ACTUALITATE

Zece răniți, dintre care două persoane încarcerate, în accidente rutiere

FOTO: ISU Hunedoara
Zece răniți, dintre care două persoane încarcerate, în accidente rutiere

Zece persoane au fost rănite în trei accidente rutiere care au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în județul Hunedoara.

Echipaje de pompieri de descarcerare, prim ajutor şi salvare ale Detașamentului Hunedoara au intervenit la două accidente de circulaţie produse pe DN 66, între localităţile Bretea Strei şi Haţeg, şi pe DJ 687, în zona localităţii Peştişu Mare. Cinci persoane au fost rănite, dintre care două au fost încarcerate, în urma acestor accidente. „Eliberarea din autovehicule a acestor răniţi grav s-a realizat doar după tăierea părţilor componente ale maşinilor, cu ajutorul echipamentelor de descarcerare.Toţi răniţii politraumatizaţi au fost transportaţi la unităţile de primiri urgenţe cu ambulanţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

accident-02

Un alt accident rutier a avut loc duminică seara, pe DN 68, la Zeicani. Un bărbat de 36 de ani, din Târgu Jiu, care conducea un autoturism din direcția Oțelul Roșu – Hațeg, pe o porțiune de drum în pantă și curbă la dreapta, a vrut să evite impactul cu o mașină condusă de un tânăr de 27 de ani, tot din Târgu Jiu, aflat în depășirea unei coloane de autovehicule, și a virat dreapta. Prima mașină a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat în afara drumului, fără a exista impact între cele două autoturisme.

Echipajele de prim ajutor au găsit cinci persoane rănite, trei adulţi şi doi copii, în mașina răsturnată pe marginea drumului. Toţi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Haţeg, deşi doar două persoane adulte aflate pe locurile din faţă, prezentau traumatisme evidente.

accident-03

accident-04

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 3 =

Mai mult in ACTUALITATE

12 noi cazuri de infectare cu COVID-19, în județul Hunedoara

HunedoaraMea.ro20 mai 2020

Continuă lucrările de modernizare a drumului județean Hunedoara – Călan. În ce stadiu este investiția

HunedoaraMea.ro20 mai 2020

Primăria Deva continuă acțiunea de trasare a parcărilor rezidențiale din oraș

HunedoaraMea.ro19 mai 2020

Proiect de peste 11 milioane de lei din fonduri europene, în municipiul Hunedoara

HunedoaraMea.ro15 mai 2020

Aproape 600 de cazuri de COVID-19, în județul Hunedoara. 65 de decese

HunedoaraMea.ro15 mai 2020

Liliana Vaidner a renunțat la funcția de manager interimar al Spitalului din Deva. Președintele CJ Hunedoara l-a numit la conducere pe medicul Emil Stoica Mariș

HunedoaraMea.ro14 mai 2020

Prefectura Hunedoara reia parțial activitatea cu publicul

HunedoaraMea.ro14 mai 2020

Liliana Vaidner va fi noul manager la Spitalul din Deva

HunedoaraMea.ro5 mai 2020

Ministrul Sănătății, la Deva: „Suntem spre vârful pantei epidemiei. Depinde de noi dacă o vom atinge mai devreme sau mai târziu”

HunedoaraMea.ro23 aprilie 2020