COMUNITATE

Festivalului Național de Umor „Liviu Oros”, la ediția a 22-a

Festivalului Național de Umor „Liviu Oros”, la ediția a 22-a

Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” vă invită în perioada 13-14 mai, la cea de-a 22-a ediție a Festivalului Național de Umor „Liviu Oros”, care se va desfășura la centrul cultural devean.

Un asemenea festival, ajuns acum la a 22-a ediție, devine un brand, o confirmare de valori și restituiri necesare sub zodia nemuritoare a lui Liviu Oros.

Și la această ediție, oferta celor două zile însumează diversitate, atractivitate și profesionalism. Festivalul „Liviu Oros” este un mare DA spus umorului, inteligenței și încrederii într-un viitor deștept.

Evenimentul va debuta sâmbătă, începând cu ora 18:00, în Holul Mare al Centrului Cultural „Drăgan Muntean” cu vernisajul Salonului Național de Grafică Umoristică „Interludica”, urmat de decernarea premiilor la Concursul Internațional de Epigrame „Epigramissima”, ediția a III-a, în amfiteatrul „Liviu Oros”, moderator: Cornel Udrea.

În tot acest timp, graficienii Marian Avramescu și Gogu Neagoe vor realiza portrete grafice și sociale „la minut” publicului prezent.

De la ora 19:00, amfiteatrul „Liviu Oros” va fi gazda unui recital muzical-umoristic cu binecunoscutul Radu Pietreanu. Intrarea la acest recital se va face pe bază de invitație. Invitațiile pot fi procurate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, de luni până vineri între orele 09:00 – 16:00.

Duminică, în a doua zi a festivalului, de la ora 18:00, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” se va juca piesa de teatru „Dʼale Carnavalului”, de Ion Luca Caragiale, pusă în scenă de Teatrul Dramatic „I. D. Sîrbu” din Petroșani, în regia lui Alexandru Grecu.

Intrarea la spectacol se face pe bază de invitație. Invitațiile se găsesc la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, de luni până vineri între orele 09:00 – 16:00.

Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon: 0354.408.907.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × one =

Mai mult in COMUNITATE

Perenitatea lui Avram Iancu (A)

HunedoaraMea.ro10 mai 2024

Opera Nights 2024, ediție aniversară. Programul festivalului

HunedoaraMea.ro2 mai 2024

Program de vară la Sarmizegetusa Regia

HunedoaraMea.ro1 mai 2024

La aniversarea unui prieten (A)

HunedoaraMea.ro29 aprilie 2024

Conferință internațională „Avram Iancu – 200 de ani de la naștere. Omul, contemporanii, epoca”. Eveniment organizat de Biblioteca Județeană din Deva

HunedoaraMea.ro26 aprilie 2024

Serbările Cetății 2024. Artiștii și trupele care vor cânta la Deva

HunedoaraMea.ro25 aprilie 2024

Scriitorul Dumitru Tâlvescu, aniversat de Biblioteca Județeană din Deva

HunedoaraMea.ro24 aprilie 2024

Vladimir Nabokov, o personalitate fascinantă (A)

HunedoaraMea.ro22 aprilie 2024

Elevi și profesori din patru țări pun în valoare „Memoria Pământului”

HunedoaraMea.ro19 aprilie 2024