ADMINISTRAȚIE

Primăria Deva distribuie primele tichete sociale pentru achiziționarea de centrale termice

Primăria Deva distribuie primele tichete sociale pentru achiziționarea de centrale termice

Primăria Deva, prin Direcția de Asistență Socială Deva, va distribui, luni, 9 august, primele zece tichete sociale pentru achiziționarea de centrale termice de apartament, acordate familiilor sau persoanelor singure din municipiul Deva, cu venituri nete de maximum 1.386 lei/lună/persoană.

Tichetele sociale se ridică de la casieria Direcției de Asistență Socială Deva (str. I.L. Caragiale, nr. 4, etajul I), după următorul program: luni – joi, între orele 8:30-11:00 și 12:30-15:00; vineri – între orele 8:30-11:00.

Tichetele au o valoare totală de 2.500 de lei și sunt acordate exclusiv pentru acoperirea parțială a cheltuielilor de achiziționare a centralelor termice individuale, în cadrul unui program social susținut integral din bugetul local al municipiului Deva.

Tichetele sociale sunt valabile doar în anul în care sunt emise, adică acest an.

Tichetele neutilizate de către beneficiari vor fi restituite Direcției de Asistență Socială Deva, până la data de 31 decembrie 2021.

Potrivit Primăriei Deva, procedura de acordare a tichetelor sociale pentru centrale termice de apartament, precum și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care solicită acordarea acestui ajutor financiar de urgență, sunt prevăzute în Hotărârea Consiliului Local Deva nr. 242/2021, care poate fi consultată AICI.

Persoanele îndreptățite să beneficieze de tichete sociale pentru achiziționarea de centrale termice individuale pot depune, în continuare, cereri la Registratura Direcției de Asistență Socială Deva.

Informații suplimentare se pot obține la telefon 0755.878.599 (Serviciul Evidență și Plată Beneficii de Asistență Socială), de luni până joi – între orele 8:00-16:30 sau vineri – între orele 8:00-14:00.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 5 =

ADMINISTRAȚIE

Mai mult in ADMINISTRAȚIE

Patru clădiri ale Liceului Tehnologic “Matei Corvin” din Hunedoara, reabilitate din fonduri europene

HunedoaraMea.ro14 octombrie 2021

Brandul „FC Corvinul 1921” aparține din nou municipiului Hunedoara

HunedoaraMea.ro12 octombrie 2021

Turiștii pot ajunge în stațiunea Parâng cu mașina, pe noul drum județean deschis circulației rutiere

HunedoaraMea.ro23 septembrie 2021

Au început lucrările pe strada Mureşului din municipiul Hunedoara, proiect din fonduri europene

HunedoaraMea.ro21 septembrie 2021

Școală gimnazială din fonduri europene, la Hațeg

HunedoaraMea.ro21 septembrie 2021

Guvernul a demis toți prefecții și subprefecții USR-PLUS. Oana-Andreea Biriș: “Mă bucur că am putut fi în serviciul oamenilor, atât cât am putut”

HunedoaraMea.ro9 septembrie 2021

Experții în cercetare economică ai Academiei Române vor realiza noua strategie de dezvoltare a județului Hunedoara

HunedoaraMea.ro8 septembrie 2021

Primăria Hunedoara a cerut Sucursalei Căile Ferate Timişoara transferarea clădirii gării din oraş în administrarea municipalităţii

HunedoaraMea.ro8 septembrie 2021

Pompierii din Petroșani care au participat la acțiunile de stingere a incendiilor din Grecia, distinși cu Diplome de Excelență

HunedoaraMea.ro3 septembrie 2021