ACTUALITATE

Pompierii din Petroșani care au participat la acțiunile de stingere a incendiilor din Grecia, distinși cu Diplome de Excelență

Pompierii din Petroșani care au participat la acțiunile de stingere a incendiilor din Grecia, distinși cu Diplome de Excelență

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi, le-a înmânat vineri dimineața Diplome de Excelență celor trei pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Petroșani care au participat la acțiunile de stingere a incendiilor de vegetație din Grecia, pentru eroismul și profesionalismul de care au dat dovadă în timpul acestei misiuni dificile.

Cei trei pompieri care au sărit în sprijinul colegilor lor greci și au contribuit activ la salvarea de vieți omenești și bunuri sunt Mircea Aurelian Cofaru (plutonier adjutant șef), Arthur Schneider (plutonier adjutant șef) și Adrian Lina (plutonier adjutant).

Pompierii au relatat că au trăit o experiență de viață, s-au bucurat pentru fiecare acțiune reușită și au legat prietenii trainice cu colegii lor din Grecia, alături de care au luptat cot la cot cu flăcările mistuitoare.

”După o misiune care a durat zece zile, timp în care au ținut piept incendiilor din apropierea Atenei, din regiunile Vilia și Megara, s-au întors acasă, iar prin acest gest simbolic am dorit să le transmit mulțumirile, recunoștința și prețuirea mea, a administrației publice locale și, deopotrivă, a întregii comunități. De asemenea, doresc să îi mulțumesc și dl-lui Cristian Baleia, comandantul Detaşamentului de Pompieri Petroşani, pentru întreaga activitate a pompierilor care activează în Petroșani, pusă în slujba comunității”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

(SURSA FOTO: Primăria Petroșani)

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × one =

Mai mult in ACTUALITATE

A murit episcopul Devei și Hunedoarei, Preasfințitul Gurie. Ierarhul era internat cu COVID-19 la Spitalul Județean din Deva

HunedoaraMea.ro21 octombrie 2021

Patru clădiri ale Liceului Tehnologic “Matei Corvin” din Hunedoara, reabilitate din fonduri europene

HunedoaraMea.ro14 octombrie 2021

Spitalul Municipal din Hunedoara a primit al doilea computer tomograf, unul dintre cele mai performante din țară

HunedoaraMea.ro12 octombrie 2021

Se redeschide Centrul de vaccinare de la Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva

HunedoaraMea.ro27 septembrie 2021

Turiștii pot ajunge în stațiunea Parâng cu mașina, pe noul drum județean deschis circulației rutiere

HunedoaraMea.ro23 septembrie 2021

Au început lucrările pe strada Mureşului din municipiul Hunedoara, proiect din fonduri europene

HunedoaraMea.ro21 septembrie 2021

Școală gimnazială din fonduri europene, la Hațeg

HunedoaraMea.ro21 septembrie 2021

Incidența cazurilor de COVID-19 în localitățile din județul Hunedoara

HunedoaraMea.ro20 septembrie 2021

Guvernul a demis toți prefecții și subprefecții USR-PLUS. Oana-Andreea Biriș: “Mă bucur că am putut fi în serviciul oamenilor, atât cât am putut”

HunedoaraMea.ro9 septembrie 2021