COMUNITATE

Recomandările HunedoaraMea pentru weekend

Recomandările HunedoaraMea pentru weekend

Acțiuni caritabile, spectacole de colinde și cântece tradiționale românești, concert Paula Seling, o lansare de carte și filme sunt principalele evenimente la care pot lua parte hunedorenii în acest final de săptămână. În plus, turiștii care ajung în zona Bradului dar și hunedorenii care doresc să facă o plimbare de vis cu mocănița sunt invitați la o călătorie cu celebrul tren din Țara Moților.

Vineri

Cadouri de Crăciun pentru copiii abandonați și bunicii uitați. Ora 16:00, Piața Victoriei, Deva

Hunedorenii care doresc să facă o faptă bună şi să aducă un strop de fericire în sufletele copiilor abandonaţi şi bunicilor din centrele de plasament din judeţul Hunedoara au ocazia să doneze cadouri de Crăciun. Cei care doresc pot pune într-o cutie de pantofi dulciuri, felicitări, mesaje de la suflet la suflet sau orice altceva care poate aduce fericire pentru un copil sau un bunic.

Sara Crăciunului Nostʼ. Ora 18:00, Sala de Sport a Școlii HCC Brad

Spectacol de colinde și cântece tradiționale românești care va fi susținut de colindătorii Ansamblului „Doina Crișului” Brad, cu soliștii Denisa Neag, Oana Rus, Monica Banciu, Vlad Lință, Nadia Jurca, Arina Anca, Larisa-Teodora Petruț, Mihai Cetean. Invitații speciali ai evenimentului sunt Paula Hriscu și Marius Ciprian Pop.

Concert Paula Seling. Ora 19:00, Teatrul de Artă Deva

„Paula Seling – Colindăm, Colindăm” un concert excepțional care aduce divinul în sufletele fiecăruia. Colinde tradiționale, cântece de Sărbători –  o gală oferită de Paula Seling cu vocea sa excepțională, un spectacol despre bucuria sărbătorilor în familie, despre a dărui și a iubi.

Sâmbătă

Lansare de carte. Ora 15:00, Casa de cultură Brad

Tânărul Romeo Străuț își prezintă în orașul natal ebook-ul „Ajungi la timp?”. Accesul în sală este gratuit pe bază de înscriere la linkul: https://strongromanianathletes.ro/lansare-carte/.

„Star Wars: Skywalker – Ascensiunea”. Ora 17:30, Cinema „Patria” Deva

Supraviețuitorii rezistenței înfruntă încă o dată forța militară a Primului Ordin în acest ultim capitol din saga lui Skywalker.

Duminică

„Cenușăreasa și prințul misterios”. Ora 13:00, Cinema „Patria” Deva

Cenușăreasa descoperă un secret care o va tulbura: o vrăjitoare malefică l-a transformat pe prinț într-un șoricel, și l-a înlocuit cu o sosie. Acum, Cenușăreasa și prietenii ei sunt hotărâți să-l salveze pe prințul adevărat, și să-l ajute s-o învingă pe vrăjitoarea cea rea.

Plimbare cu mocănița. Ora 14:00, Gara CFR Brad

Turiștii care ajung în zona Bradului dar și hunedorenii care doresc să facă o plimbare de vis cu mocănița sunt invitați la o călătorie cu celebrul tren din Țara Moților. Vagoanele trase de o locomotivă cu aburi vor pleca din Crişcior la orele 13:00 şi 15:00, din fața Bisericii Mari Ortodoxe din Brad la 13:25 și 15:25 și din faţa Gării CFR, la orele 14:00 şi 16:00. Capacitatea trenului cuprinde 130 de locuri, iar preţul unui bilet pentru plimbarea dus – întors este de 20 lei (adulţi) şi 10 lei (copii).

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 5 =

Mai mult in COMUNITATE

Muzeul din Deva și secțiile instituției din județ, deschise publicului în 24 ianuarie

HunedoaraMea.ro22 ianuarie 2020

Cei mai buni dintre cei buni în competiție (A)

HunedoaraMea.ro21 ianuarie 2020

Întâlnire cu fotografia, la Muzeul din Deva. Lansarea catalogului cu autorii lucrărilor de la Salonul de iarnă al artiștilor fotografi hunedoreni

HunedoaraMea.ro20 ianuarie 2020

„Cei mai buni dintre cei buni”. Cele mai bune echipe din istoria concursului de cultură generală „Citești și câștigi” se întrec într-o ediție specială a competiției

HunedoaraMea.ro19 ianuarie 2020

Eminescu cel veșnic (A)

HunedoaraMea.ro16 ianuarie 2020

Curs gratuit de inițiere în contabilitate la Biblioteca Județeană

HunedoaraMea.ro15 ianuarie 2020

Peste 20 de piese din ceramică fină de Batiz, expuse la Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva

HunedoaraMea.ro14 ianuarie 2020

„Eminesciana”. Eveniment organizat de Biblioteca Județeană la 170 de ani de la nașterea celui mai mare poet român (A)

HunedoaraMea.ro13 ianuarie 2020

Devenii pot plăti impozitele și taxele locale pe acest an

HunedoaraMea.ro6 ianuarie 2020