ACTUALITATE

Scrisoare de mulţumire din partea prefectului judeţului Hunedoara

Scrisoare de mulţumire din partea prefectului judeţului Hunedoara

Stimaţi locuitori ai judeţului Hunedoara,

Prin intermediul acestui mesaj, atât cât o pot face cuvintele, vă transmit respectul meu pentru tot ceea ce faceţi, în fiecare moment, în lupta grea pe care o ducem pentru a trece cu bine această perioadă.

Dumneavoastră, cadre medicale din toate spitalele judeţului Hunedoara, vă adresez mulţumirile şi recunoştinţa mea şi a Instituţiei Prefectului pentru profesionalismul de care daţi dovadă în îngrijirea celor aflaţi pe patul de spital.

Transmit un gând bun, de respect şi susţinere, pentru echipa de medici militari de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva.  Stiu că este greu departe de familie în această perioadă, dar efortul dumneavoastră ne dă speranţă, în fiecare zi. Familiilor aflate departe de dumneavoastră le mulţumesc, în numele meu personal şi al hunedorenilor, pentru încrederea şi susţinerea pe care v-o acordă în fiecare clipă. Sunteţi medici şi ofiţeri ai armatei României, de înaltă valoare umană şi profesională. Vă mulţumesc pentru că nu ezitaţi nicio secundă să vă  îndepliniţi datoria de om, de medic şi de militar. Pentru dumneavoastră şi pentru ceilalţi colegi din sistemul medical, sănătatea pacienţilor este extrem de importantă şi ştiu că faceţi tot ce este omeneşte posibil să vă îndepliniţi menirea.

Pentru toate acestea vă transmit respectul, aprecierea şi recunoştinţa mea.

Dumneavoastră, lucrători ai centrelor sociale, ai caselor de copii, ai centrelor de îngrijire a persoanelor vârstnice şi a celor cu nevoi speciale, vă mulţumesc pentru tot ceea ce faceţi, în fiecare zi.

Primarilor din localităţile judeţului nostru le mulţumesc pentru toate acţiunile realizate în slujba oamenilor şi pentru colaborarea şi sprijinul adus autorităţilor în combaterea pandemiei şi protejarea locuitorilor.

Transmit respectul şi consideraţia mea tuturor poliţiştilor, jandarmilor, militarilor, celor de la ambulanţă şi angajaţilor din unităţile pentru situaţii speciale de urgenţă, pentru îndeplinirea misiunilor care au loc 24 de ore din 24. Vă aflaţi la datorie indiferent de dificultatea acţiunilor la care luaţi parte pentru siguranţa noastră, a familiilor noastre şi a celor din jur.

Dumneavoastră, stimaţi hunedoreni, vă transmit mulţumirile mele pentru că daţi dovadă de responsabilitate şi respectaţi recomandările autorităţilor.

Să privim spre viitor cu încredere şi speranţă!

Vom câştiga împreună această luptă!

Vasilică Potecă

Prefectul judeţului Hunedoara

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − four =

Mai mult in ACTUALITATE

Un angajat al Consiliului Județean Hunedoara, depistat pozitiv la testul pentru coronavirus

HunedoaraMea.ro31 iulie 2020

60 de pacienți infectați cu COVID-19, internați în județul Hunedoara. Câte persoane au refuzat internarea

HunedoaraMea.ro19 iulie 2020

FOTO. Accident grav la Cristur. Un camion a intrat într-un stâlp și l-a doborât peste un autoturism care staționa. Șoferul mașinii, un tânăr de 31 de ani, a murit

HunedoaraMea.ro14 iulie 2020

Municipalitatea Devei a preluat terenul poligonului din zona Archia. Primarul Florin Oancea: „Avem 1.100 de tineri care au solicitat teren gratuit pentru construirea de locuințe”

HunedoaraMea.ro10 iulie 2020

GALERIE FOTO. O femeie a murit, iar soțul și cei trei copii au fost răniți, într-un accident pe autostradă, între Deva și Ilia

HunedoaraMea.ro10 iulie 2020

GALERIE FOTO. O fată de 7 ani a dispărut în canalul de apă în care se scălda împreună cu sora ei. Operațiune de căutare a pompierilor este în desfășurare

HunedoaraMea.ro9 iulie 2020

Semnal de alarmă. 27 de persoane, depistate cu COVID-19 în județul Hunedoara într-o singură zi. Unii infectați refuză orice formă de supraveghere medicală

HunedoaraMea.ro9 iulie 2020

VIDEO. Cabana Cheile Buții din Câmpu lui Neag, distrusă de un incendiu

HunedoaraMea.ro29 iunie 2020

Deva va avea un nou Plan Urbanistic General, după 21 de ani

HunedoaraMea.ro24 iunie 2020