ADMINISTRAȚIE

Reprezentanți ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri au participat la o întâlnire de lucru la Deva, cu antreprenori și responsabili din administrația locală

SURSA FOTO: Primăria municipiului Deva
Reprezentanți ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri au participat la o întâlnire de lucru la Deva, cu antreprenori și responsabili din administrația locală

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a organizat sâmbătă, la Deva, o întâlnire de lucru cu mediul de afaceri și administrația publică.

La eveniment, care a fost găzduit de Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, au participat primarul Devei, Florin Oancea, viceprimarul Ovidiu Moș și  reprezentanți ai Serviciului investitori din Primăria Deva.

Prezentările au fost făcute de Paula Pîrvănescu, secretar de stat și coordonator al domeniilor investiții străine, antreprenoriat și programe pentru IMM, mediu de afaceri, și de Adrian Pășcuță, director executiv al Agenţiei pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului Timişoara.

„Pe parcursul întâlnirii de lucru s-au dezbătut subiecte privind legislația mediului de afaceri din România, programele naționale derulate de ministerul de resort, programele de credite pentru mediul de afaceri garantate de stat cu dobândă zero, programul Start-up Nation Romania, Start-up Diaspora, Start-up Plus”, au anunțat reprezentanții Primăriei Deva.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, prin Direcția Investiții Străine – INVESTROMANIA, are ca responsabilitate dezvoltarea de mari proiecte investiţionale în România, fiind punctul principal de contact pentru investitorii străini. Obiectivul Direcției Investiții Străine din cadrul ministerului este acela de a atrage și a facilita investițiile străine directe în România, oferind sprijin profesional și consultanță investitorilor străini.

intalnire mediu afaceri 02

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen + nineteen =

Mai mult in ADMINISTRAȚIE

Un angajat al Consiliului Județean Hunedoara, depistat pozitiv la testul pentru coronavirus

HunedoaraMea.ro31 iulie 2020

Municipalitatea Devei a preluat terenul poligonului din zona Archia. Primarul Florin Oancea: „Avem 1.100 de tineri care au solicitat teren gratuit pentru construirea de locuințe”

HunedoaraMea.ro10 iulie 2020

Se deschide Ștrandul Municipal din Deva

HunedoaraMea.ro9 iulie 2020

Deva va avea un nou Plan Urbanistic General, după 21 de ani

HunedoaraMea.ro24 iunie 2020

Începe distribuirea produselor de igienă în Deva, tranșa a doua

HunedoaraMea.ro17 iunie 2020

Platforma produsdehunedoara.ro, lansată oficial

HunedoaraMea.ro16 iunie 2020

Continuă lucrările de modernizare a drumului județean Hunedoara – Călan. În ce stadiu este investiția

HunedoaraMea.ro20 mai 2020

Primăria Deva continuă acțiunea de trasare a parcărilor rezidențiale din oraș

HunedoaraMea.ro19 mai 2020

Proiect de peste 11 milioane de lei din fonduri europene, în municipiul Hunedoara

HunedoaraMea.ro15 mai 2020