ACTUALITATE

Recomandările HunedoaraMea.ro pentru weekend

Recomandările HunedoaraMea.ro pentru weekend

Spectacole de teatru, filme, o expoziție de porumbei și o întâlnire cu prietenii lui Moș Crăciun sunt evenimentele principale trecute în acest final de săptămână pe agenda culturală de timp liber. Astfel, la teatrul din Petroșani vor putea fi urmărite spectacolele „Aglaja și Dumnezeul ei din mămăligă” și „Harap Alb”, iar la cinematograful devean „Jumanji: The Next Level” și „Cățeii Arctici: Cursa pe Zăpadă”. La Parcul de afaceri din Simeria va avea loc expoziție județeană de porumbei voiajori, iar la centrul cultural devean copiii sunt așteptați la un spectacol muzical, cu mascote și personaje îndrăgite.

Vineri „Aglaja și Dumnezeul ei din mămăligă”. Ora 18:00, Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” Petroșani

„De ce Aglaja și Dumnezeul ei din mămăligă? Aglaja are memoriile aprofundate în ultima imagine obsedantă legată de familia ei (aceea în care Tatăl ei joacă un Dumnezeu, mama ei e bunica lui Dumnezeu și ea Aglaja este un înger păzitor, toți trei mâncând mămăligă la ultima lor poză de familie) (…)”, a afirmat regizorul Muriel Jakab-Manea.

„Jumanji: The Next Level”. Ora 20:00, Cinema „Patria” Deva

În „Jumanji: Nivelul următor” jucătorii trebuie să înfrunte deșerturi aride și munți înzăpeziți pentru a scăpa cu viață din cel mai periculos joc din lume.

Sâmbătă Expoziție județeană de porumbei voiajori. Ora 09:00, Parcul de afaceri Simeria

„Fie că sunteți deja crescători de porumbei, pasionați de sportul columbofil, viitori columbofili, sau pur și simplu vreți doar să vedeți cei mai valoroși porumbei ai sezonului competițional 2019, vă așteptăm cu drag la Simeria! În plus, vă așteptăm și cu alte surprize, printre care tombolă (unde aveți ocazia să câștigați porumbei de renume),  standuri cu produse de specialitate și bineînțeles cu multă voie bună”, au anunțat organizatorii.

„Cățeii Arctici: Cursa pe Zăpadă”. Ora 11:00, Cinema „Patria” Deva

Filmul urmărește un grup de eroi neexperimentați care se aliază pentru a-l contracara pe maleficul Von Walrus și a salva Arcticul. Swifty, un vulpoi polar lucrează în departamentul serviciului de livrare Arctic Blast, dar visează ca într-o zi să devină un câine de top, ca celebrii curieri husky ai Arcticului. Pentru a se dovedi demn de rolul câinelui de top, Swifty comandă în secret o sanie și livrează un pachet într-o locație misterioasă.

Prietenii lui Moș Crăciun se întâlnesc cu copiii. Ora 17:00, Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Un spectacol muzical, cu mascote și personaje îndrăgite. În prezența lui Moș Crăciun, Albă ca Zăpada, spiridușul Merkel și invitații lor colindă și dansează, timp de 60 de minute, în mijlocul copiilor care vor fi prezenți la întâlnirea magică din Orașul Cetății.

Duminică „Harap Alb”. Ora 12:00, Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” Petroșani

Nerespectând sfatul tatălui, Harap Alb devine, cu jurământ de supunere, sluga Spânului, personaj care întruchipează ticăloşia şi impostura. Supus mai multor încercări, în care e gata să-şi piardă capul, reuşeşte, în cele din urmă, graţie curajului, isteţimii şi bunătăţii sale, să-l înfrângă pe Spân şi să-şi recapete identitatea de prinţ.

„Charlie’s Angels: Îngerii lui Charlie”. Ora 17:30 Cinema „Patria” Deva

Regizoarea Elizabeth Banks se află la cârma producţiei în care îşi ia zborul o nouă generaţie de îngeri neînfricaţi ai lui Charlie. În viziunea îndrăzneaţă a lui Banks, Kristen Stewart, Naomi Scott şi Ella Balinska sunt cei trei îngeri care lucrează pentru misteriosul Charles Townsend, a cărui agenţie de securitate şi investigaţii s-a extins în toată lumea.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − nine =

ACTUALITATE

Mai mult in ACTUALITATE

GALERIE FOTO. O fată de 7 ani a dispărut în canalul de apă în care se scălda împreună cu sora ei. Operațiune de căutare a pompierilor este în desfășurare

HunedoaraMea.ro9 iulie 2020

Semnal de alarmă. 27 de persoane, depistate cu COVID-19 în județul Hunedoara într-o singură zi. Unii infectați refuză orice formă de supraveghere medicală

HunedoaraMea.ro9 iulie 2020

VIDEO. Cabana Cheile Buții din Câmpu lui Neag, distrusă de un incendiu

HunedoaraMea.ro29 iunie 2020

Deva va avea un nou Plan Urbanistic General, după 21 de ani

HunedoaraMea.ro24 iunie 2020

GALERIE FOTO. Inundații în mai multe localități hunedorene

HunedoaraMea.ro24 iunie 2020

Patru cazuri noi de COVID-19, în județul Hunedoara. Bilanțul a ajuns la 645 de persoane

HunedoaraMea.ro24 iunie 2020

FOTO. 150 de gospodării din județul Hunedoara, inundate

HunedoaraMea.ro17 iunie 2020

640 de cazuri de COVID-19, în județul Hunedoara. Niciun caz nou în ultimele zile

HunedoaraMea.ro16 iunie 2020

12 noi cazuri de infectare cu COVID-19, în județul Hunedoara

HunedoaraMea.ro20 mai 2020