COMUNITATE

Lungmetrajul ,,Dragoste pe muchie de cuțit”, în avanpremieră la Deva

Lungmetrajul ,,Dragoste pe muchie de cuțit”, în avanpremieră la Deva

Primăria Deva, Centrul Cultural „Drăgan Muntean” și Deva360 (Asociația pentru Promovarea Turismului din Deva și Regiune), în colaborare cu Casa de Producție PAPA PICTURES, organizează în data de 23 septembrie 2023, de la orele 19:30, în Piața Unirii din Deva într-un spațiu special amenajat, avanpremiera lungmetrajului ,,Dragoste pe muchie de cuțit”.

Filmul este turnat aproape integral în Deva. La filmări au participat multe persoane din comunitate cu roluri de figurație simplă sau specială.

Lungmetrajul ,,Dragoste pe muchie de cuțit”, în regia Germain Kanda, se va lansa oficial în cinematografele din România pe 29 septembrie 2023, și mai apoi va ajunge pe platforma NETFLIX.

Deva va fi promovată atât pe plan național cât și internațional prin această producție cinematografică.

Pelicula are toate ingredientele unei comedii romantice numai bune de savurat în cinema – umor, romantism, o rețetă secretă autentic românească veche de 1000 de ani, și personaje spumoase jucate de actori cunoscuți.

Din distribuție fac parte Carmen Tănase, Răzvan Bănică, Ada Galeș, Marian Râlea, Mirela Zeța, Alin Panc și Alexandru Pop.

În cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile, locul de desfășurare a proiecției avanpremierei lungmetrajului se va muta în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

Intrarea la eveniment este liberă.

Synopsis

Două familii rivale, proprietare de restaurante, au fost toată viața în conflict, iar subiectele principale au fost rețeta ursului de mămăligă și trofeul murăturii anului. Rivalitatea dintre cele două familii stă și în calea poveștii de dragoste dintre copiii celor două familii, Marina și Ducu. La maturitate, întâmplător, Ducu o reîntâlnește pe fata de care era îndrăgostit încă din copilărie, Marina, și se dă drept bucătar, pentru a petrece cât mai mult timp alături de ea, în restaurant.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − eight =

Mai mult in COMUNITATE

Perenitatea lui Avram Iancu (A)

HunedoaraMea.ro10 mai 2024

Opera Nights 2024, ediție aniversară. Programul festivalului

HunedoaraMea.ro2 mai 2024

Program de vară la Sarmizegetusa Regia

HunedoaraMea.ro1 mai 2024

La aniversarea unui prieten (A)

HunedoaraMea.ro29 aprilie 2024

Conferință internațională „Avram Iancu – 200 de ani de la naștere. Omul, contemporanii, epoca”. Eveniment organizat de Biblioteca Județeană din Deva

HunedoaraMea.ro26 aprilie 2024

Serbările Cetății 2024. Artiștii și trupele care vor cânta la Deva

HunedoaraMea.ro25 aprilie 2024

Scriitorul Dumitru Tâlvescu, aniversat de Biblioteca Județeană din Deva

HunedoaraMea.ro24 aprilie 2024

Vladimir Nabokov, o personalitate fascinantă (A)

HunedoaraMea.ro22 aprilie 2024

Elevi și profesori din patru țări pun în valoare „Memoria Pământului”

HunedoaraMea.ro19 aprilie 2024