ACTUALITATE

Elevii îşi pot ridica abonamentele pe luna decembrie pentru transport public gratuit în Deva

Elevii îşi pot ridica abonamentele pe luna decembrie pentru transport public gratuit în Deva

Elevii își pot ridica, începând de luni, 26 noiembrie, abonamentele pentru luna decembrie anul acesta pentru a putea circula gratuit cu autobuzele care aparțin Societății de Transport Public Local Deva SRL.

Abonamentele se ridică zilnic, între orele 9:00-19:00, de la Dispeceratul Societății de Transport Public Local Deva SRL (aflat în zona Gării Deva).

Pentru ca elevii să beneficieze de gratuități pe mijloacele de transport în comun pe raza municipiului Deva trebuie să depună anumite documente la sediul Dispeceratului Societății de Transport Public Local Deva SRL.

Procedura care trebuie urmată de elevi pentru a intra în posesia abonamentului a fost afișată în autobuze și comunicată unităților de învățământ, iar conducerea școlilor i-a informat pe elevi despre pașii care trebuie parcurși pentru a circula gratuit cu mijloacele publice de transport în comun.

Un elev care solicită pentru prima dată abonament trebuie să se prezinte la dispeceratul societății de transport public cu: copie după cartea de identitate sau certificatul de naștere pentru elevii cu vârsta de până la 14 ani (și documentul în original pentru conformitate), copie după cartea de identitate/buletin a părintelui, să completeze o cerere tip și să aibă carnetul de elev vizat la zi, iar copiii din clasa pregătitoare să aibă adeverință doveditoare eliberată de instituția de învățământ.

Apoi procedura se simplifică. A doua solicitare de obținere a abonamentului nominal lunar se face prin prezentarea abonamentului vechi și completarea cererii tip, pusă la dispoziție la sediul Dispeceratului Societății de Transport Public Local Deva SRL.

Începând cu data de 25 a fiecărei luni, elevii pot ridica abonamentele gratuite pentru luna care urmează. Abonamentele se ridică pe loc, pe bază de semnătură.

Elevii au putut circula gratuit doar pe baza carnetului de elev, vizat pe anul în curs, până la data de 15 octombrie. De la această dată, gratuitatea pe mijloacele de transport în comun este valabilă doar prezentând abonamentul nominal lunar, eliberat de Societatea de Transport Public Local Deva SRL și carnetul de elev vizat la zi.

La propunerea primarului Devei, Florin Oancea, Consiliul Local Deva a aprobat acordarea de facilități și gratuități la transportul local în comun cu autobuzele care aparțin ,,Societății de Transport Public Local Deva SRL” pentru toți elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat care frecventează școlile din municipiul Deva.

Transportul elevilor este gratuit pe tot parcursul anului calendaristic 2018.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

eighteen − 9 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

ACTUALITATE

Mai mult in ACTUALITATE

medicina legala

Tragedie la Orăștie. Un tânăr a murit, înecat într-o baltă de la marginea orașului

HunedoaraMea.ro13 iunie 2019
accident bretea strei 2

TRAGEDIE pe DN 66, la Bretea Streiului. Doi morți și un rănit grav, într-un cumplit accident. FOTO

HunedoaraMea.ro12 iunie 2019
accident ilia

Patru muncitori la autostradă, răniți după ce microbuzul care îi transporta pe șantier a intrat într-un copac

HunedoaraMea.ro10 iunie 2019
accident lesnic dn 7

Accident cu trei răniți, pe DN 7, la Leșnic. Se circulă alternativ

HunedoaraMea.ro8 iunie 2019
inundatii cristur (9)

Peste 100 de gospodării inundate, în Cristur și Cîrjiți. FOTO

HunedoaraMea.ro6 iunie 2019
drum straja

Stadiul proiectelor de infrastructură din Valea Jiului, gestionate de Consiliul Județean Hunedoara

HunedoaraMea.ro5 iunie 2019
liviu dragnea

BREAKING NEWS. Liviu Dragnea, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare. Decizie definitivă

HunedoaraMea.ro27 mai 2019
alegeri rezultate

Rezultate provizorii europarlamentare. PNL: 27,69%. Luptă pentru locul doi între PSD și USR-PLUS

HunedoaraMea.ro27 mai 2019
DSC_5599

Exit-poll ora 21.00. PSD și PNL, la egalitate – 25.7%. USR-PLUS – 23.9%

HunedoaraMea.ro26 mai 2019