ACTUALITATE

O companie reprezentată de Gică Popescu va ridica un complex comercial în municipiul Hunedoara

O companie reprezentată de Gică Popescu va ridica un complex comercial în municipiul Hunedoara

GLP Project, compania care deţine terenul pe care se află acum ruinele fostelor fabrici de textile şi încălţăminte de pe bulevardul Traian din Hunedoara, a anunţat că intenţionează să transforme aria amintită construind aici un complex comercial modern.

„Complexul comercial va fi amplasat pe un teren de 21.000 mp, iar suprafaţa închiriabilă va fi de 6.000 mp, construită pe un singur nivel. Investiţia se ridică la aproximativ 6 milioane de euro şi va genera aproximativ 100 de noi locuri de muncă, după finalizare. Lucrările efective vor începe în a doua jumătate a anului viitor şi estimăm că se vor termina în ultima parte a anului 2025”, a declarat Gică Popescu, fostul mare internaţional al României, în calitate de reprezentant al companiei amintite.

Până la începerea construcţiei efective, compania deţinătoare a imobilelor din zona amintită va continua operaţiunile de demolare a vechilor clădiri şi va parcurge paşii legali necesari pentru obţinerea autorizaţiei de construire.

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii GLP Project, noul complex comercial îşi doreşte să atragă la Hunedoara branduri renumite din mai multe arii, astfel încât să răspundă nevoilor hunedorenilor atât în ce priveşte comerţul alimentar, cât şi în ce priveşte celelalte genuri de produse şi servicii de care are nevoie o familie (încălţăminte, îmbrăcăminte, cosmetice, IT etc…).

„Multă vreme am tot fost întrebaţi „ce se face la fosta fabrică de tricotaje”. Fiind vorba despre o investiţie privată, făcută pe o proprietate privată, nu am putut oferi vreo informaţie înainte ca investitorul să ia o decizie şi să o prezinte public. Astăzi, domnii Florin Brad şi Gică Popescu, reprezentanţii companiei, m-au informat că au decis să ridice în acea zonă un complex comercial, fiind încă în negocieri cu diferite brand-uri specializate pe diferite nişe de produse şi servicii pe care doresc să le aducă la Hunedoara. Astfel, încă o zonă a oraşului aflată în paragină renaşte din punct de vedere economic. Orice investitor privat, onest şi bine intenţionat, are tot sprijinul din partea mea şi a Primăriei Hunedoara. Pe de altă parte, nu pot să nu îmi exprim bucuria că o personalitate cum este domnul Gică Popescu a ales Hunedoara pentru a face o investiţie. Dacă tot s-a aflat la Hunedoara, nu l-am lăsat să plece fără un tricou al Corvinului”, a afirmat primarul municipiului, Dan Bobouţanu.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + 15 =

Mai mult in ACTUALITATE

6 ONG-uri își unesc forțele pentru a forma competențe de educație media digitală în rândul tinerilor din România

HunedoaraMea.ro15 februarie 2024

Servicii electronice extinse pentru deveni. Peste 40 de taxe pot fi plătite cu cardul

HunedoaraMea.ro18 ianuarie 2024

Când se pot plăti impozitele și taxele locale în municipiul Orăștie

HunedoaraMea.ro3 ianuarie 2024

Au fost finalizate lucrările de modernizare a Telecabinei de la Cetatea Devei

HunedoaraMea.ro23 decembrie 2023

Lotul 1 al Culoarului Trafic Mureș Nord, recepționat în întregime

HunedoaraMea.ro21 decembrie 2023

A început montarea semafoarelor inteligente în municipiul Hunedoara

HunedoaraMea.ro20 decembrie 2023

S-a circulat în condiții de iarnă pe mai multe drumuri județene. Drumarii au intervenit cu utilajele de deszăpezire

HunedoaraMea.ro20 noiembrie 2023

15 ani de la tragedia din Mina Petrila, când 13 mineri și-au pierdut viața

HunedoaraMea.ro15 noiembrie 2023

Peste 100.000 de lei de la bugetul Devei pentru dotarea cabinetelor medicale școlare

HunedoaraMea.ro9 noiembrie 2023