ACTUALITATE

Preşedintele PNL Hunedoara: „Adevărata luptă pentru judeţ abia acum începe”

Preşedintele PNL Hunedoara: „Adevărata luptă pentru judeţ abia acum începe”

Klaus Iohannis a câştigat turul doi al alegerilor prezidenţiale şi în judeţul Hunedoara, Viorica Dăncilă nereuşind să recupereze „handicapul” apărut în urmă cu două săptămâni. Scorul pe judeţ a fost de 54,86 la 45,14 – conform numărătorii paralele efectuate de organizaţia PNL Hunedoara.

Reprezentanta PSD a câştigat doar în Valea Jiului. O altă zonă importantă în care a reuşit să adune mai multe voturi a fost cea a municipiului Brad, dar diferenţa de aici a fost de doar 7 voturi, aşa că nu a influenţat cu nimic procentajele pe judeţ. În Orăştie şi Hunedoara, la fel ca-n primul tur, Viorica Dăncilă s-a clasat pe poziţia a doua.

În urma numărării voturilor, preşedintele PNL Hunedoara, Lucian Heiuş aduce aminte că s-a adeverit pronosticul pe care l-a făcut cu câteva zile înainte de alegeri dar menţionează că nu este pe deplin mulţumit: „Eu am spus şi într-o emisiune televizată că mizez pe un scor de 55 la 45 la sută în judeţ, bineînţeles, în favoarea domnului Klaus Iohannis. Asta nu înseamnă însă că este un procent care mă mulţumeşte. Avem potenţial să creştem mult mai mult în judeţ”.

Liderul organizaţiei judeţene a PNL mai spune că, săptămâna aceasta, încep pregătirile pentru alegerile locale din primăvara anului viitor, iar în a doua jumătate a lunii ianuarie, liberalii îşi vor anunţa candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. „Euforia victoriei din alegerile prezindenţiale a încetat în această dimineaţă. Adevărata luptă pentru judeţul Hunedoara abia acum începe. Joi voi propune Biroului Permanent Judeţean un calendar pentru perioada următoare. Vom demara o competiţie internă pentru stabilirea candidatului la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Eu mi-aş dori să putem prezenta hunedorenilor candidatul nostru pentru acest post în a doua jumătate a lunii ianuarie, anul viitor”, a adăugat Lucian Heiuş.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 2 =

Mai mult in ACTUALITATE

Un nou deces la o persoană infectată cu COVID-19, în județul Hunedoara

HunedoaraMea.ro6 aprilie 2020

Primăria Deva a alocat bani Spitalului Județean pentru cumpărarea a șase aparate de ventilație mecanică la Secția ATI

HunedoaraMea.ro4 aprilie 2020

Patru medici din Timișoara și Craiova, detașați în județul Hunedoara

HunedoaraMea.ro4 aprilie 2020

Europarlamentarul Iuliu Winkler: „Prima prioritate este combaterea pandemiei, dar vom decide măsuri de intervenție economică”

HunedoaraMea.ro3 aprilie 2020

Provocare venită de la un devean plecat în Marea Britanie: “Deva, vineri seara la ora opt, își aplaudă cadrele medicale”

HunedoaraMea.ro1 aprilie 2020

În Orăștie a început dezinfecția scărilor de bloc. VEZI când va fi dezinfectat blocul tău

HunedoaraMea.ro1 aprilie 2020

Două persoane din județul Hunedoara infectate cu COVID-19 au murit. 42 de cazuri în întreaga țară

HunedoaraMea.ro29 martie 2020

Salvamont Hunedoara închide toate traseele montane din județ

HunedoaraMea.ro28 martie 2020

Secția Pneumologie a Spitalului Județean de Urgență Deva a fost închisă pentru dezinfecție

HunedoaraMea.ro27 martie 2020