ACTUALITATE

Preşedintele PNL Hunedoara: „Adevărata luptă pentru judeţ abia acum începe”

Preşedintele PNL Hunedoara: „Adevărata luptă pentru judeţ abia acum începe”

Klaus Iohannis a câştigat turul doi al alegerilor prezidenţiale şi în judeţul Hunedoara, Viorica Dăncilă nereuşind să recupereze „handicapul” apărut în urmă cu două săptămâni. Scorul pe judeţ a fost de 54,86 la 45,14 – conform numărătorii paralele efectuate de organizaţia PNL Hunedoara.

Reprezentanta PSD a câştigat doar în Valea Jiului. O altă zonă importantă în care a reuşit să adune mai multe voturi a fost cea a municipiului Brad, dar diferenţa de aici a fost de doar 7 voturi, aşa că nu a influenţat cu nimic procentajele pe judeţ. În Orăştie şi Hunedoara, la fel ca-n primul tur, Viorica Dăncilă s-a clasat pe poziţia a doua.

În urma numărării voturilor, preşedintele PNL Hunedoara, Lucian Heiuş aduce aminte că s-a adeverit pronosticul pe care l-a făcut cu câteva zile înainte de alegeri dar menţionează că nu este pe deplin mulţumit: „Eu am spus şi într-o emisiune televizată că mizez pe un scor de 55 la 45 la sută în judeţ, bineînţeles, în favoarea domnului Klaus Iohannis. Asta nu înseamnă însă că este un procent care mă mulţumeşte. Avem potenţial să creştem mult mai mult în judeţ”.

Liderul organizaţiei judeţene a PNL mai spune că, săptămâna aceasta, încep pregătirile pentru alegerile locale din primăvara anului viitor, iar în a doua jumătate a lunii ianuarie, liberalii îşi vor anunţa candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. „Euforia victoriei din alegerile prezindenţiale a încetat în această dimineaţă. Adevărata luptă pentru judeţul Hunedoara abia acum începe. Joi voi propune Biroului Permanent Judeţean un calendar pentru perioada următoare. Vom demara o competiţie internă pentru stabilirea candidatului la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Eu mi-aş dori să putem prezenta hunedorenilor candidatul nostru pentru acest post în a doua jumătate a lunii ianuarie, anul viitor”, a adăugat Lucian Heiuş.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 3 =

Mai mult in ACTUALITATE

Un bărbat a murit și două persoane au fost rănite, într-un accident pe drumul Hațeg – Petroșani

HunedoaraMea.ro3 decembrie 2019

Un bărbat a murit electrocutat în timp ce lucra pe un stâlp în gara din Orăștie

HunedoaraMea.ro2 decembrie 2019

Informare meteo. Ninsori, vreme rece, vânt puternic și polei

HunedoaraMea.ro1 decembrie 2019

FOTO / VIDEO. 1 Decembrie, la Hunedoara

HunedoaraMea.ro1 decembrie 2019

FOTO. Ziua Națională a României, la Deva

HunedoaraMea.ro1 decembrie 2019

BREAKING NEWS. Directorul general al CAS Hunedoara, Liliana Vaidner, și-a anunțat demisia: “Consider acești ani de mandat o reușită”

HunedoaraMea.ro29 noiembrie 2019

Ziua Naţională a României, marcată de poliţiştii hunedoreni prin evocări istorice şi recunoaşterea meritelor profesionale

HunedoaraMea.ro29 noiembrie 2019

Comunicat de presă

HunedoaraMea.ro29 noiembrie 2019

Accident rutier grav pe DN66, la Ciopeia.O femeie și-a pierdut viața și alte două persoane sunt rănite

HunedoaraMea.ro29 noiembrie 2019