ACTUALITATE

Trei răniți, într-un accident pe DN 7, în zona localității Spini

Trei răniți, într-un accident pe DN 7, în zona localității Spini

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc vineri, la intersecția dintre DN 7 și drumul județean spre Turmaș, în zona localității Spini.
Potrivit IPJ Hunedoara, un bărbat de 47 de ani, din Deva, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Orăștie-Deva, în zona intersecției cu DJ 668 (Turmaș) a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu alte două autoturisme, care circulau regulamentar. Șoferii celor trei mașini implicate în accident au fost răniți. Bărbatul care a provocat accidentul a prezentat o concentrație alcoolică de 0.95 mg/l în aerul expirat și s-a ales cu dosar penal.
La accident au intervenit pompierii Detaşamentului Orăştie, sprijiniţi de colegii de la Detaşamentul Deva şi de Serviciul de Ambulanţă Judeţean Hunedoara.
„Concomitent cu manevrele de descarcerare s-au desfăşurat operaţiunile medicale de evaluare a stării şi stabilizare a răniţilor. Cei trei răniţi, conştienţi şi cooperanţi, au fost transportaţi cu ambulanţele SMURD şi SAJ la Unităţile de Primiri Urgenţe ale Spitalelor Deva şi Orăştie. Pompierii s-au asigurat şi că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la locul impactului prin decuplarea bornelor bateriilor şi neutralizarea scurgerilor de carburant. Circulaţia pe DN 7 a fost întreruptă pe parcursul operaţiunilor de salvare şi a cercetărilor pentru stabilirea dinamicii producerii accidentului”, a transmis ISU Hunedoara.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × three =

ACTUALITATE

Mai mult in ACTUALITATE

Incidența cazurilor de COVID-19 în localitățile din județul Hunedoara

HunedoaraMea.ro20 septembrie 2021

Guvernul a demis toți prefecții și subprefecții USR-PLUS. Oana-Andreea Biriș: “Mă bucur că am putut fi în serviciul oamenilor, atât cât am putut”

HunedoaraMea.ro9 septembrie 2021

Experții în cercetare economică ai Academiei Române vor realiza noua strategie de dezvoltare a județului Hunedoara

HunedoaraMea.ro8 septembrie 2021

Primăria Hunedoara a cerut Sucursalei Căile Ferate Timişoara transferarea clădirii gării din oraş în administrarea municipalităţii

HunedoaraMea.ro8 septembrie 2021

Un consorțiu de firme sud coreene, interesat de cumpărarea Termocentralei Mintia

HunedoaraMea.ro6 septembrie 2021

Pompierii din Petroșani care au participat la acțiunile de stingere a incendiilor din Grecia, distinși cu Diplome de Excelență

HunedoaraMea.ro3 septembrie 2021

Mircea Rednic, Florea Vaetus, Dorin Mateuț și Ioan Petcu vor primi titlul de “Cetăţean de onoare al municipiului Hunedoara”

HunedoaraMea.ro2 septembrie 2021

Peste 30 de cazuri noi de COVID-19 în județul Hunedoara

HunedoaraMea.ro2 septembrie 2021

Incidența cazurilor de COVID-19 în localitățile din județul Hunedoara

HunedoaraMea.ro30 august 2021