COMUNITATE

Regal Vienez – concert extraordinar de Crăciun la Deva

Regal Vienez – concert extraordinar de Crăciun la Deva

Primăria Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită în data de 11 decembrie, de la ora 19:00, la un concert extraordinar de Crăciun, Regal Vienez, cu Orchestra di Teatro d’Opera Italiana.

Orchestra a fost aplaudată pe marile scene ale lumii, de la Filarmonica din Linz, la Palatul Imperial din München și de la Stadthalle Viena la Meistersingershalle Nürnberg. Recunoașterea orchestrei este dată și de colaborările cu mari nume ale liricii mondiale, soliști și dirijori de la Arena din Verona, Teatrul Scala din Milano, Teatrul de Operă din Roma, Opera din Viena etc.

Membrilor orchestrei di Teatro d’Opera Italiana li se alătură și Orchestra Operei Vox, fiind pentru prima dată în România când două orchestre își dau mâna pentru a oferi publicului seri memorabile și experiențe muzicale unice. De asemenea, pe scenă va urca și Ansamblul de balet al Operei Vox, cu momente de vals, polka și can-can, într-o coregrafie efervescentă, concepută de Vlad Sebastian.

„Dacă nu puteți ajunge la concertele de Crăciun și Anul Nou de la Viena, aducem noi spiritul vienez în orașul dumneavoastră, prin cele mai frumoase capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emerich Kalman și multe, multe alte surprize muzicale și coregrafice”, anunță cei de la Orchestra di Teatro d’Opera Italiana.

Biletele pentru spectacol sunt puse în vânzare la preţul de 150 de lei şi pot fi achiziţionate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, după următorul program: luni și vineri – între orele 11:00-14:00 şi miercuri – între orele 14:00-17:00.

Informații suplimentare şi rezervări se pot obține la numărul de telefon 0721.055.037 (persoană de contact: Vali Ilyeș).

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 2 =

Mai mult in COMUNITATE

Expoziție de umor grafic, la Deva

HunedoaraMea.ro18 noiembrie 2022

Concursul județean de cultură generală „Citești și câștigi!”, la a IX-a ediție (A)

HunedoaraMea.ro17 noiembrie 2022

Palia și tiparnița care nu lasă uitării Cartea Cărților. Povestea oamenilor care au avut un vis pentru o comunitate și l-au oferit

Ovidiu Petrovai16 noiembrie 2022

„Târgul de iarnă” de la Deva se deschide în 1 decembrie. Concerte de colinde și cântece de Crăciun în Piața Victoriei

HunedoaraMea.ro15 noiembrie 2022

FOTO / VIDEO. Peste 200 de copii au pornit într-o procesiune a felinarelor, dedicată Sfântului Martin. 30 de ani de prietenie între România și Germania, sărbătoriți la Deva

Hannelore Petrovai13 noiembrie 2022

440 de ani de la tipărirea Paliei. Singura tiparniță de lemn funcțională de tip Gutenberg din vestul țării, prezentată la Orăștie

Hannelore Petrovai13 noiembrie 2022

Se redeschide Aqualand Deva

HunedoaraMea.ro11 noiembrie 2022

FUEGO, în concert extraordinar de Crăciun, la Deva

HunedoaraMea.ro11 noiembrie 2022

Cum citim, ce citim, de ce citim…(A)

HunedoaraMea.ro9 noiembrie 2022