COMUNITATE

Programul spectacolelor din acest weekend la Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” din Petroșani

Programul spectacolelor din acest weekend la Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” din Petroșani

Trei zile de spectacole pentru toate gusturile și pentru toate vârstele au pregătit actorii petroșeneni, pentru sfârșitul acestei săptămâni la Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu”.

Vineri, 14 octombrie, la ora 18.00, sunteți invitați să vizionați monodrama „Recuperare. Un proces”, după autori români contemporani, regia Marius Costache.

„Călătorim și înlăuntrul amintirilor. Uneori, ele devin vaste țări verticale unde emoțiile se amestecă cu dorințele. Rănile de demult – rucsacurile noastre de călătorie – cer să fie ascunse. Își trimit seva până astăzi pentru a fi vindicate prin fumul evocării lor.

Un spectacol poetic despre procesul recuperării unei identități, a gândului bun și a poftei de viață.” – regizorul Marius Costache

Sâmbătă, 15 octombrie, la ora 18.00, este programat spectacolul „D’ale carnavalului” de I.L. Caragiale. Montarea și decorurile îi aparțin renumitului regizor Alexandru Grecu, de la Chișinău, aflat la prima colaborare cu teatrul din Valea Jiului. Coregrafia a fost concepută de Dumitru Tanmoșan, iar costumele de Wilhelmina Kuron Bekesi.

„D’ale carnavalului” o savuroasă comedie,  plină de momente spectaculoase puse în valoare de actorii petroșeneni.

Duminică, 16 octombrie, de la ora 12.00, cei mici și nu numai sunt așteptați în lumea poveștilor. Puteți viziona spectacolul „Frozen – Regatul de gheață”, un spectacol de Dan Mirea.  Montarea regizorului este varianta scenică a celebrului musical hollywoodian realizat după basmul „Crăiasa zăpezii” de Andersen. Povestea celor două prințese – surori și a încercărilor pe care trebuie să le înfrunte este abordată în acest spectacol în cheie feerică.

Biletele se pot achiziționa de la casieria Teatrului Dramatic „Ion D. Sîrbu” de marți până joi, între orele 8.00 – 17.00, vineri, între orele 8.00 – 13.00 și 17.00 – 18.00, sâmbătă, între orele 17.00 – 18.00 și duminică, între orele 11.00 – 12.00.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 2 =

Mai mult in COMUNITATE

Perenitatea lui Avram Iancu (A)

HunedoaraMea.ro10 mai 2024

Opera Nights 2024, ediție aniversară. Programul festivalului

HunedoaraMea.ro2 mai 2024

Program de vară la Sarmizegetusa Regia

HunedoaraMea.ro1 mai 2024

La aniversarea unui prieten (A)

HunedoaraMea.ro29 aprilie 2024

Conferință internațională „Avram Iancu – 200 de ani de la naștere. Omul, contemporanii, epoca”. Eveniment organizat de Biblioteca Județeană din Deva

HunedoaraMea.ro26 aprilie 2024

Serbările Cetății 2024. Artiștii și trupele care vor cânta la Deva

HunedoaraMea.ro25 aprilie 2024

Scriitorul Dumitru Tâlvescu, aniversat de Biblioteca Județeană din Deva

HunedoaraMea.ro24 aprilie 2024

Vladimir Nabokov, o personalitate fascinantă (A)

HunedoaraMea.ro22 aprilie 2024

Elevi și profesori din patru țări pun în valoare „Memoria Pământului”

HunedoaraMea.ro19 aprilie 2024