COMUNITATE

Regal Vienez – concert extraordinar de Crăciun la Deva

Regal Vienez – concert extraordinar de Crăciun la Deva

Primăria Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită în data de 11 decembrie, de la ora 19:00, la un concert extraordinar de Crăciun, Regal Vienez, cu Orchestra di Teatro d’Opera Italiana.

Orchestra a fost aplaudată pe marile scene ale lumii, de la Filarmonica din Linz, la Palatul Imperial din München și de la Stadthalle Viena la Meistersingershalle Nürnberg. Recunoașterea orchestrei este dată și de colaborările cu mari nume ale liricii mondiale, soliști și dirijori de la Arena din Verona, Teatrul Scala din Milano, Teatrul de Operă din Roma, Opera din Viena etc.

Membrilor orchestrei di Teatro d’Opera Italiana li se alătură și Orchestra Operei Vox, fiind pentru prima dată în România când două orchestre își dau mâna pentru a oferi publicului seri memorabile și experiențe muzicale unice. De asemenea, pe scenă va urca și Ansamblul de balet al Operei Vox, cu momente de vals, polka și can-can, într-o coregrafie efervescentă, concepută de Vlad Sebastian.

„Dacă nu puteți ajunge la concertele de Crăciun și Anul Nou de la Viena, aducem noi spiritul vienez în orașul dumneavoastră, prin cele mai frumoase capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emerich Kalman și multe, multe alte surprize muzicale și coregrafice”, anunță cei de la Orchestra di Teatro d’Opera Italiana.

Biletele pentru spectacol sunt puse în vânzare la preţul de 150 de lei şi pot fi achiziţionate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, după următorul program: luni și vineri – între orele 11:00-14:00 şi miercuri – între orele 14:00-17:00.

Informații suplimentare şi rezervări se pot obține la numărul de telefon 0721.055.037 (persoană de contact: Vali Ilyeș).

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 4 =

Mai mult in COMUNITATE

O nouă ediție a Festivalului Național de Umor „Liviu Oros”, la Deva

HunedoaraMea.ro2 aprilie 2024

Telecabina spre Cetatea Devei a fost pusă în funcțiune

HunedoaraMea.ro29 martie 2024

FOTO Concursul „Citeşti şi câştigi!” 2024. Semifinalele competiției. Cine sunt echipele care se vor confrunta în marea finală

HunedoaraMea.ro29 martie 2024

A fost inaugurat noul loc de joacă din Parcul ,,Cetate” Deva

HunedoaraMea.ro22 martie 2024

Sub semnul poeziei, de ziua ei (A)

HunedoaraMea.ro22 martie 2024

Investiții în digitalizarea spitalelor hunedorene

HunedoaraMea.ro21 martie 2024

FOTO Concursul „Citeşti şi câştigi!” 2024. Sferturile de finală

HunedoaraMea.ro21 martie 2024

De Ziua Internațională a Francofoniei, invitație la călătorie: Provence (A)

HunedoaraMea.ro20 martie 2024

Lucrările de modernizare, extindere și dotare a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Deva au fost finalizate

HunedoaraMea.ro15 martie 2024