POLITICĂ

Viceprimarul PNL al Devei, Marius Surgent, îl susține pentru funcția de primar pe Florin Oancea (ALDE): „Abandonez candidatul Petru Mărginean”

Viceprimarul PNL al Devei, Marius Surgent, îl susține pentru funcția de primar pe Florin Oancea (ALDE): „Abandonez candidatul Petru Mărginean”

Viceprimarul PNL al Devei, Marius Surgent, a declarat marți că îl susține în alegerile pentru funcția de primar pe candidatul ALDE, Florin Oancea, și că nu-l va sprijini pe primarul PNL, Petru Mărginean.

Declarația a fost făcută în emisiunea „Ediţie Specială”, moderată de Alin Bena, la postul Hunedoara TV.

Decizia lui Surgent este o lovitură politică pentru primarul Petru Mărginean, care are de gestionat un mesaj direct de contestare venit de la un liberal cu vechime în partid și o persoană care-l secondează la conducerea Primăriei Deva.

„Sunt membru PNL. Nu am o adeziune făcută la ALDE sau la un alt partid, iar prezența mea aici nu este doar în nume personal, ci este urmare a unor discuții lungi pe care foarte mulți dintre colegii mei, membri din Partidul Național Liberal, membri ai vechiului PNL, membri ai vechiului PDL, și-au manifestat intenția de a sprijini, pentru primăria municipiului Deva, un om care să provină cu adevărat din rândurile PNL. Mulți dintre votanții Devei văd în Florin Oancea un om care poate să continue ideile liberale în Deva. Pe lângă aceste discuții cu colegii mei, am mai avut discuții și mi-am clarificat niște idei vis-a-vis de un segment care, chiar dacă nu este numeric atât de mare, este cu un foarte mare impact în rândul populației. Este vorba de o mare parte din angajații Primăriei municipiului Deva. Să nu uităm că acești oameni sunt, zi de zi, în contact cu cetățenii Devei. Ei sunt cei care au acces la informații, care află problemele cu care se confruntă cetățenii Devei, care află nemulțumirile cu care se confruntă cetățenii Devei și foarte mare parte din angajații Primăriei municipiului Deva, din discuțiile individuale pe care le-am avut (…) se îndreaptă cu speranțele și cu dorința de a-l avea pe dumnealui (Florin Oancea – n. red.) în fruntea Primăriei municipiului Deva. (…) Abandonez candidatul Petru Mărginean, pentru că eu, timp de patru ani, am respectat acel protocol și acea înțelegere, timp de patru ani nu am atacat și nu voi ataca, în continuare, persoana Petru Mărginean. Acel mandat s-a încheiat, iar acum, în calitate de om care doresc binele acestui oraș, cu experiența pe care o am și cu experiența politică pe care o am, îmi doresc în continuare, alături de majoritatea liberalilor din Deva, ca în fruntea municipiului Deva din 5 iunie să fie un liberal autentic”, a declarat viceprimarul Marius Surgent, la emisiunea „Ediție Specială”.

View Comments (1)

1 Comment

  1. Alex

    6 aprilie 2016 at 8:13

    Nu-i nici o pierdere, oricum a fost ca apa sfintita prin primarie, acum daca nu s-a mai regasit pe acelasi loc pe lista s-a suparat

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + seventeen =

Mai mult in POLITICĂ

PSD a câștigat majoritatea primăriilor din județ. Rezultate neoficiale

HunedoaraMea.ro10 iunie 2024

Lucian Rus (PSD) este noul primar al Devei

HunedoaraMea.ro10 iunie 2024

Siegfried Mureșan, europarlamentar: „O renegociere a PNRR nu se poate face pe motive politice” (A)

HunedoaraMea.ro17 noiembrie 2021

Europarlamentarul Iuliu Winkler, despre Congresul UDMR din 17 septembrie: „UDMR va adopta o viziune despre modernizarea țării pe termen mediu și lung”

HunedoaraMea.ro30 august 2021

Parlamentare 2020 / Exit-poll CURS – Avangarde: PSD – 30,5%, PNL – 29%, USR-PLUS – 15,9%

HunedoaraMea.ro6 decembrie 2020

Alegeri parlamentare 2020 | Prezența la vot în județul Hunedoara la închiderea urnelor – 33,04%

HunedoaraMea.ro6 decembrie 2020

Alegeri parlamentare 2020 | Prezența la vot în județul Hunedoara la ora 20.00 – 32,33%

HunedoaraMea.ro6 decembrie 2020

Alegeri parlamentare 2020 | Prezența la vot în județul Hunedoara la ora 18.00 – 29,11%

HunedoaraMea.ro6 decembrie 2020

Alegeri parlamentare 2020 | Prezența la vot în județul Hunedoara la ora 16.00 – 23,47%

HunedoaraMea.ro6 decembrie 2020