ACTUALITATE

Provocare venită de la un devean plecat în Marea Britanie: “Deva, vineri seara la ora opt, își aplaudă cadrele medicale”

Provocare venită de la un devean plecat în Marea Britanie: “Deva, vineri seara la ora opt, își aplaudă cadrele medicale”

Hannelore PETROVAI

Un devean plecat în Marea Britanie vrea să audă aplauzele Devei de la peste 2000 de kilometri. Denis Mănăstire e stabilit, de mai mulți ani, împreună cu familia, în Marea Britanie, dar cu sufletul mereu acasă. Aflând ce se întâmplă la Spitalul Județean de Urgență din Deva, Denis își provoacă prietenii și cunoștințele și pe toți cei ce vor să se alăture lui, vineri seara, la ora opt, să iasă pe geam, în curțile casei și, timp de zece minute, să aplaude cadrele medicale carantinate în spital. „Vreau să aplaudăm așa de tare, să ne auzim cu toții. Eu pe voi de aici și voi pe noi de acolo. Să facem filmulețe cu aplauzele noastre și să le postăm fiecare”, a spus, Denis Mănăstire, pentru hunedoaramea.ro.

 „În Spitalul din Deva se află în carantină din 29 martie, bolnavi, medici, asistenți, infirmiere, brancardieri, operatori… Pe angajații de la UPU îi vedeți în pozele de mai jos, le-am împrumutat de pe Facebook. Ar fi frumos sa le acordăm 10 minute din timpul nostru și vineri seara la ora 8 să ieșim toți în geam, la poartă, in curte și să-i aplaudam. Gestul nostru le va întări cu siguranță moralul”, scrie Denis Mănăstire pe pagina sa de Facebook.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =

Mai mult in ACTUALITATE

12 noi cazuri de infectare cu COVID-19, în județul Hunedoara

HunedoaraMea.ro20 mai 2020

Continuă lucrările de modernizare a drumului județean Hunedoara – Călan. În ce stadiu este investiția

HunedoaraMea.ro20 mai 2020

Primăria Deva continuă acțiunea de trasare a parcărilor rezidențiale din oraș

HunedoaraMea.ro19 mai 2020

Proiect de peste 11 milioane de lei din fonduri europene, în municipiul Hunedoara

HunedoaraMea.ro15 mai 2020

Aproape 600 de cazuri de COVID-19, în județul Hunedoara. 65 de decese

HunedoaraMea.ro15 mai 2020

Liliana Vaidner a renunțat la funcția de manager interimar al Spitalului din Deva. Președintele CJ Hunedoara l-a numit la conducere pe medicul Emil Stoica Mariș

HunedoaraMea.ro14 mai 2020

Prefectura Hunedoara reia parțial activitatea cu publicul

HunedoaraMea.ro14 mai 2020

Liliana Vaidner va fi noul manager la Spitalul din Deva

HunedoaraMea.ro5 mai 2020

Ministrul Sănătății, la Deva: „Suntem spre vârful pantei epidemiei. Depinde de noi dacă o vom atinge mai devreme sau mai târziu”

HunedoaraMea.ro23 aprilie 2020