COMUNITATE

FUEGO, în concert extraordinar de Crăciun, la Deva

FUEGO, în concert extraordinar de Crăciun, la Deva

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva invită publicul în 9 decembrie, la ora 19:00, în Sala Mare, la un concert extraordinar de colinde și cântece de Crăciun intitulat „Stai cu mine de Crăciun”, cu îndrăgitul interpret Paul Surugiu-FUEGO.

Devenit deja un simbol al Crăciunului, pentru numeroasele sale melodii dedicate sărbătorilor, peste 200 de piese de succes cu tematică de iarnă, Paul Surugiu-Fuego pornește la drum prin țară, într-un turneu național maraton, alături de band-ul său format din muzicieni aparte, cu un spectacol special, de suflet, plin de emoții și nostalgii – ”Stai cu mine de Crăciun”!

În stilul său caracteristic, Paul Surugiu propune publicului o serie întreagă de trăiri, surprize, momente pline de umor, dar și de amintire. Două ore de concert live, cu premiere, dar și cu melodii cunoscute de public, toate în atmosfera sărbătorilor de iarnă, prevestind venirea Crăciunului. Melodii precum ”Vals de Crăciun”, ”Colindă pentru părinți”, ”Atâta-i colinda”, ”La mulți ani, e noaptea de Crăciun”, ”E vremea colindelor” sau celebra ”Împodobește, mamă, bradul” vor răsuna pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, într-un concert bazat pe interpretare, pe suflet, pe recitări și versuri înalte și o întreagă stare de bine.

Biletele pot fi achiziționate online, de pe www.ticketstore.ro, și de la casa de bilete a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, după următorul program: luni și vineri, între orele 11:00 și 14:00 și miercuri, între orele 14:00 și 17:00.

Informații suplimentare şi rezervări se pot obține la numărul de telefon 0721.055.037 (persoană de contact: Vali Ilyeș).

(Sursa foto: Paul Surugiu-Fuego / Facebook)

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − 5 =

Mai mult in COMUNITATE

Unirea națiunea a făcut-o! (A)

HunedoaraMea.ro20 ianuarie 2023

Vizitare gratuită și program special cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane

HunedoaraMea.ro20 ianuarie 2023

Constelația Eminescu (A)

HunedoaraMea.ro13 ianuarie 2023

Bradul oferit de Direcția Silvică aduce bucurie micuților internați la Pediatrie

HunedoaraMea.ro22 decembrie 2022

Atelierul lui Moș Crăciun organizat de Biblioteca Județeană, mutat la Colegiul Național „Decebal”

HunedoaraMea.ro20 decembrie 2022

Programul transportului public local din Deva în perioada sărbătorii Crăciunului

HunedoaraMea.ro19 decembrie 2022

Atelierul lui Moș Crăciun s-a deschis din nou (A)

HunedoaraMea.ro19 decembrie 2022

Armoniile unei vieți (A)

HunedoaraMea.ro14 decembrie 2022

Atelierul lui Moș Crăciun, la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu”

HunedoaraMea.ro12 decembrie 2022