COMUNITATE

Târg de Mărțișor, în centrul istoric al Devei

Târg de Mărțișor, în centrul istoric al Devei

Primăria Deva organizează Târgul de Mărțișor, în Piața Unirii, din centrul orașului, în perioada 26 februarie – 8 martie.

Evenimentul este dedicat exclusiv produselor handmade și florilor de sezon și își propune promovarea vechiului obicei al dăruirii, la început de primăvară, al micilor obiecte artizanale cu rol protector, precum și a meșteșugului care stimulează creativitatea, originalitatea și inspirația ce dau naștere unor mărțișoare deosebite.

Timp de 12 zile, vizitatorii târgului vor avea ocazia să aleagă dintre sute de produse unicat, expuse în peste 30 de standuri – de la mărțișoare tradiționale la mărțișoare inedite, realizate manual, din lemn, sticlă, țesături, cristale sau plante.

Comercianții vor oferi spre vânzare inclusiv produse de artizanat, cadouri personalizate și alte obiecte handmade specifice sărbătorilor de 1 și 8 Martie.

Târgul de Mărțișor de la Deva va fi deschis zilnic, între orele 10:00-18:00.

Fiecare comerciant care participă la eveniment are la dispoziție între unu și trei standuri pentru expunerea produselor și va plăti o taxă de ocupare a domeniului public, în valoare de 5 lei/mp./zi, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 433/2019.

Comercianții care doresc să participe la ediția din acest an a Târgul de Mărțișor se mai pot înscrie până joi, 20 februarie 2020, la Primăria Municipiului Deva – Serviciul Administrare Domeniu Public și Privat (Piața Unirii, nr. 16), telefon 0254.217.899, între orele 8:00-16:30.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 16 =

COMUNITATE

Mai mult in COMUNITATE

Ce trebuie să știe persoanele aflate în izolare la domiciliu. Cum pot apela la autorități pentru aprovizionare cu alimente și medicamente

HunedoaraMea.ro27 martie 2020

Primarul Florin Oancea vrea să renunțe, anul acesta, la „Zilele Devei” și să dea banii alocați sărbătorii la spital

HunedoaraMea.ro26 martie 2020

„Rugăm insistent populația să nu mai vină la spital decât în condiții de urgență” – apelul medicilor de la Spitalul din Deva

HunedoaraMea.ro19 martie 2020

Oricând avem nevoie de lectură (A)

HunedoaraMea.ro19 martie 2020

Centrele comerciale din județ și-au redus programul, la fel și magazinele Dedeman. Unele magazine și-au suspendat activitatea, băncile și companiile au redus accesul public

HunedoaraMea.ro16 martie 2020

Străzile Devei sunt dezinfectate cu clor

HunedoaraMea.ro15 martie 2020

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” amână organizarea „Zilei Internaționale a Francofoniei”

HunedoaraMea.ro10 martie 2020

Bibliotecile laureate în anul 2019 (A)

HunedoaraMea.ro6 martie 2020

Biblioteca Județeană organizează cursuri gratuite de limbă și cultură chineză

HunedoaraMea.ro17 februarie 2020