COMUNITATE

Turneul național „Clasic la puterea a treia” ajunge din nou la Deva

Turneul național „Clasic la puterea a treia” ajunge din nou la Deva

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită sâmbătă, 9 octombrie, la ora 19:00, la concertul „Clasic la puterea a treia”, ediția a III-a, susținut de Marin Cazacu & Violoncellissimo.

Evenimentul va avea loc în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” și propune publicului o incursiune sonoră în lumea violoncelului, prin intermediul unui repertoriu divers și spectaculos, de la clasic la contemporan.

Marin Cazacu este solist concertist al Filarmonicii „George Enescu” și profesor la Universitatea Națională de Muzică din București, iar Violoncellissimo este unul dintre cele mai vestite ansambluri camerale din România.

Marin Cazacu, maestrul şi profesorul celorlalți membri ai ansamblului Violoncellissimo, a întemeiat această formație care poate avea un număr variabil de instrumentiști, de la 4 la 100 de violoncelişti, ca pe o extensie a cvartetului Cellissimo cu care a avut, de asemenea, mari succese în țară și peste hotare.

Concertul de la Deva face parte dintr-un turneu național pe care muzicienii îl susțin în mai multe orașe din țară, precedat de două apariții extraordinare la Paris și Bruxelles, la începutul lunii octombrie.

Participarea la acest eveniment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Accesul este permis doar cu mască de protecție.

Minorii care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani sunt exceptați de la prezentarea documentelor.

Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație. Invitațiile pot fi ridicate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, de luni până vineri, între orele 9:00 – 16:00.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0354.408.907.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea măsurilor instituite la nivel național, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

(SURSA FOTO: Festivalul Baroc Timisoara / Facebook)

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 12 =

Mai mult in COMUNITATE

ANUNȚ. Biblioteca Județeană din Deva organizează concurs de angajare (A)

HunedoaraMea.ro12 octombrie 2021

Concert cameral susținut de chitaristul Costin Soare şi violonistul Valentin Şerban, la Deva

HunedoaraMea.ro11 octombrie 2021

Ediția din acest an a Salonului Hunedorean al Cărții, anulată din cauza creșterii numărului de cazuri de infectare cu COVID-19

HunedoaraMea.ro6 octombrie 2021

GALERIE FOTO / Noaptea Bibliotecilor, ediția a X-a

HunedoaraMea.ro4 octombrie 2021

Centenarul criticilor (A)

HunedoaraMea.ro28 septembrie 2021

Înscrieri în Ansamblul Folcloric „Silvana” al Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva

HunedoaraMea.ro28 septembrie 2021

Reguli de acces la „Noaptea bibliotecilor”, în contextul pandemiei COVID-19

HunedoaraMea.ro27 septembrie 2021

În lumea teatrului cu Mihai Mălaimare (A)

HunedoaraMea.ro26 septembrie 2021

Concert TAXI, la Noaptea Bibliotecilor, ediția a X-a. Programul complet al evenimentului

HunedoaraMea.ro22 septembrie 2021