ACTUALITATE

Elevii îşi pot ridica abonamentele pe luna decembrie pentru transport public gratuit în Deva

Elevii îşi pot ridica abonamentele pe luna decembrie pentru transport public gratuit în Deva

Elevii își pot ridica, începând de luni, 26 noiembrie, abonamentele pentru luna decembrie anul acesta pentru a putea circula gratuit cu autobuzele care aparțin Societății de Transport Public Local Deva SRL.

Abonamentele se ridică zilnic, între orele 9:00-19:00, de la Dispeceratul Societății de Transport Public Local Deva SRL (aflat în zona Gării Deva).

Pentru ca elevii să beneficieze de gratuități pe mijloacele de transport în comun pe raza municipiului Deva trebuie să depună anumite documente la sediul Dispeceratului Societății de Transport Public Local Deva SRL.

Procedura care trebuie urmată de elevi pentru a intra în posesia abonamentului a fost afișată în autobuze și comunicată unităților de învățământ, iar conducerea școlilor i-a informat pe elevi despre pașii care trebuie parcurși pentru a circula gratuit cu mijloacele publice de transport în comun.

Un elev care solicită pentru prima dată abonament trebuie să se prezinte la dispeceratul societății de transport public cu: copie după cartea de identitate sau certificatul de naștere pentru elevii cu vârsta de până la 14 ani (și documentul în original pentru conformitate), copie după cartea de identitate/buletin a părintelui, să completeze o cerere tip și să aibă carnetul de elev vizat la zi, iar copiii din clasa pregătitoare să aibă adeverință doveditoare eliberată de instituția de învățământ.

Apoi procedura se simplifică. A doua solicitare de obținere a abonamentului nominal lunar se face prin prezentarea abonamentului vechi și completarea cererii tip, pusă la dispoziție la sediul Dispeceratului Societății de Transport Public Local Deva SRL.

Începând cu data de 25 a fiecărei luni, elevii pot ridica abonamentele gratuite pentru luna care urmează. Abonamentele se ridică pe loc, pe bază de semnătură.

Elevii au putut circula gratuit doar pe baza carnetului de elev, vizat pe anul în curs, până la data de 15 octombrie. De la această dată, gratuitatea pe mijloacele de transport în comun este valabilă doar prezentând abonamentul nominal lunar, eliberat de Societatea de Transport Public Local Deva SRL și carnetul de elev vizat la zi.

La propunerea primarului Devei, Florin Oancea, Consiliul Local Deva a aprobat acordarea de facilități și gratuități la transportul local în comun cu autobuzele care aparțin ,,Societății de Transport Public Local Deva SRL” pentru toți elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat care frecventează școlile din municipiul Deva.

Transportul elevilor este gratuit pe tot parcursul anului calendaristic 2018.

Click to add a comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

5 − three =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

ACTUALITATE

Mai mult in ACTUALITATE

fantana

Fântâna muzicală din centrul Devei va fi repusă în funcțiune săptămâna viitoare

HunedoaraMea.ro22 martie 2019
curatare strazi

Campania de curățare și întreținere a străzilor din Deva continuă cu Bulevardul 22 Decembrie

HunedoaraMea.ro22 martie 2019
sarmizegetusa regia

Drumul spre Sarmizegetusa Regia s-a surpat din nou și a fost închis circulației. Situl arheologic poate fi vizitat de cei dispuși să meargă pe jos câțiva kilometri

HunedoaraMea.ro21 martie 2019
drum sarmizegetusa 01

Arborii căzuți în albia pârâului de pe Valea Albă pun în pericol drumul spre Sarmizegetusa Regia. Ce măsuri iau autoritățile

HunedoaraMea.ro19 martie 2019
ambasador franta

Ambasadorul Republicii Franceze în România, în vizită de lucru la Deva

HunedoaraMea.ro18 martie 2019
ziua politiei

25 martie – ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE

HunedoaraMea.ro18 martie 2019
avram iancu ultramaraton

Hunedoreanul Avram Iancu, locul al 3-lea la ultramaratonul „6633 Arctic Ultra” de la Polul Nord

HunedoaraMea.ro17 martie 2019
Foto Campanie curatare strazi

DEVA. Campanie de curăţare şi întreţinere pe bulevardele 1 Decembrie 1918 și 22 Decembrie și pe strada Avram Iancu

HunedoaraMea.ro15 martie 2019
sarmizegetusa

Măsuri urgente pentru siguranța turiștilor care vizitează Sarmizegetusa Regia

HunedoaraMea.ro14 martie 2019