COMUNITATE

Stand de carte cu vânzare al Grupului Editorial RAO, la Biblioteca Județeană

Stand de carte cu vânzare al Grupului Editorial RAO, la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva organizează în perioada 1 martie – 1 aprilie un stand de carte cu vânzare al Grupului Editorial RAO. Standul va funcționa în incinta Secției de Artă și Carte Franceză a Bibliotecii.

Una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate edituri din România, înființată în anul 1993, RAO este structurată în două divizii editoriale:  RAO International Publishing Company şi Enciclopedia RAO.

Activitatea editorială a Grupului RAO a început cu traducerea unor titluri importante din literatura universală, cărți semnate de autori precum Denis Diderot, Stendhal, Charles Dickens, Lev Tolstoi, Albert Camus, André Gide, Antoine de Saint Exupéry, Jean Paul Sartre, William Faulkner, John Steinbeck, Hermann Hesse, Franz Kafka, Thomas Mann, G. G. Marquez, Balzac, William Thackeray, Virginia Woolf etc. Cărțile acestor autori au atras un număr mare de cititori  care, de atunci, au început să fie din ce în ce mai interesați de Editura RAO. De asemenea, sunt promovați autori noi, necunoscuți încă publicului român: Andahazy, Julian Barnes, Joseph Heller, Marguerite Duras, Rosa Montero, Sandro Veronesi etc. Se remarcă, de asemenea, romanele polițiste și cărțile de acțiune semnate Agatha Christie, Tom Clancy, John Grisham, David Baldacci, John Le Carré, Colin Forbes, Frederick Forsyth, Anne Rice, John Saul, Dan Brown.

O notă de atractivitate era dată și de ținuta grafică excelentă a cărților.

Astăzi, la aproape 25 de ani de la înființare, Grupul Editorial RAO trimite pe piața de carte din România literatură de ficţiune şi nonficţiune, în serii de autor sau în serii tematice, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii şi tineri, semnate de autori români și străini.

Colecțile cele mai cunoscute și mai apreciate de cititori sunt: RAO Clasic, Roman istoric/Roman politic, Romance, Saga, SF, literatură contemporană, dramă, umor, thriller, aventuri, actiune, mystery.

Ficțiunea pentru copii și tineri deține și ea un loc important prin autori precum J.R.R. Tolkien, C. S. Lewis, Christopher Paolini, Stephenie Meyer, Moony Witcher etc.

RAO este considerată editura cu cel mai important și mai prolific sector enciclopedic de pe piaţa românească, enciclopediile ilustrate RAO fiind extrem de bine primite de publicul de toate vârstele și profesiile.

Se remarcă, de asemenea, cărţile practice (grădinărit, medicină, management, reţete culinare, literatură motivațională etc.), de cultură generală (istorie, religie, artă), terapii alternative, călătorii, psihologie, self-help, de hobby şi divertisment.

Standul Grupului Editorial RAO oferă publicului cititor din Deva o gamă foarte largă de titluri, cu atractive reduceri de preț.

Afis RAO 2017

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 11 =

Mai mult in COMUNITATE

Amintirea unui cântec frânt… (A)

HunedoaraMea.ro13 iunie 2024

În căutarea copilăriei (A)

HunedoaraMea.ro6 iunie 2024

Lansare de carte „Song. Un cântec amuțit. Trei decenii fără Oanță”. Eveniment organizat de Biblioteca Județeană

HunedoaraMea.ro5 iunie 2024

„Trofeul Micului Cititor”, ediția 2024 (A)

HunedoaraMea.ro3 iunie 2024

Lansare de carte Isabela Maria Hașa. Eveniment organizat de Biblioteca Județeană

HunedoaraMea.ro30 mai 2024

O jucărie pentru fiecare (A)

HunedoaraMea.ro28 mai 2024

„Trofeul Micului Cititor”, o nouă ediție. Eveniment organizat de Biblioteca Județeană

HunedoaraMea.ro27 mai 2024

Perenitatea lui Avram Iancu (A)

HunedoaraMea.ro10 mai 2024

Opera Nights 2024, ediție aniversară. Programul festivalului

HunedoaraMea.ro2 mai 2024