ACTUALITATE

Șapte incendii în mai multe zone din județ

Șapte incendii în mai multe zone din județ

Pompierii hunedoreni au avut un sfârșit de săptămână plin de intervenții, fiind solicitați la șapte incendii care au avut loc în mai multe zone din județ.

Cinci echipaje ale ISU Hunedoara au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de pe strada 16 Februarie, din Deva. Flăcările au cuprins întregul acoperiș pe o suprafață de 200 de metri pătrați. Pompierii au reuşit izolarea incendiului şi au oprit propagarea acestuia la întreaga casă sau la imobilele din vecinătate. Incendiu, generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit, a provocat doar pagube materiale – mobilier, material lemnos, corpuri de iluminat, materiale textile și zugrăveala.

Pompierii din Petroșani au fost și ei chemați să stingă două incendii, unul la o casă de pe strada Dănuţoni, iar celălalt la o sală de jocuri de pe strada Nicolae Bălcescu. În primul caz, incendiul a fost provocat de un coş de fum neprotejat faţă de materialele combustibile, iar în cel de-al doilea, de un scurtcircuit. Patronii sălii de jocuri au fost cei mai păgubiți – flăcările au distrus mobilier, două vitrine frigorifice şi 60 de metri pătraţi de lambriuri de lemn.

Tot un coş de fum necurăţat a produs un incendiu ce s-a manifestat la hornul unei locuinţe din localitatea Paroş, comuna Sălaşu de Sus. Incendiul a fost stins de pompierii Gărzii de intervenţie Baru.

Nici zona Orăștiei n-a fost ferită de situații de urgență. “Detaşamentul de Pompieri Orăştie a intervenit în localitatea Aurel Vlaicu pentru stingerea unui incendiu izbucnit în interiorul unei case particulare. Au ars materiale textile, cauza producerii fiind flacăra”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Două incendii, dar de mică amploare, au avut loc în acest sfârșit de săptămână și la Hunedoara și Lupeni, fiind stinse rapid de pompieri.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × two =

Mai mult in ACTUALITATE

Facultatea de Inginerie din Hunedoara a sărbătorit 50 de ani de la înființare

HunedoaraMea.ro26 noiembrie 2020

Primăria Deva renunță la iluminatul festiv în acest an și alocă banii pentru aparatură la ATI

HunedoaraMea.ro25 noiembrie 2020

Studenți de la Facultatea de Medicină din Arad, voluntari în spitalele hunedorene

HunedoaraMea.ro25 noiembrie 2020

Via Transilvanica ajunge în județul Hunedoara

HunedoaraMea.ro25 noiembrie 2020

188 de cazuri noi de COVID-19, în județul Hunedoara. Lista focarelor active

HunedoaraMea.ro25 noiembrie 2020

Dan Bobouțanu, scor zdrobitor la Hunedoara. De trei ori mai multe voturi decât Viorel Arion, clasat pe locul doi. Diferență de 11.000 de voturi

HunedoaraMea.ro28 septembrie 2020

Județul Hunedoara, împărțit între PSD și PNL. PSD a luat 34 de primării, iar PNL 33. Două sunt Pro România

HunedoaraMea.ro28 septembrie 2020

PSD a câștigat majoritatea orașelor și municipiilor din județul Hunedoara. PNL are doar patru primari

HunedoaraMea.ro28 septembrie 2020

PNL are peste 40 la sută în Consiliul Local Deva (surse)

HunedoaraMea.ro28 septembrie 2020