 20,4% dintre alegători au votat în 6/7 octombrie. Vezi participarea la vot în județul Hunedoara

HunedoaraMea.ro7 octombrie 2018
vot 01

REFERENDUM 2018. Prezența la vot în județul Hunedoara la finalul primei zile

HunedoaraMea.ro6 octombrie 2018
trecere pietoni

Trecerile de pietoni din Deva, semnalizate cu marcaje rutiere antiderapante

HunedoaraMea.ro4 octombrie 2018
POZA CANABIS

Cultură ilegală de canabis descoperită de polițiștii de la Combaterea Criminalităţii Organizate. Un tânăr din Simeria, arestat preventiv

HunedoaraMea.ro3 octombrie 2018
nunu brilinsky

Vladimir Brilinsky a demisionat din funcția de administrator al Sarmizegetusei Regia: „Nu doresc să fiu complice la politizarea și la pesedizarea acestui loc”

HunedoaraMea.ro2 octombrie 2018
dezinsectie

Lucrări de dezinsecție în municipiul Hunedoara

HunedoaraMea.ro25 septembrie 2018
spital ambulanta

Un bărbat a murit la spital după ce a fost acroșat de o autoutilitară

HunedoaraMea.ro25 septembrie 2018