ACTUALITATE

Laurenţiu Nistor (PSD): „La locale se schimbă datele problemei”

Laurenţiu Nistor (PSD): „La locale se schimbă datele problemei”

Preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, consideră că, în ciuda rezultatului obţinut de candidatul PNL,  la alegerile prezidenţiale, Partidul Social Democrat rămâne principala forţă politică în judeţ. Mai mult, acesta accentuează faptul că la alegerile locale de anul viitor, situaţia va fi mult diferită faţă de cea actuală.

Cu două săptămâni în urmă, Laurenţiu Nistor declara pentru Hunedoaramea.ro că îşi doreşte ca, în turul doi al alegerilor prezidenţiale, Viorica Dăncilă să fie cea care câştigă cele mai multe voturi în judeţ. Nu a fost aşa. Totuşi, Nistor are o explicaţie: „Din punctul meu de vedere rezultatul este unul foarte bun. Noi, singuri, am obţinut în judeţ 85.798 de voturi. Ei, adică opt partide aliate plus Iohannis, al nouălea, au luat doar 103.910 voturi. În momentul în care opt partide se aliază împotriva ta şi cu Iohannis, al nouălea, un scor de 45 la sută este foarte bun.

La nivel central speram să obţinem un scor cu 4 în faţă. La şedinţa CEx de mâine se vor analiza toate neajunsurile, pentru că sunt organizaţii judeţene care, de trei rânduri de alegeri, tot pierd, şi pierd cu scoruri foarte mici, de 14, 18 sau 20 la sută. Nu se poate tolera o astfel de situaţie. Nu doresc să dau nume de organizaţii pentru că, totuşi, sunt colegii noştri.

În ce priveşte alegerile locale, cred că toate partidele îşi vor stabili candidaţii până la finele lunii ianuarie, anul viitor. Avantajul pe care l-au avut cele opt partide până ieri, nu-l vor mai avea şi la alegerile locale, petru că mi se pare imposibil ca şi atunci cele opt partide să se alieze împotriva PSD. În ce-i priveşte pe liberali, hunedorenii ştiu că ei au fost 12 ani la conducerea Consiliului Judeţean şi au arătat ce pot face. Noi, doar în ultimele 5 luni la CJ Hunedoara am făcut cât făceau ei în vreo patru ani. Dar mă opresc aici, deocamdată, cu argumentele”.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 5 =

Mai mult in ACTUALITATE

Insule ecologice digitalizate, la Deva, din fonduri europene

HunedoaraMea.ro9 martie 2023

PRESShub: Țările occidentale NU și-au retras ambasadele din Turcia, cu o zi înainte de cutremur

HunedoaraMea.ro14 februarie 2023

Peste 70.000 de consultații gratuite, în cabinetele medicale școlare din Deva

HunedoaraMea.ro14 februarie 2023

Al 10-lea proiect prin PNRR pentru municipiul Hunedoara. 3 milioane de lei pentru soluţii inteligente destinate transportului urban

HunedoaraMea.ro13 februarie 2023

Investițiile în domeniul cultural și evenimentele culturale din 2023, susținute de Consiliul Județean Hunedoara

HunedoaraMea.ro7 februarie 2023

A fost votat bugetul general al Devei pe acest an

HunedoaraMea.ro1 februarie 2023

Primele microbuze electrice circulă pe străzile Devei, în curse de probă

HunedoaraMea.ro31 ianuarie 2023

Bugetul municipiului Hunedoara, dedicat în principal investiţiilor în dezvoltarea oraşului

HunedoaraMea.ro30 ianuarie 2023

Lucrări finalizate pe lotul 3 al Culoarului Trafic Mureș Nord

HunedoaraMea.ro26 ianuarie 2023