ADMINISTRAȚIE

Reprezentanți ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri au participat la o întâlnire de lucru la Deva, cu antreprenori și responsabili din administrația locală

SURSA FOTO: Primăria municipiului Deva
Reprezentanți ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri au participat la o întâlnire de lucru la Deva, cu antreprenori și responsabili din administrația locală

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a organizat sâmbătă, la Deva, o întâlnire de lucru cu mediul de afaceri și administrația publică.

La eveniment, care a fost găzduit de Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, au participat primarul Devei, Florin Oancea, viceprimarul Ovidiu Moș și  reprezentanți ai Serviciului investitori din Primăria Deva.

Prezentările au fost făcute de Paula Pîrvănescu, secretar de stat și coordonator al domeniilor investiții străine, antreprenoriat și programe pentru IMM, mediu de afaceri, și de Adrian Pășcuță, director executiv al Agenţiei pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului Timişoara.

„Pe parcursul întâlnirii de lucru s-au dezbătut subiecte privind legislația mediului de afaceri din România, programele naționale derulate de ministerul de resort, programele de credite pentru mediul de afaceri garantate de stat cu dobândă zero, programul Start-up Nation Romania, Start-up Diaspora, Start-up Plus”, au anunțat reprezentanții Primăriei Deva.

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, prin Direcția Investiții Străine – INVESTROMANIA, are ca responsabilitate dezvoltarea de mari proiecte investiţionale în România, fiind punctul principal de contact pentru investitorii străini. Obiectivul Direcției Investiții Străine din cadrul ministerului este acela de a atrage și a facilita investițiile străine directe în România, oferind sprijin profesional și consultanță investitorilor străini.

intalnire mediu afaceri 02

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

eighteen − 18 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mai mult in ADMINISTRAȚIE

piata bejan

S-a redeschis Piața de la Bejan

HunedoaraMea.ro6 iulie 2018
parc bejan 01

Zona de agrement de la Bejan, deschisă pentru sezonul estival

HunedoaraMea.ro5 iulie 2018
strand 1

Ștrandul din Deva își deschide porțile

HunedoaraMea.ro15 iunie 2018
dezinsectie

Campanie de dezinsecție avio și terestră la Deva

HunedoaraMea.ro12 iunie 2018
parcare deva

Parcarea publică din Piața Unirii din Deva va funcționa în regim cu plată

HunedoaraMea.ro9 iunie 2018
telecabina deva

Noi tarife pentru călătoria cu telecabina pe Dealul Cetății Deva

HunedoaraMea.ro7 iunie 2018
pogocsan

Ferdinand Pogocsan (UDMR), noul viceprimar al Devei

HunedoaraMea.ro5 iunie 2018
cetatea deva mare

Peste 3.000 de turiști au vizitat Cetatea Deva în minivacanța de 1 iunie

HunedoaraMea.ro5 iunie 2018
DSD main

O nouă generație de „Decebaliști” au obținut Das Deutsche Sprachdiplom, atestatul de limbă germană care „îi face oameni”

HunedoaraMea.ro1 iunie 2018