COMUNITATE

Recomandările HunedoaraMea pentru weekend

Recomandările HunedoaraMea pentru weekend

Acțiuni caritabile, spectacole de colinde și cântece tradiționale românești, concert Paula Seling, o lansare de carte și filme sunt principalele evenimente la care pot lua parte hunedorenii în acest final de săptămână. În plus, turiștii care ajung în zona Bradului dar și hunedorenii care doresc să facă o plimbare de vis cu mocănița sunt invitați la o călătorie cu celebrul tren din Țara Moților.

Vineri

Cadouri de Crăciun pentru copiii abandonați și bunicii uitați. Ora 16:00, Piața Victoriei, Deva

Hunedorenii care doresc să facă o faptă bună şi să aducă un strop de fericire în sufletele copiilor abandonaţi şi bunicilor din centrele de plasament din judeţul Hunedoara au ocazia să doneze cadouri de Crăciun. Cei care doresc pot pune într-o cutie de pantofi dulciuri, felicitări, mesaje de la suflet la suflet sau orice altceva care poate aduce fericire pentru un copil sau un bunic.

Sara Crăciunului Nostʼ. Ora 18:00, Sala de Sport a Școlii HCC Brad

Spectacol de colinde și cântece tradiționale românești care va fi susținut de colindătorii Ansamblului „Doina Crișului” Brad, cu soliștii Denisa Neag, Oana Rus, Monica Banciu, Vlad Lință, Nadia Jurca, Arina Anca, Larisa-Teodora Petruț, Mihai Cetean. Invitații speciali ai evenimentului sunt Paula Hriscu și Marius Ciprian Pop.

Concert Paula Seling. Ora 19:00, Teatrul de Artă Deva

„Paula Seling – Colindăm, Colindăm” un concert excepțional care aduce divinul în sufletele fiecăruia. Colinde tradiționale, cântece de Sărbători –  o gală oferită de Paula Seling cu vocea sa excepțională, un spectacol despre bucuria sărbătorilor în familie, despre a dărui și a iubi.

Sâmbătă

Lansare de carte. Ora 15:00, Casa de cultură Brad

Tânărul Romeo Străuț își prezintă în orașul natal ebook-ul „Ajungi la timp?”. Accesul în sală este gratuit pe bază de înscriere la linkul: https://strongromanianathletes.ro/lansare-carte/.

„Star Wars: Skywalker – Ascensiunea”. Ora 17:30, Cinema „Patria” Deva

Supraviețuitorii rezistenței înfruntă încă o dată forța militară a Primului Ordin în acest ultim capitol din saga lui Skywalker.

Duminică

„Cenușăreasa și prințul misterios”. Ora 13:00, Cinema „Patria” Deva

Cenușăreasa descoperă un secret care o va tulbura: o vrăjitoare malefică l-a transformat pe prinț într-un șoricel, și l-a înlocuit cu o sosie. Acum, Cenușăreasa și prietenii ei sunt hotărâți să-l salveze pe prințul adevărat, și să-l ajute s-o învingă pe vrăjitoarea cea rea.

Plimbare cu mocănița. Ora 14:00, Gara CFR Brad

Turiștii care ajung în zona Bradului dar și hunedorenii care doresc să facă o plimbare de vis cu mocănița sunt invitați la o călătorie cu celebrul tren din Țara Moților. Vagoanele trase de o locomotivă cu aburi vor pleca din Crişcior la orele 13:00 şi 15:00, din fața Bisericii Mari Ortodoxe din Brad la 13:25 și 15:25 și din faţa Gării CFR, la orele 14:00 şi 16:00. Capacitatea trenului cuprinde 130 de locuri, iar preţul unui bilet pentru plimbarea dus – întors este de 20 lei (adulţi) şi 10 lei (copii).

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × five =

Mai mult in COMUNITATE

Provocare venită de la un devean plecat în Marea Britanie: “Deva, vineri seara la ora opt, își aplaudă cadrele medicale”

HunedoaraMea.ro1 aprilie 2020

Ce trebuie să știe persoanele aflate în izolare la domiciliu. Cum pot apela la autorități pentru aprovizionare cu alimente și medicamente

HunedoaraMea.ro27 martie 2020

Primarul Florin Oancea vrea să renunțe, anul acesta, la „Zilele Devei” și să dea banii alocați sărbătorii la spital

HunedoaraMea.ro26 martie 2020

„Rugăm insistent populația să nu mai vină la spital decât în condiții de urgență” – apelul medicilor de la Spitalul din Deva

HunedoaraMea.ro19 martie 2020

Oricând avem nevoie de lectură (A)

HunedoaraMea.ro19 martie 2020

Centrele comerciale din județ și-au redus programul, la fel și magazinele Dedeman. Unele magazine și-au suspendat activitatea, băncile și companiile au redus accesul public

HunedoaraMea.ro16 martie 2020

Străzile Devei sunt dezinfectate cu clor

HunedoaraMea.ro15 martie 2020

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” amână organizarea „Zilei Internaționale a Francofoniei”

HunedoaraMea.ro10 martie 2020

Bibliotecile laureate în anul 2019 (A)

HunedoaraMea.ro6 martie 2020