COMUNITATE

Recomandările HunedoaraMea pentru weekend

Recomandările HunedoaraMea pentru weekend

Bal caritabil de Crăciun, târg de produse handmade, spectacole de teatru, filme dar și concerte și spectacole  vor avea loc în acest final de săptămână. Astfel, la școala gimnazială din Brad va fi organizată o expoziție cu vânzare de obiecte handmade caracteristice perioadei magice în care nme aflăm, iar la centrul cultural devean va avea loc un târg Handmade de sărbători. La Simeria va avea loc Târgul de Cadouri, iar la teatrul din Petroșani va putea fi urmărit spectacolul „Geniul crimei”. Cei mici vor putea lua parte la „Cățeii Arctici: Cursă pe Zăpadă” la cinematograful devean sau la teatru de păpuși, la Shopping City Deva.

Vineri

Balul Caritabil de Crăciun. Ora 17:00, Școala Gimnazială ,,Horea, Cloșca și Crișan” Brad

Devenit deja o veritabilă tradiție a Liceului Teoretic ,,Avram Iancu” Brad, Balul Caritabil de Crăciun are menirea de a aduce bucuria și lumina specifice Nașterii Domnului și în casele familiilor nevoiașe din Brad. În cadrul evenimentului, va fi organizată o expoziție cu vânzare de obiecte handmade caracteristice perioadei magice în care ne aflăm, în timp ce talentații elevi ai liceului vor susține un spectacol artistic, cu scopul de a aduce spiritul Crăciunului în sufletul fiecărui participant.

„Geniul crimei”. Ora 18:00, Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” Petroșani

O comedie neagră, savuroasă, dar a cărei sensibilitate te ia prin surprindere. Personajele principale, Rolly și Stevie – tată și fiu, sunt doi infractori mărunți cărora li se oferă șansa de a avansa în industria crimei, în cea mai importantă misiune a vieții lor, dacă își vor demonstra abilitățile de a duce treaba la bun sfârșit.

„Jumanji: The Next Level”. Ora 20:00, Cinema „Patria” Deva

Grupul celor patru tineri din filmul anterior revine – Spencer, Bethany, Fridge şi Martha. Ei sunt acum studenţi la colegiu şi se întorc la Brantford în vacanţă. Fiecare dintre ei trece prin această etapă a vieţii într-un mod diferit; Unii se străduiesc, iar alţii se adaptează mai greu vieţii de după jocul prin care au trecut, ieşind învingători.

Sâmbătă

„Cățeii Arctici: Cursă pe Zăpadă”. Ora 11:00, Cinema „Patria” Deva

Filmul urmărește un grup de eroi neexperimentați care se aliază pentru a-l contracara pe maleficul Von Walrus și a salva Arcticul. Swifty, un vulpoi polar lucrează în departamentul serviciului de livrare Arctic Blast, dar visează ca într-o zi să devină un câine de top, ca celebrii curieri husky ai Arcticului.

Târg Handmade de sărbători. Ora 14:00, Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Evenimentul, aflat la cea de-a doua ediție, reunește expozanți talentați, care vor oferi vizitatorilor decorațiuni și aranjamente de Crăciun, dar și bijuterii, cadouri și alte obiecte specifice sărbătorilor de iarnă – toate, realizate manual, cu răbdare și pasiune.

Magia Hibernalia – concert cu Alexandra Ușurelu. Ora 19:00, Parcul de afaceri Simeria

Concertul are loc în cadrul celei de-a patra ediţie a Târgului de Cadouri Simeria 2019, unde veţi putea găsi produse şi cosmetice handmade, decoraţiuni, aranjamente florale cât şi produse tradiţionale româneşti.

Duminică

„Burtiplici și Tontonici”. Ora 11:00, Teatrul de Artă Deva

Cel mai longeviv spectacol al teatrului devean adresat celor mici și nu numai ,,Burtiplici și Tontonici” este un spectacol muzical interactiv cu clovni. Cei doi protagoniști sunt șomeri și găsesc întâmplător un articol în ziar despre un post vacant la circul ,,Kikirimikiri” și începe astfel competiția între cei doi. Directorul circului îi urmărește întâmplător și hotărește să-i angajeze pe amândoi spre bucuria tuturor. Ideea de bază a spectacolului este prietenia indiferent de greutățile vieții.

Duminici cu teatru de păpuși. Ora 16:00, Shopping City Deva

Piesa începe la ora 16:00, durează 45 de minute, și este gândită astfel încât să țină în priză imaginația celor mici, care sigur se vor distra pe cinste. În plus, spectacolul este urmat de un atelier de pictat pe față și de modelat baloane.

„Unde este Moș Crăciun?”. Ora 19:00, Parcul de afaceri Simeria

Un spectacol de teatru, muzică și dans cu copii, care face parte din cadrul celei de-a patra ediţie a Târgului de Cadouri Simeria 2019.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + sixteen =

Mai mult in COMUNITATE

Devenii pot plăti impozitele și taxele locale pe acest an

HunedoaraMea.ro6 ianuarie 2020

HunedoaraMea.ro vă urează un An Nou fericit! La mulți ani!

HunedoaraMea.ro1 ianuarie 2020

HunedoaraMea.ro vă urează Crăciun fericit!

HunedoaraMea.ro24 decembrie 2019

Recomandările HunedoaraMea pentru weekend

HunedoaraMea.ro20 decembrie 2019

Lansarea ediției în limba engleză a volumului „Muzeul din Deva. Arc peste timp”, autor dr. Iosif Vasile Ferencz

HunedoaraMea.ro19 decembrie 2019

Salonul de Iarnă al artiștilor fotografi hunedoreni, la Muzeul din Deva

HunedoaraMea.ro17 decembrie 2019

Patinoarul din Deva va fi deschis în perioada sărbătorilor de iarnă

HunedoaraMea.ro16 decembrie 2019

Program special de sărbători la telecabina de pe Dealul Cetății Deva

HunedoaraMea.ro16 decembrie 2019

Spectacol caritabil pentru copiii cu probleme speciale de la Centrul Școlar ”Rudolf Steiner”

HunedoaraMea.ro12 decembrie 2019