COMUNITATE

Sală de concerte de 200 de locuri, inaugurată la Colegiul Național „Decebal” din Deva cu ocazia aniversării a 145 de ani de la înființare. Concert extraordinar Harry Tavitian

Sală de concerte de 200 de locuri, inaugurată la Colegiul Național „Decebal” din Deva cu ocazia aniversării a 145 de ani de la înființare. Concert extraordinar Harry Tavitian

Colegiul Național „Decebal” din Deva organizează, în perioada 27 – 28 ianuarie, cu ocazia împlinirii a 145 de ani de la fondarea sa, o serie de evenimente culturale, cap de afiș fiind concertul extraordinar susținut de Harry Tavitian.

Artistul va concerta sâmbătă, 28 ianuarie, în noua sala de concerte a colegiului devean, Sala ProARTE, cu o capacitate de 200 de locuri, inaugurată cu ocazia evenimentelor dedicate aniversării Colegiul Național „Decebal”.

Sala ProARTE a fost amenajatӑ ȋn cadrul Centrului de Documentare ṣi Informare al colegiului, fiind dotatӑ cu o scenӑ profesionalӑ plasatӑ ȋn mijlocul sӑlii, sisteme performante de lumini ṣi sonorizare.

„Colegiul Naṭional ″Decebal″ din Deva este o instituţie de ȋnvӑṭӑmȃnt de marcă, recunoscută şi iubită atât pe plan local, naţional, cât şi european, şi merită să beneficieze de cele mai bune condiţii de desfăşurare a activităţilor artistice. Iată că Sala ProARTE are o acustică superioară şi poate fi la înălţimea altor sӑli de evenimente artistice ṣi nu numai. Este o salӑ multifuncṭionalӑ, dotatӑ cu aparaturӑ de proiecṭie ṣi internet, putȃnd fi utilizatӑ cu succes ȋn activitӑṭi didactice. Avem toate condiṭiile ca acest proiect ingenios, care va reuṣi sӑ aducӑ muzica mai aproape de oameni, ȋntr-un cadru deosebit, ȋncepȃnd din 28 ianuarie, să prindă viață, ȋn sala ProARTE a Colegiului Naṭional ″Decebal″ Deva”, a declarat directorul colegiului devean, Marin Florin Ilieș.

Evenimentele dedicate aniversӑrii celor 145 de ani de existenṭӑ a Colegiului Naṭional „Decebal”

27 ianuarie 2017- Culori transilvane – dansuri populare & prezentare de costume populare tradiționale românești, săsești, maghiare și ale etniei roma. „Ansamblul folcloric Transilvania al Colegiului Naṭional Decebal din Deva, ȋmpreunӑ cu invitaṭii noṣtri, vor prezenta un eveniment cultural dedicat dansului ṣi costumului popular”, a precizat directorul Marin Florin Ilieș. Prezentarea evenimentului va fi realizatӑ de Felicia Stoian – realizatoare de emisiuni folclorice la TVR Timiṣoara.

28 ianuarie 2017 – Acordarea diplomelor de excelenṭӑ cadrelor didactice titulare, care au predat ȋn cadrul colegiului ṣi s-au pensionat, marcȃnd, astfel, excelenṭa ṣi performanṭa didacticӑ. Evenimentul va fi urmat de concertul extraordinar susținut de Harry Tavitian . În deschidere – New Landscapes Trio.

Intrarea la cele douӑ evenimente va fi pe bazӑ de invitaṭie sau bilet de intrare. Numărul biletelor puse în vânzare va fi limitat la 100. Biletele pot fi procurate de la casieria Teatrului de Artă Deva.

Organizatori: Colegiul Național „Decebal” Deva și Asociația Culturală DevART Deva.

afis decebal

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one − 1 =

Mai mult in COMUNITATE

ANUNȚ. Redeschiderea Sălii de Lectură a Bibliotecii Județene din Deva (A)

HunedoaraMea.ro20 septembrie 2020

Expoziție de grafică umoristică, la Muzeul din Deva. Artistul Liviu Stănilă prezintă “MAGNA CaricatURIA”

HunedoaraMea.ro18 septembrie 2020

Secția de împrumut a Bibliotecii Județene, închisă temporar

HunedoaraMea.ro18 septembrie 2020

Devenii vor avea o nouă parcare în centrul orașului, în zona Palatului Administrativ

HunedoaraMea.ro27 august 2020

O nouă monografie – Cristur (A)

HunedoaraMea.ro27 august 2020

Geoparcul UNESCO Țara Hațegului, studiu de caz la Școala de Vară de Știință și Tehnologie de la Măgurele

HunedoaraMea.ro27 august 2020

Expoziţie de grafică satirică, la Centrul Cultural din Deva

HunedoaraMea.ro27 august 2020

Curs gratuit la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva

HunedoaraMea.ro26 august 2020

Deva Jazz Festival, la a III-a ediție

HunedoaraMea.ro21 august 2020