ACTUALITATE

Primăria Deva suspendă audienţele cu cetăţenii ca măsură de protecţie împotriva infectării cu noul noronavirus

Primăria Deva suspendă audienţele cu cetăţenii ca măsură de protecţie împotriva infectării cu noul noronavirus

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Deva, întrunit luni, a hotărât suspendarea programului de audienţe cu publicul până în data de 31 martie.

Decizia a fost luată ca o măsură de prevenţie şi gestionare a situaţiei de  urgenţă apărute din cauza noului Coronavirus, pentru ca cetăţenii municipiului Deva să fie în siguranţă.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a declarat stare de urgenţă pentru sănătatea publică, iar una dintre recomandări este evitarea aglomeraţiilor.

Devenii care au urgenţe şi doresc să sesizeze anumite probleme o pot face în această perioadă online la adresele de e-mail: dasdeva@primariadeva.ro, primar@primariadeva.ro sau la numerele de telefon: 0254.281.579 (Secretariat Primar) şi 0254.218.030 (Direcţia de Asistenţă Socială Deva), de luni până joi, între orele 8:00-16:30, şi vineri, între orele 8:00-14:00, în funcţie de problemele întâmpinate.

Devenii vor fi informaţi despre toate măsurile ce vor fi luate de către Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă şi despre gestionarea situaţiei apărute datorită noului coronavirus.

Administraţia locală le reaminteşte locuitorilor municipiului Deva recomandările Ministerului Sănătăţii pentru protejarea sănătăţii în vederea reducerii expunerii şi transmiterii virusurilor:

1. Spălați-vă mâinile de mai multe ori!

2. Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute!

3. Nu vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile!

4. Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți!

5. Nu luați medicamente antivirale și nici antibiotice decât dacă vă prescrie medicul!

6. Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool! 7. Utilizați masca de protecție doar în cazul în care suspectați că sunteți bolnavi sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave!

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + 4 =

Mai mult in ACTUALITATE

Un angajat al Consiliului Județean Hunedoara, depistat pozitiv la testul pentru coronavirus

HunedoaraMea.ro31 iulie 2020

60 de pacienți infectați cu COVID-19, internați în județul Hunedoara. Câte persoane au refuzat internarea

HunedoaraMea.ro19 iulie 2020

FOTO. Accident grav la Cristur. Un camion a intrat într-un stâlp și l-a doborât peste un autoturism care staționa. Șoferul mașinii, un tânăr de 31 de ani, a murit

HunedoaraMea.ro14 iulie 2020

Municipalitatea Devei a preluat terenul poligonului din zona Archia. Primarul Florin Oancea: „Avem 1.100 de tineri care au solicitat teren gratuit pentru construirea de locuințe”

HunedoaraMea.ro10 iulie 2020

GALERIE FOTO. O femeie a murit, iar soțul și cei trei copii au fost răniți, într-un accident pe autostradă, între Deva și Ilia

HunedoaraMea.ro10 iulie 2020

GALERIE FOTO. O fată de 7 ani a dispărut în canalul de apă în care se scălda împreună cu sora ei. Operațiune de căutare a pompierilor este în desfășurare

HunedoaraMea.ro9 iulie 2020

Semnal de alarmă. 27 de persoane, depistate cu COVID-19 în județul Hunedoara într-o singură zi. Unii infectați refuză orice formă de supraveghere medicală

HunedoaraMea.ro9 iulie 2020

VIDEO. Cabana Cheile Buții din Câmpu lui Neag, distrusă de un incendiu

HunedoaraMea.ro29 iunie 2020

Deva va avea un nou Plan Urbanistic General, după 21 de ani

HunedoaraMea.ro24 iunie 2020