COMUNITATE

Turneul național „Clasic la puterea a treia” ajunge din nou la Deva

Turneul național „Clasic la puterea a treia” ajunge din nou la Deva

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită sâmbătă, 9 octombrie, la ora 19:00, la concertul „Clasic la puterea a treia”, ediția a III-a, susținut de Marin Cazacu & Violoncellissimo.

Evenimentul va avea loc în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” și propune publicului o incursiune sonoră în lumea violoncelului, prin intermediul unui repertoriu divers și spectaculos, de la clasic la contemporan.

Marin Cazacu este solist concertist al Filarmonicii „George Enescu” și profesor la Universitatea Națională de Muzică din București, iar Violoncellissimo este unul dintre cele mai vestite ansambluri camerale din România.

Marin Cazacu, maestrul şi profesorul celorlalți membri ai ansamblului Violoncellissimo, a întemeiat această formație care poate avea un număr variabil de instrumentiști, de la 4 la 100 de violoncelişti, ca pe o extensie a cvartetului Cellissimo cu care a avut, de asemenea, mari succese în țară și peste hotare.

Concertul de la Deva face parte dintr-un turneu național pe care muzicienii îl susțin în mai multe orașe din țară, precedat de două apariții extraordinare la Paris și Bruxelles, la începutul lunii octombrie.

Participarea la acest eveniment este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Accesul este permis doar cu mască de protecție.

Minorii care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani sunt exceptați de la prezentarea documentelor.

Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație. Invitațiile pot fi ridicate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, de luni până vineri, între orele 9:00 – 16:00.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0354.408.907.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea măsurilor instituite la nivel național, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

(SURSA FOTO: Festivalul Baroc Timisoara / Facebook)

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − six =

Mai mult in COMUNITATE

Un spectacol pentru adolescenți, în premieră la Teatrul din Petroșani

HunedoaraMea.ro19 februarie 2024

„Dor și drag de Dragobete”. Eveniment organizat de Biblioteca Județeană din Deva

HunedoaraMea.ro19 februarie 2024

De unde puteți cumpăra mărțișoare în Deva. Primăria a stabilit 18 zone pentru comercianți

HunedoaraMea.ro18 februarie 2024

Conferință a prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea, la Deva: „Sănătatea creierului și longevitatea”. Eveniment organizat de Biblioteca Județeană

HunedoaraMea.ro16 februarie 2024

Complexul Aqualand, închis pentru public timp de o zi

HunedoaraMea.ro16 februarie 2024

FOTO Concursul „Citeşti şi câştigi!” 2024. A treia rundă de confruntări

HunedoaraMea.ro15 februarie 2024

FOTO Concursul „Citeşti şi câştigi!” 2024. A doua rundă de confruntări

HunedoaraMea.ro14 februarie 2024

FOTO Concursul „Citeşti şi câştigi!” 2024. Prima rundă de confruntări

HunedoaraMea.ro13 februarie 2024

Filiala nr. 1 a Bibliotecii Județene în straie noi (A)

HunedoaraMea.ro12 februarie 2024